Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën Berlingo modellismertető

Nagycsaládos ikon már 4 350 000 Ft - tól*


ÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Nem a családot találtuk fel, hanem a családi autót

Mi az? Határozott, merész karakterek, dinamikus külső jellemzi, stílusos és akár hétüléses kivitelben is elérhető. Ez nem más, mint az új Citroën Berlingo! Ismerje meg Ön is a francia márka 2. legkedveltebb nagycsaládos modelljét, amelyben teljes biztonságban tudhatja családját!

DESIGN

Az új Citroën Berlingo igazi ikonná vált, élénk színfolt a kompakt egyterűek között. Masszív és határozott külseje modern és játékos stílussal társul. A karosszéria robusztusságát és védelmező jellegét hangsúlyozzák a felszereltség függvényében rendelhető Airbump® designelemek és a hosszan hátranyúló tetővonal.

Megújult orr-része markáns jegyei miatt kilóg a szegmens többi modelljei közül. A motorházfedél magasabbra került, ugyanakkor meg is rövidült, viszont a jellegzetes Citroën stílusjegyeket hordozó első rész kiszélesedett. Utóbbi egység magába foglalja a LED világítótesteket, amelyek két szinten helyezkednek el az autó elején, illetve az előretolt szélvédőt, amely így egy tágasabb és világosabb belső tér hangulatát kelti.

Igényeinek megfelelően, már kétféle méretben is megrendelheti a modellt, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie. Ugyanis akár M, akár XL méretről legyen is szó, mindkét változat alkalmas 5 illetve 7 személy befogadására és szállítására. A különbség inkább a hosszúságban nyilvánul meg: a normál M-es verzió 4,40 méter hosszú, míg az új XL-es 35 centiméterrel hosszabb, a megnövelt tengelytáv és hátsó túlnyúlás okán. A mértéktartó, kiegyensúlyozott arányok azonban mindkét változat esetében jól látható, érzékelhető.

XL M

Tudta, hogy új Berlingóját 24-féleképpen* szabhatja személyre? A modell a külső színek széles választékában (Artense szürke, Platinium Szürke, Onyx Fekete, Deep Kék és Hófehér) elérhető, emellett különböző Color csomagok is rendelhetők, amelyek egyedi színvilágot kölcsönöznek az autó megjelenésének, a fehér és narancsszínű betétekkel a ködlámpák és az oldalsó díszlécek körül. A Line Green szövet üléshuzat, a háttámlán futó narancsszínű csíkkal pedig az XTR színösszeállítás sajátossága.

* Verzió függvényében

BELSŐ TÉR

Az új Citroën Berlingo nemcsak kívülről, hanem belülről is átalakult. Még tágasabb lett, és még több variációs lehetőséget kínál Önnek, a Citroën Advanced Comfort®* jegyében.

* Verzió függvényében
Maximális kényelem

Maximális kényelem

Ez a kompakt egyterű a kényelmes üléseknek, felfüggesztéseknek, valamint kiváló hangszigetelésnek köszönhetően kitűnő menetkomfortot biztosít Önnek és utasainak. A modell védelmet sugárzó karosszériája emellett hatalmas üvegfelületekkel van gazdagítva, amik által igazi fényárban úszhat a kocsin belül is. Az utastér világosságát tovább növeli az opcióként rendelhető, nagyméretű panoráma üvegtető.
Ha mégis túl sok és zavaró lenne a fény? Sötétítsen be egy mozdulattal az elektromos árnyékoló behúzásával!

 
Okos tárolóhelyek

Okos tárolóhelyek

Az új Citroën Berlingo hátsó részén széles és funkcionális tolóajtókat használhat, amelyeknek köszönhetően igazán kényelmes a be- és kiszállás. A nyitható csomagtérablakon keresztül ugyanilyen egyszerű a hozzáférés a csomagtérhez. Utastere praktikusan kialakított, a designos, letisztult vonalvezetésű műszerfal rakodóhelyekben bővelkedik. Az új Berlingo 186 liternyi rakodókapacitásának tervezését a mindennapi igények ihlették. Az okos tárolóhelyek közül is kiemelkedik a tetőrészbe épített, praktikus, 92 literes Modutop®, amely felszereltségi szint függvényében érhető el.
Remek variálhatóság

Remek variálhatóság

Variálja igényei szerint autója belső terét! Az új Berlingóban a kalaptartót kétféle pozícióba is állíthatja, attól függően, hogy meg szeretné-e osztani a csomagtartót. A hátsó ülései külön-külön vagy együtt is eltüntethetők a padlóba, amivel a Citroën új mércét állít a tágasság és az alakíthatóság terén. A harmadik üléssor ráadásul kivehető és csúsztatható is, így akár utazásonként is megválaszthatja, hogy kényelmesebben szeretnének autózni, vagy kihasználnák a csomagtartó maximalizálható méreteit. Az M kivitelben a csomagtér űrtartalma 775 liter, míg az XL változatnál ez az érték elérheti akár az 1.050 litert is. Ha tovább növelné a rakodási felületet, az XL modell esetében 4.000 literre és 3 m hosszúra növelhető a kapacitás az első utasülés lehajtásával.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Tudja teljes nyugalomban és biztonságban családját az új Citroën Berlingo 19 vezetéstámogató rendszerével, amelyek felszereltségi szint függvényében elérhetők a modellhez:
 
 • Színes Head-up Display
 • Park Assist
 • Coffee Break Alert
 • Fáradtságfigyelő rendszer
 • Holttérfigyelő rendszer
 • Sávtartó asszisztens
 • Kibővített táblaolvasó rendszer sebesség ajánlással
 • Ütközésveszély jelző
 • Active Safety Break
 • Visszagurulás gátló
 • Tolatókamera Top Rear Vision funkcióval
 • Grip Control lejtmenet-szabályozóval
 • Adaptív fényszóró
 • Első, hátsó és oldalsó parkolóradar
 • Statikus kanyarfény funkció
 • Elektromos rögzítőfék
 • Adaptív sebesség-szabályozó funkció
 • Vontatmány-stabilizátor
Citroën Berlingo

MŰSZAKI ADATOK

Citroën Berlingo

Városi és országúti közlekedéshez egyaránt kiváló választás az új Citroën Berlingo. A céloknak megfelelően többféle benzines és dízelerőforrást is kínál a márka, amelyek nemcsak a minél jobb teljesítményt szolgálják, hanem a környezetvédelmet is szem előtt tartják. Az újgenerációs motorok ugyanis mind fogyasztás, mind CO2-kibocsátás szempontjából jóval gazdaságosabbak, mint elődjeik. Sőt, egyes motorokhoz még nyolcfokozatú EAT8 automata sebességváltót is választhat, amely – a dinamikus menettulajdonságok mellett – tovább növelhetik a vezetés élvezeti értékét, hosszú és rövid távokon egyaránt.

Motorválasztékok:
 • 110 lóerős, 1.2 PureTech S&S benzinmotor, hatfokozatú sebességváltóval
 • 130 lóerős, 1.2 PureTech S&S benzinmotor, nyolcfokozatú automataváltóval (EAT8)
 • 100 lóerős, 1.5 BlueHDi S&S dízelmotor, ötfokozatú sebességváltóval
 • 130 lóerős, 1.5 BlueHDi S&S dízelmotor, hatfokozatú sebességváltóval
 • 130 lóerős, 1.5 BlueHDi S&S dízelmotor, nyolcfokozatú automataváltóval (EAT8)

TECHNOLÓGIA

Citroën Berlingo

A Berlingo fejlesztése során a mérnökök folyamatosan alkalmazkodtak a vevői igényekhez. Ma már nem túlzás azt állítani, hogy szinte mindannyian képernyőfüggővé váltunk – így az új Berlingóból sem maradhattak ki azok az okosfunkciók, amik lehetővé teszik, hogy állandóan kapcsolatban legyünk a külvilággal vagy egymással. Ezt szolgálja a 8”-os érintőképernyő* és a négy kapcsolódási technológia – a Mirror Screen*, Citroën Connect Nav*, Citroën Connect Box* és vezeték nélküli okostelefon-töltés* – is, amelyek felszereltség függvényében rendelhetők az autóhoz. Ezekre a funkciókra biztonsági, valamint a tökéletes vezetési, utazási élmény szempontjából is szükség van, így a modell számos modern és a mindennapokban nélkülözhetetlen technológiát kínál Önnek.

Önt is meggyőzte az új Citroën Berlingo praktikuma és innovációja?

Tegyék próbára családjával ezt a kompakt egyterűt! Biztosan nem fognak csalódni benne!

További kérdés és ajánlatkérés esetén értékesítő kollégáink állnak szíves rendelkezésére.


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Weldi Dániel - értékesítési tanácsadó

Weldi Dániel

értékesítési tanácsadó
Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!