SUZUKI SWIFT

A megújult Swift megörökölte a népszerű típus jellegzetes stílusát, de friss és modern külsőt öltött. Színes egyéniség, amely az érzékekre hat. Ha mellette dönt, minden nap alig várja majd, hogy a kormánya mögé ülhessen, és kezdetét vegye a vezetés izgalmas élménye. Nézze meg készletes modelljeinket.

DESIGN

Túláradó dinamizmus

Megújult karosszériája szélesebb és alacsonyabb, már álló helyzetben is a mozgás érzetét kelti, ami beindítja a vezető fantáziáját.

Erőt sugárzó megjelenés

Ez az autó vezetésre született! ezt sugallja a formás, megújult hűtőmaszkja és karakteres sárvédői, melyek erőteljes megjelenésűvé teszik.

Rejtett értékek

Az izmosan domborított hátsó részen a kilincseket az oszlopba rejtették, amely fekete színével szinte lebegni láttatja a tetőt.

Igéző tekintet

A LED-es fényszórók egyedi megjelenést kölcsönöznek a Swiftnek, amellett hogy tökéletesen bevilágítják az utat.

Markáns hátsó fények

Szinte rásimul a Swift hátuljára az egyedi formájú lámpa, amely fejlett LED-es technikájával mindig jól láttatja az autót.

Stílusos kerekek

A mozgást idézi a 16 colos könnyűfém keréktárcsák formája, amelyet polírozott felülete tesz igazán divatossá

BELSŐ TÉR

 

A műszerfal tervezése során a vezetőt helyezték a középpontba. A versenyautókra emlékeztető D alakú kormány, a határozott tartású ülések, és a vezető felé fordított középkonzol mind sportos hangulatot kölcsönöznek a megújult Swiftnek.

Első pohártartók

Az első ülések között lévő praktikus pohártartókban elhelyezett innivalók menet közben is mindig kéznél vannak.

Praktikus konzoldoboz

A középkonzol aljában lévő tárolóhely ideális a mobiltelefon számára, az ide tett készülék az utazás közben is a helyén marad.

Tágas kesztyűtartó

A jobb első utas előtt lenyitható nagyméretű kesztyűtartóban jól elférnek az utazás nélkülözhetetlen kellékei.

Dekoráció a műszerfalra

A kiegészítőként rendelhető, világos színű dekorációs elem látványos kontrasztot alkot az utastér sötét tónusával.

USB 12V csatlakozók

Az USB és AUX csatlakozókkal mindig kedvenc zenéit hallgathatja, a 12 voltos aljzat pedig az eszközök töltéséről is gondoskodik.

Oldalzseb az első ajtóban

Az első ajtókban lévő tágas oldalzsebben nemcsak egy mappa vagy füzet, de egy palack is kényelmesen elfér.

Zseb az ülések háttámláján

Az első ülések támlájának hátsó részén praktikus zseb található, ahová térképeket és magazinokat is tehet.

Gyermekülés-rögzítési pontok

A hátsó szélső ülésekhez egyszerűen hozzáférhető szabványos ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok kerültek.

Palacktartók hátul

További palacktartókat talál a hátsó ajtókban, és egy pohártartó került az első ülések közötti konzol hátsó részére is.

Minden belefér

A megújult, kompakt karosszéria tágas belső teret nyújt az utasoknak és csomagjaiknak, így mindent magával vihet, amire csak szüksége van. Megnövelt csomagtér Egyszerűen bővíthető Határtalan kapacitás

A műszercsoport közepén elhelyezkedő, korszerű, 4,2 colos, színes információs kijelző pontos és könnyen áttekinthető adatokkal tájékoztatja a vezetőt a jármű viselkedéséről és működéséről. A kijelzőre többek között a motor teljesítménye és nyomatéka, gyorsulási erők és a pedálok használatát szemléltető ábrák is lehívhatók, valamint megismerhetjük a jelenlegi és korábbi átlagsebességeket és a vezetés kezdete óta eltelt időt is.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Swift fejlett ütközésmegelőző biztonsági berendezésekkel szolgálja a veszélyes közlekedési helyzetek megelőzését, de ha elkerülhetetlen az ütközés, akkor a megerősített és az energiát hatékonyan elosztó karosszéria védi utasainak testi épségét. A Swift kombinált érzékelős vészfékasszisztenssel és adaptív tempomattal a teljes család biztonságára ügyel.

Távolsági fényszóró asszisztens(GL+, GLX)

40 km/h feletti haladás közben a távolsági fényszóró asszisztens más járművek észlelése esetén automatikusan lekapcsolja, majd visszakapcsolja a távolsági fényszórót.

DSBS (kombinált érzékelős vészfékasszisztens) (GL+, GLX)

Menet közben a Swift két érzékelővel (kamerával és lézerérzékelővel) meghatározza, fennáll-e az ütközés veszélye az elöl haladó járművel vagy egy gyalogossal. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően különböző módokon reagálhat.

RBS (radaros vészfékasszisztens) (GL, GL+, GLX)

Menet közben a Swift milliméteres hullámhosszú radarja észleli az elöl haladó járművet. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően különböző módokon reagálhat.

Figyelmeztetés sávtartásra (GL+, GLX)

Miközben az autó 60 km/óránál nagyobb sebességgel halad, a rendszer meghatározza az úttest nyomvonalát, és hang- és fényjelzést ad ki, ha az autó a vezető fáradtsága miatt vagy egyéb okból imbolyog az úton.

Figyelmeztetés sávelhagyásra (GL+, GLX)

Szintén 60 km/óránál nagyobb sebességgel haladva a rendszer meghatározza az autó útvonalát, majd fényjelzéssel és a kormánykerék érezhető rezegtetésével figyelmezteti a vezetőt, ha irányjelző használata nélkül hagyta el a sávot.

Forgalmi jelzések felismerése (GL+, GLX)

A rendszer az egylencsés kamerarendszer segítségével figyelemmel kíséri a közúti forgalmi jelzéseket. A sebességkorlátozásra vonatkozó vagy behajtást tiltó jelzések érzékelésekor a rendszer megjeleníti az adott jelzést a műszeregységen, emlékeztetve a vezetőt, hogy az autó épp milyen jelzés mellett haladt el. Több jelzés érzékelésekor maximum három jelzés egyidejű megjelenítésére van lehetőség.

Adaptív tempomat (GL, GL+, GLX)

A kívánt sebesség beállítása esetén az adaptív tempomat úgy működik, mint bármely más sebességszabályzó, 40 és 160 km/óra közötti automatikusan tartja a kijelölt tempót.Ha az autó előtt egy másik jármű halad, a milliméteres hullámhosszú radarral felméri a másik jármű távolságát, és háromféle távolság közül kiválasztott beállításnak megfelelően automatikusan fenntartja a járművek közötti távolságot. Ha az autó előtt nincs jármű, vagy az addig követett jármű sávot vált, akkor az adaptív tempomat visszatér a vezető által beállított sebességhez.

Holttérfigyelés* (GL+, GLX)

15 km/h fölött a sávváltás biztonságát két, hátulra szerelt oldalsó érzékelő biztosítja, melyek érzékelik a jármű mindkét oldalán a hátsó holtterekben lévő, vagy oda érkező járműveket. Amikor a rendszer a hátsó holtterek valamelyikében jármű közeledését vagy tartózkodását érzékeli, egy figyelmeztető LED ikon villan fel az adott oldal külső visszapillantójában. Ha a vezető sávváltáshoz irányjelez, a villogó LED ikont figyelmeztető hangjelzés kíséri.
*Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízza rá magát a rendszerre, mindig vezessen biztonságosan!

Hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztetés* (GL+, GLX)

Tolatás közben maximum 8 km/h sebességig a jármű két, hátulra szerelt, oldalsó szenzort használva figyelmezteti a vezetőt az oldalról érkező járművekre, a parkolóhelyről történő tolatáskor. Jármű érzékelése esetén a vezető a multiinformációs kijelzőn vizuális jelzést láthat, és figyelmeztető hangjelzést hallhat. Ennek segítségével a vezető biztonságosabb módon manőverezhet ki olyan parkolóhelyekről, ahol a jármű egyik, vagy mindkét oldalán korlátozottak a látási viszonyok.
*Az egylencsés kamerának és lézerérzékelőnek léteznek korlátai az útakadályok, sávok és forgalmi jelzések felismerésében. Kérjük, ne bízza rá magát a rendszerre, mindig vezessen biztonságosan!

Hátsó parkolási érzékelők (GL+, GLX)

A lökhárítókba épített ultrahangalapú szenzorok érzékelik az akadályokat és hallható hangjelzéssel figyelmeztetik a vezetőt.
 

MŰSZAKI ADATOK

Az 1.2 DUALJET motorhoz alapáron a hatékony áttételezésű, ötfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó jár. CVT automata váltó De az 1.2 DUALJET motorhoz kérhető a CVT fokozatmentes automata váltó, amivel elfelejtheti a sebességváltásokat. A dinamikus vezetéshez sportmód, lejtőn autózáskor fokozott motorfék-üzemmód választható.

Hybrid 12V

A fogyasztáscsökkentés a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy integrált indítógenerátor (ISG) és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti. Megállás után a motor automatikusan leáll, az elektromos berendezések pedig az akkumulátorokról működnek tovább, ami üzemanyag- megtakarítást jelent.

SUZUKI SZAKÉRTŐINK

A felszereltségi szintekről érdeklődjön értékesítési kollégáinknál! Önnek is felkeltette érdeklődését? Kérjen ajánlatot már ma!

Agárdi Gábor értékesítési tanácsadó
Balázs György értékesítési tanácsadó
Budai Attila értékesítési tanácsadó
Harsányi László értékesítési vezető

 

elérhető suzuki swift modelljeink

Outlet Ár SWIFT 1.2 Dualjet Hybrid GL+
Suzuki

SWIFT 1.2 Dualjet Hybrid GL+

Évjárat: 2024 Futott: 5 km
Listaár: 7 500 000 Ft 6 470 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.