Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

SEAT Arona modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Beatstudio


A BeatsAudio™ rendszer 300W erősítőjével, hat hangszórójával és high-end mélynyomójával bármit lejátszhat.

Eső- & fényszenzorok


Az új SEAT Arona eső- és fényszenzorai automatikusan érzékelik, ha be kell kapcsolni az abalaktörtlőt.

Fáradtságjelző rendszer


Az új SEAT Arona fáradtságérzékelő rendszere monitorozza a sofőr vezetési magatartását és érzékeli, ha elfárad.

Maximális biztonság


Az új SEAT Aronával a hátramenet éppoly könnyű, mintha előrefelé menne.

 

Felkészült egy merőben új élményre?

Az új SEAT Arona egy crossover, melyet a vakmerőknek terveztek. Számtalan személyre szabható funkció kíséretében egy városi autó mozgékonysága találkozik egy SUV stílusával és esszenciájával. Eljön az életben az a pillanat, amikor már többre vágyunk. Több térre, hogy kiteljesedhessünk. A legkorszerűbb technológiákra, melyek segítenek céljaink elérésében. Bátran sorolja kívánságait. Az új SEAT Arona készen áll.

Az új SEAT Aronával biztosan kitűnik a tömegből. A Full LED fényszórók és a LED hátsó lámpák segítenek, hogy mindig jól lásson, és láthatóvá váljon. Az áramvonalas élek és a dinamikus vonalvezetés gondoskodik róla, hogy azt tehesse amit csak szeretne és közben végig kifogástalan legyen a megjelenése.

Ne kössön többé kompromisszumokat! Az új SEAT Arona tágas beltere és csomagtartója mindenre felkészült. Vannak helyzetek, amikor nagyobb méretű dolgokat kell magunkkal vinnünk. Az új SEAT Arona masszív, 400 literes csomagtérrel rendelkezik. Hogy mihez kezd vele? Amihez csak kedve van.


Öné az irányítás!

Az új SEAT Arona technológiája lehetővé teszi, hogy mindig kapcsolatban maradjon. Öné az irányítás. Full Link, Kessy - kulcsnélküli nyitás/indítás, belső hangulatvilágítás és vezeték nélküli mobiltelefon töltő. Szokjon hozzá, hogy az Ön kezében van az irányítás.
Útközben is fontos, hogy kapcsolatban maradjon. A Connectivity Box vezeték nélküli töltőfelületének segítségével bármikor könnyedén feltöltheti telefonját. A GSM-erősítő pedig gondoskodik a megfelelő jelerősségről. Kapcsoljon össze mindent, amit szeret bárhol és bármikor a Full Link és a 8" kijelző segítségével. Ossza meg élményeit, hallgassa kedvenc zenéit és tájékozódjon könnyedén Apple Car Play™, Android Auto™ vagy Mirror Link™ segítségével. Ha a teljes élete egy karnyújtásnyira van, a határ a csillagos ég.


KULCS NÉLKÜLI NYITÁS PULZÁLÓ FÉNYŰ MOTORINDÍTÓ GOMBBAL

Ön sem szeret a nagy sietségben perceket állni az autó mellett a táskájában kutatva? Nem kell! Amint megközelíti az új SEAT Aronát a kulcsnélküli nyitás funkció automatikusan feloldja a zárat. A motor standby módba kapcsol, így csak meg kell nyomnia a pulzáló fényű motorindító gombot és kész, már indulhat is.

BEATSAUDIO™

Mind tudjuk milyen az, amikor a reggeli dugóban csak a zene tart minket nyugodt állapotban. Mi a kedvenc műfaja? Klasszikus? Jazz? Esetleg egy kis Big Beat? A BeatsAudio™ rendszer 300W erősítőjével, hat hangszórójával és high-end mélynyomójával bármit lejátszhat. Tekerje fel a hangerőt.

ESŐ- & FÉNYSZENZOROK

Változó időjárási viszonyok között vezet? Az új SEAT Arona eső- és fényszenzorai automatikusan érzékelik, ha be kell kapcsolni az abalaktörtlőt, vagy éppen tompítani a fényszóró erején a szembejövő forgalom miatt. Az így megspórolt idő pedig csak az Öné.

Ugye Ön sem szereti, ha beleszólnak vezetési stílusába?

A SEAT vezetői profil alkalmazkodik az Ön stílusához. Szertne dinamikusabban vezetni? Feszesebb rugózásra vágyik? Nem probléma. Spot vagy Eco üzemmód? Válasszon kedve szerint. Az új Arona éppoly egyedi, mint Ön. A kellemes utazás garantált.

Ön szerint van olyan, hogy túlzott védelem? Szerintünk nincs!

Az új SEAT Arona minden elemének tervezése során az Ön biztonsága lebegett a szemünk előtt, hogy megvédhessünk mindent, ami számít. Legyen merész azért, mert megteheti.
Vezessen teljes magabiztossággal. A holttér figyelő rendszer mindig felhívja figyelmét a közeledő autókra sávváltás előtt.
Ha egy autó hirtelen lefékez Ön előtt a Front Assist azonnal reagál és biztonságos távolságot tart. Az adaptív sebességtartó automatika gondoskodik róla, hogy sebessége a forgalmi viszonyoknak megfelelően változzon. Így Önt semmi nem zökkentheti ki vezetés közben.HÁTSÓ KERESZTFORGALOM FIGYELMEZTETÉS

Kitolatna a forgalomba? Ne aggódjon. A hátsó keresztforgalom figyelmeztetés azonnal megállítja autóját, ha másik járművet vagy tárgyat észlel Ön mögött. Így csak a következő úti célon kell gondolkoznia.
MÁSODLAGOS ÜTKÖZÉSVÉDELEM

Ütközés esetén a másodlagos ütközésvédelem villámgyorsan működésbe lép. Meggátolja a további ütközéseket, miközben az irányítás végig az Ön kezében marad. Élvezze a kétszeres védelem megnyugtató érzését.
FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER

Az új SEAT Arona fáradtságérzékelő rendszere monitorozza a sofőr vezetési magatartását és érzékeli, ha elfárad. Ilyen esetben mindig figyelmeztet a szükséges pihenőre.
Parkoló aszisztens

Az új SEAT Aronával a hátramenet éppoly könnyű, mintha előrefelé menne. A hátsó tolatókamera megmutatja az autó mozgási irányát a beépített kijelzőn, a parkoló asszisztens pedig bekormányozza autóját a megfelelő helyre.
Maximális pontszám, maximális biztonság

A SEAT Arona 2017 novemberében kitűnő eredménnyel 5-ből 5 csillagot kapott az Euro NCAP törésteszten, ezzel igazolva kiemelkedően biztonságos voltát. Nem is kérdés: számos olyan aktív és passzív biztonsági rendszer, mint az ABS, ESC, kipörgésgátló (TCR), hidraulikus fékasszisztens (HBA) és természetesen a 6 légzsák is gondoskodik róla, hogy Ön minden utazást felhőtlenül élvezhessen.

Kérjen ajánlatot, jelentkezzen tesztvezetésre, vagy látogasson el személyesen márkakereskedésünkbe! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármely autós kérdésben.Munkatársaink

Lánczos Róbert - értékesítési tanácsadó

Lánczos Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4057
Rippel Zsuzsanna - értékesítési tanácsadó

Rippel Zsuzsanna

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4057
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!