• 买车建议 的英文

Üdvözöljük a Duna Autó kínai ügyfeleinek szóló exkluzív oldalán!

 

A 35 éves évfordulóját ünneplő Duna Autó büszkén mutatja be különleges szolgáltatásait kínai ügyfeleinek, akik számára kiemelt ügyfélélményt nyújtunk. Magas színvonalú szolgáltatásainkkal és a régió legszélesebb márkaválasztékával támogatjuk Önt, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa meg. Magyarország egyik vezető autókereskedéseként kínai ügyfeleink számára is elérhetővé tesszük az autóvásárlás kényelmét és biztonságát.

 

ÖRÜLÜNK, HOGY ITT VAN!

Nyelvi támogatás: Kínai nyelvismerettel rendelkező kollégáink segítenek Önnek minden lépésben, így az autóvásárlás folyamata zökkenőmentes és kellemes élmény lesz.

Széles választék: Duna Autó Cégcsoport jelenleg a legszélesebb értékesítési és márkaszerviz portfólióval rendelkező márkakereskedő a régióban

Testreszabott megoldások: Az Ön igényeire szabott lehetőségeket kínálunk, Önnek csak az autózás örömére kell koncentrálnia.

 

35 éves tapasztalattal rendelkezünk az autóiparban, és hiszünk abban, hogy ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Különleges figyelmet fordítunk arra, hogy kínai ügyfeleink is otthon érezzék magukat nálunk.

 

Töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy személyre szabott értékesítési tanácsadást nyújtsunk kínai nyelven!

SZÉLES VÁLASZTÉK, VERSENYKÉPES ÁRAK, 27 MÁRKA EGY HELYEN

 

 

 

Az idén 35 éves. A cégcsoport portfóliójában 4 kínai márka is megtalálható (BYD, DFSK, MG, SERES), ráadásul jelenleg Magyarország legnagyobb kínai autó-importőre vagyunk (DFSK, MG, SERES)

 

jelenleg Magyarország legnagyobb kínai autó-importőre vagyunk (DFSK, MG, SERES).

 

 

Tekintse meg Magyarország legszélesebb autókínálatát!