Hozza ki a legtöbbet következő utazásából.


Bemutatkozik a radikálisan átdolgozott SANTA FE, amelyet azok számára alkottunk meg, akik a hétköznapi pillanatokat is szeretik különlegessé tenni. Az új SANTA FE kiemelkedik a tömegből: különleges, robusztus formatervével, látványos, H alakú lámpatesteivel, valamint teraszos kialakítású belső terével. A városban éppúgy helyt áll, mint a végtelen természetben.

Jöjjenek hát a kalandok!

 

DESIGN

A városban és a természetben egyaránt otthon.


Legyen szó nagyvárosi utcákról vagy az országútról, a SANTA FE fedélzetén kedve szerint fedezheti fel a világot. Ismerje meg a legújabb generációs intelligens technológiai megoldásokat és a lenyűgöző teljesítményt, amelyek segítségével maradéktalanul kiélvezheti az életet, bármerre vezessen is az útja.

Nyisson a takarékosságra.

Felvillanyozzuk a választási lehetőségeket. A fejlett hajtásláncok széles választéka maximális takarékosságot és élvezetes vezethetőséget kínál. Válasszon a hibrid (HEV) és plug-in hibrid (PHEV) opciók közül.

Összkerékhajtással, magabiztosan.

Kirándulás az esőben? Behavazott utakon? Mi sem egyszerűbb ennél! A SANTA FE az időjárási és útviszonyoktól függetlenül mindig a legjobb formáját hozza. Az innovatív HTRAC™ összkerékhajtási rendszer optimális tapadást és erőátvitelt, vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít.

Uralja a körülményeket.

Hó vagy homok? Öko vagy Sport? A SANTA FE minden kalandhoz, minden teljesítményigényhez alkalmazkodik. Válasszon a körülményekhez vagy hangulatához illő üzemmódot. Az üzemmód- és terepüzemmód-választó élménnyé varázsol minden utazást.

KÉNYELEM

Tegye tágasabbá életterét.


A mindennapi kalandokra tervezett SANTA FE tágas belső tere a modern életstílus minden kihívásával könnyedén megbirkózik. A Hyundai dinamikus új szabadidőjárműve optimális egyensúlyt teremt a nagyvárosi élet és a szabadtéri programok között: a sportfelszerelésektől kezdve a kartondobozokig, a gyerekek holmijaitól a hétvégi nagybevásárlásig minden elfér benne. Az aktív életstílust támogató, tágas belső tér akár hét felnőtt számára kínál kifinomult, kényelmes helyet.

Üljön a legjobb helyen.

Élvezetesebb utazás mindenkinek. A SANTA FE öt, hat vagy hét üléssel nyit a többre. Az első üléssor teljesen hátradönthető pihenőülései mindenkit elvarázsolnak. A hatüléses kivitel második sorában található két különálló, motorosan állítható ülés szintén pihenőállásba dönthető. A harmadik sori ülések támlái ugyancsak állíthatók.

Egyszerű be- és kipakolás.

Az utasok könnyedén rakhatják be csomagjaikat és felszereléseiket. Az AVN érintőképernyőről kedve szerint szabályozhatja az intelligens, motoros mozgatású csomagtérajtó nyitási magasságát és sebességét.

Várja a végtelen, szabad tér.

Dőljön hátra, és kapcsolódjon ki. Legyen szó fesztiválról, piknikről vagy kempingezésről, a SANTA FE bőséges helyet kínál utasainak. Hajtsa le a hátsó üléseket, és élvezze a teraszként kialakított, sík padlót, amely a nagyvárosban praktikus, a természetben pedig egyszerűen zseniális.

Élvezze a csendet.

Ez is része az utazás élményének. A SANTA FE fedélzetén minden utazás kellemesebb - és csendesebb is, függetlenül az útfelület minőségétől.

TECHNOLÓGIA

Még biztonságosabb, még magabiztosabb.

A SANTA FE útközben gondoskodik Önről és szeretteiről - az aszfalton éppúgy, mint terepen. Az ultramodern Hyundai Smart Sense biztonsági csomag szériakivitelben a kategória egyik legmagasabb utasvédelmét biztosítja: a SANTA FE egyenesen a prémium szegmenshez mérhető biztonságot nyújt.

Tíz légzsák a felülmúlhatatlan biztonságért.

A SANTA FE a korábbi hat helyett immár tíz légzsákkal biztosít a kritikus helyzetekben is optimális utasvédelmet: a két-két elülső és oldalsó légzsák, valamint a harmadik üléssort is lefedő függönylégzsákok mellett második üléssori oldallégzsákokat, vezető oldali térdlégzsákot, valamint első üléssori középső légzsákot is kínál.

Autonóm vezetési technológia.

Még biztonságosabb, még pihentetőbb. A SANTA FE szabadidőjármű Autópálya asszisztens 3.0 funkciója szenzorok és térképadatok segítségével biztosít 2. szintű autonóm vezetési képességet. Kapcsolja be a rendszert, és a SANTA FE nem csak magától fékez és gyorsít, de az előzési manővereket is önállóan végrehajtja. A rendszer arra is ügyel, hogy vezetője ne engedje el a kormányt.

Remek megjelenés, még jobb kilátás.

Az élvonalbeli technológiát alkalmazó, LED-es projektoros lámpatestek a napfényre emlékeztető megvilágítást, hosszú élettartamot és automatikus, intelligens távolsági világítást kínálnak. A látványos, H alakú LED-es nappali világítást a Hyundai H márkalogója ihlette.

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető