DESIGN

A termékfejlesztésen túl ez már egy igazi forradalom! LED-es fényeivel, karakteres stílusával és függőleges kialakítású orr-részével az új Master kialakítása egyszerre modern és robusztus. A vezetéstámogató technológia és a számos felszereltség megkönnyítik a mindennapokat. Az új motorok továbbá nagyobb teljesítményt, nyugalmat és kellemesebb vezetési élményt biztosítanak.

Robusztus kialakítás

A kialakítást egy amerikai truck ihlette meg. Ráadásul stílusos is! Az új kialakítás számos funkciója rendkívül praktikussá varázsolja az autót.

Zárt furgon

Duplakabinos furgon

Tágas rakodótér

Hátsó billenőplató
Lehajtható oldalú plató

Belső tér

Alakítsa új Renault Master furgonját vállalkozása igényeinek megfelelően. Könnyű átalakítások, megbízható szolgáltatások és széleskörű felszereltség.

Áruszállítás

Akár élelmiszer iparban, vagy csomagok szállításával foglalkozik az autó alkalmazkodik! Rögzítőgyűrűk, fém polcok, hőszigetelés segítségével könnyen varázsolhat autójából hűtőautót, rendezvény autót vagy akár büfékocsit.

Építőipar - Szakipari munka

Egy igazi műhely az utakon! A Master furgon alkalmazkodik Önhöz és elvárásaihoz, akár kereskedőként, szakemberként vagy szerelőként dolgozik.

Orvosi célok

Egészségügyi szakemberként, mentősként vagy esetleg elsősegélynyújtóként dolgozik? Az autó alkalmazkodik: alakítsa a járművet mentővé vagy akár gyógyszerszállító járművé.

Rengeteg tárolóhely, a mindennapok megkönnyítéséhez!

Tartsa kéznél a fontosabb dolgokat útközben is! A Master praktikus kialakítása több mint 105 liternyi tárolóhelyet rejt magában. (Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ)

Easy Life asztalka és nagyméretű pohártartó

Az Easy Life asztalkán az utasülés kényelmét kihasználva használhatja a számítógépét, illetve akár étkezhet is. A nagyméretű pohártartónak köszönhetően a dokumentumok és elektronikai eszközök biztonságban vannak. (Elérhetősége verziótól vagy opciótól függ)

Egyszerű rakodás

A Master segít optimalizálni az energiát és az időt is! A jármű rakterébe könnyedén beléphet, felszereltsége pedig megkönnyíti minden munkáját.

Raktérmegvilágítás

A raktér LED-es megvilágításának köszönhetően időt spórolhat meg és hatékonyabban dolgozhat.

Hátsó kapaszkodók és fellépő

A kapaszkodók segítik a raktérbe való bejutást. A hátsókerék-meghajtású verzióban a hátsó fellépő szériafelszereltségnek köszönhetően, könnyedén be- és kiléphet a raktérből.

270°-ban nyíló hátsó ajtók

Nyitott állapotban mágnesek tartják helyükön a csomagtér 270°-ban nyíló hátsó ajtóit, így megkönnyítve az áru be- és kipakolását.

Biztonsági funkciók

Végezze munkáját biztonságosan minden nap!

Holttérfigyelő rendszer

A holttérfigyelő rendszer (BSW) a visszapillantó tükrökben elhelyezett fényjelzéssel jelzi, ha tárgyat észlel a hátsó oldalsó térben. A rendszer 60 és 140 km/h sebesség között aktív.

Menetstabilizáló-segéd oldalszéllel szemben

A menetstabilizáló segéd oldalszéllel szemben (SWA) technológia észleli az oldalsó szél okozta kilengést, és az oldalirányú eltolódásra a pálya korrigálásával reagál.

Aktív vészfékező rendszer

Az AEBS észleli, ha elölről ütközés veszélye áll fenn. Az 5 km/h-nál nagyobb sebesség esetén bekapcsolódó rendszer több lépésben működik.

Első radar és tolatókamera

A parkolási manőverek közben a tolatóradar az autó körül található akadályok távolságának csökkenésével egyre gyorsabban ismétlődő hangjelzéssel segíti Önt.

Technológia

Szeretnénk megkönnyíteni mindennapi dolgait! Változtassa autóját akár irodává: helyezze rá a forgatható asztalra fontos iratait vagy számítógépét, az utastér számos tárolóhelyének köszönhetően minden eszköze azonnal kéznél van, az írótáblán pedig könnyedén kezelheti a nyomtatványokat.

Intelligens pilótafülke

Az Új Master praktikus kialakítása több mint 105 liternyi tárolóhelyet rejt magában.

Teljes multimédia rendszer

a multimédiás tartalmakat illetve az okostelefon képernyőjét egy pillanat alatt megjelenítheti a Media Nav Evolution érintőképernyőn. Az R&Go mobilalkalmazással pedig könnyedén irányíthatja a rendszert az okostelefonján keresztül.

Hátralátást segítő rendszer

A rendszer egy innovációja a furgonnak, így teljes rálátása lehet a környezetére. Az RVA kiváló képet biztosít a hátsó térről, nagy- és közép távolságban a mennyezetében beépített képernyőn.

Indukciós telefontöltő

Töltés kábelek nélkül! Egyszerűen csak helyezze be telefonját a műszerfalon az erre a célra kialakított helyre, és csak élvezze tovább a gondtalan utazást.

Renault szakértőink

Amire szüksége van, nálunk megtalálja! További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető