ELŐNYÖK

Vezetési élmény


A tisztán elektromos üzemmód új élményekkel szolgál:


 • 310 km hatótávolság (WLTP)
 • Nyugodt, kényelmes vezetés
 • Dinamikus gyorsulás az azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően
 • Csendes működés
 • Zéró CO2-kibocsátás

Megtakarítás


Az alábbiaknak köszönhetően jelentős megtakarításokat érhet el:


 • A hagyományos üzemanyagokhoz képest alacsonyabb energiaköltség
 • Ritkább karbantartás, alacsony fenntartási költség
 • Akár 1 500 000 Ft értékű állami támogatás
 • ECO üzemmód a maximális hatótávolságért
 • Zéró CO2-kibocsátás

Újfajta közlekedés


Az új PEUGEOT e-2008 több szempontból is megkönnyíti az életét:


 • Gyors és magától értetődő feltöltés
 • A töltöttségi szint és hatótáv felügyelete a MyPeugeot? alkalmazás segítségével
 • Behajtás korlátozott forgalmú zónákba
 • Díjmentes parkolás bizonyos területeken

Az új PEUGEOT e-2008 SUV ugyanolyan karakteres, áramvonalas és lehengerlő külsővel rendelkezik, mint a hagyományos változat. Az elektromos meghajtásra olyan különleges dizájnelemek hívják fel a figyelmet, mint a karosszéria színére fújt hűtőmaszk, a dikroikus márkaembléma és az elektromos meghajtást jelző "e" felirat.

BELSŐ TÉR

Luxus kényelem

Az utasteret az exkluzív Gréval-szürke Alcantara? kárpitozás különbözteti meg a hagyományos meghajtású modelltől.

Napfénytető

A kényelemhez és a térélményhez a bőséges hátsó helykínálat is hozzájárul, a spoilertetőről és a Focal? hifirendszerről nem is beszélve.

Még több lehetőség

Hatalmas, variálható, komoly rakodókapacitással rendelkezik a Peugeot e-2008 csomagtartója (434 l) a lehajtható hátsó üléspadnak köszönthetően.

Peugeot i-Cockpit?

A kisméretű kormányt, 10? HD kapacitív érintképernyőt és személyre szabható 3D digitális műszercsoportot magában foglaló új PEUGEOT 3D i-Cockpit? ergonomikus és felhasználóbarát vezetőhelyet kínál. Az érintőképernyőn a vezetés szempontjából valamennyi fontos információ elérhető. Ezen felül az elektromos vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információk a vezető közvetlen látóterében, a 3D digitális műszeregységen - holografikusan kivetítve - is kijelzésre kerülnek: Vezetési mód: Eco / Normál / Sport Akkumulátor töltöttségi szint High-tech animációk a hajtáslánc működésének valós idejű illusztrálására

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Élvezze a vezetés örömét

Az új PEUGEOT e-2008 kompakt SUV olyan újgenerációs technológiákkal van ellátva, mint a PEUGEOT Drive Assist Plus, mely félautonóm vezetést tesz lehetővé. A sáv közepén tartó asszisztenst és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatot segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja.

Élvezze a vezetés örömét

Nincs többé akadály, merjen új utakon járni. A PEUGEOT e-2008 SUV tapadási jellemzőit mindig az adott útviszonyokhoz igazíthatja: válassza az Advanced Grip Control funkció által kínált három mód - homokos, sáros vagy havas út - valamelyikét. A Hill Assist Descent Control funkció segítségével meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

Elektromos vezetés

Az elektromos modellel élvezheti a csendes suhanás élményét CO2 kibocsátás nélkül, és a zöld rendszám számos előnyt kínál. A 100 kWos (136 LE) villanymotorral felszerelt új PEUGEOT e-2008 SUV rendkívül sokoldalú: városban kompakt és fürge, országúton energikus és biztonságos.

Nagy kapacitású akkumulátor

Az elektromos változat egy nagy kapacitású (50 kWh) akkumulátorral van felszerelve. Teljesen feltöltött akkumulátorral a WLTP szabvány szerint 320 km-t lehet megtenni úgy, hogy közben egyáltalán nincs CO2-kibocsátás. Az akkumulátorra 8 év vagy 160 000 km garancia van, 70% töltőkapacitás erejéig.

Három vezetési mód

A különböző vezetési módoknak köszönhetően a vezető igényeihez és a menetkörülményekhez lehet igazítani a vezetési paramétereket: Sport: a teljesítményt és az intenzív érzeteket előnyben részesítő üzemmód maximális teljesítménnyel és nyomatékkal. Álló helyzetből ilyenkor 100 km/h sebességre 8,5 másodperc alatt gyorsul. Normál: a mindennapos használathoz leginkább megfelelő, maximális kényelmet nyújtó vezetési mód. Eco: használatával csökkenthető a fogyasztás és növelhető a megtehető hatótávolság

Két fékezési mód

A vezető a ?Brake? funkció (motorfék) aktiválásával a fékpedál lenyomása nélkül is le tudja lassítani a gépjárművet úgy, hogy közben az akkumulátort is tölti. A modellen kétféle fékezési mód közül lehet választani: Mérsékelt erősségű: a belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez hasonló élménnyel Fokozott: egypedálos üzem, amikor a gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

TÖLTÉS


Az új PEUGEOT e-2008 SUV az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy - a teljes feltöltést 17 óra alatt biztosító - megerősített csatlakozóról tölthető fel, akár otthon vagy a munkahelyünkön is. Autóját gyorsabban is feltöltheti a speciális fali töltőegységről: a 7,4 kW-os Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 7 óra 30 percet vesz igénybe. Használhatunk nyilvános töltőpontokat is. Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perci alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

AZ ELEKTROMOS VÁLTOZATHOZ KÍNÁLT SZOLGÁLTATÁSOK

Az új PEUGEOT e-2008 SUV az autóhoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy - a teljes feltöltést 17 óra alatt biztosító - megerősített csatlakozóról tölthető fel, akár otthon vagy a munkahelyünkön is. Autóját gyorsabban is feltöltheti a speciális fali töltőegységről: a 7,4 kW-os Wallbox segítségéve a teljes feltöltés mindössze 7 óra 30 percet vesz igénybe. Használhatunk nyilvános töltőpontokat is. Az akkumulátor aktív folyadékhűtésének köszönhetően lehetőség van 100 kW-os töltők használatára, így 30 perci alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Az új Peugeot e-2008 SUV jelenleg négy felszereltségi szinttel kapható: Active, Allure, GT line, GT, mind a négy felszereltség konfigurálható belső égésű vagy elektromos hajtással egyaránt. Már a belépő Active szint felszereltsége is gazdag: többek között 7? -os érintőképernyő, aktív sávtartó, vészfékező rendszer, Mirror Screen, Bluetooth kihangosító, LED l ámpák, és táblafelismerő rendszer képezi az 3 alapfelszereltség részét. Minden változathoz felár nélkül választható a tetszetős Orange Fusion metálfény is!

 

A felszereltségi szintekről bővebben tájékozódjon modellkatalógusunkból vagy keresse értékesítő kollégáinkat.

 

Önt is lenyűgözte? Kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól!

Peugeot szakértőink

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető