Citroën Berlingo

A kisáruszállítók fő partnere

Az új Citroën Berlingo 1996 óta már a harmadik nemzedék. A kisáruszállítók ideális partnere látványos generációváltáson esett át, ami főleg stílusban, felszerelésekben és variálhatóságban mutatkozik meg. Az igényes, formabontó külső és a komfortos vezetőfülkével egységet alkotó raktér olyan újítások, amelyek a Berlingót a szegmens etalonjává avatták az évek során. Az új furgon tehát jogosan nyerte el 2019-ben Az Év Haszongépjárműve címet.

DESIGN

Külseje robusztus és védelmező, vonalvezetése dinamizmust áraszt, mégsem tűnik agresszívnak. A Berlingónak ugyanúgy magas és rövid a motorházfedele, szélesek a LED fényszórói, mint nagytestvérének, a Jumpynak. Praktikus és tágas belső teret sejtetnek az oldalnézet lendületes vonalai és a kidolgozott oldalfalak.

BELSŐ TÉR

Az új Citroën Berlingo furgon ideális partnere lesz a mindennapokban, hiszen a legkülönbözőbb szállítási feladatokat is könnyedén ellátja, köszönhetően a többféle raktér- és fülkeméretnek, valamint a választható belső kialakításoknak. De az első lépés, amit el kell döntenie, hogy a Worker és a Driver alapváltozat közül melyikkel szeretne dolgozni?

Worker

Anyag- és személyszállítást végző vállalatok részére, különböző építési területekre ajánlott verzió. A főbb érvek mellette: megemelt hasmagasság (+30 mm), nagyobb kerekek (690 mm) Extenso® fülke Grip Control rendszer lejtmenet vezérlő-funkcióval megnövelt, 1.000 kg-os hasznos teherbírás LED-es raktérvilágítás, praktikus rögzítőgyűrűk

Driver

Távolsági fuvarozást végző vagy egy településen belül több helyre szállító vállalatok, munkavállalók részére ajánlott alapváltozat, amelynek erősségei: utazási és akusztikai komfort Surround Rear Vision, kamera-alapú, parkolást segítő rendszer 8”-os érintőképernyő

Hatékony munkavégzésről praktikus megoldások egész sora és a jól alakítható, kényelmes utastér gondoskodik.

Extenso® fülke*

Alakítsa igényei szerint a Berlingo furgon utasterét! Utazzanak hárman, vagy növelje meg a raktér hosszát és hasznos térfogatát a fülke átalakításával. Hogy ezt miként érheti el? Hajtsa le az oldalsó utasülést, és rögtön – M vagy L kivitel függvényében – 3 vagy 3,4 méterrel nagyobb helyre pakolhat. A kétszemélyes első üléspadnak köszönhetően akár hárman is utazhatnak az új Berlingo furgonban. A középső ülés lehajtható támláját mobil-íróasztalként is használhatja, az ülés alatti zárható rakodórekeszbe pedig nyugodtan pakolhat. Csukja össze az oldalsó ülést, hogy még nagyobb (3,3, 3,8 vagy 4,4 m3) hasznosítható helyet szabadítson fel.

Mobiliroda

Az új Citroën Berlingo furgon egy igazi mobiliroda. A középső ülés lehajtásával nyert íróasztalra ráhelyezhető számítógépét, aminek töltőjét az autóban kialakított 220V-os aljzathoz* csatlakoztathatja. Ha pedig végzett a munkával, gépe a TopBoxban biztonságban lesz az utazás során. Ugyanígy értékelni fogja a két USB-csatlakozót, a két 12V-os aljzatot, és az okostelefon vezeték nélküli töltési lehetőségét is, amelyek opcióként rendelhetők a Berlingo furgonhoz. Így Ön egy-egy kiszállítás között zökkenőmentesen végezheti munkáját.

MIÉRT A BERLINGO?

Be- és kirakodás könnyedén

Parkoljon le bárhol az új Berlingo furgonnal, a be- és kirakodást garantáltan könnyen el tudja végezni. Hogy ez minek köszönhető? A tolóajtóknak, amelyek nyitási szélessége 675 mm, magassága 1072 mm, a 180 fokban nyitható, 1/3-2/3 arányban osztott kétszárnyú hátsó ajtóknak, valamint az optimalizált hátsó kerékjáratok közötti távolságnak.

Maximális terhelhetőség

Az új Berlingo furgon ideális munkatársa lesz a szállítások során. A haszongépjármű raktérfogata – kivitel függvényében – elérheti a 4,4 m3-t, hasznos terhelhetősége pedig 650-1.000 kg között terjedhet. Opcióként akár egy túlterhelésjelzőt is rendelhet autójához, amely figyelmezteti Önt, ha túllépi az engedélyezett legnagyobb össztömeget. A Raktér csomaggal tovább növelheti a komfortos használat élményét, hiszen megnövelt fényerejű LED-világítást, +4 rögzítőgyűrűt és egy 12V-os csatlakozót is rendelkezésére bocsájt.

Kitűnő menetkomfort

Az új Citroën Berlingo furgon kialakításának köszönhetően, mindenféle körülmények között kiszűri az úthibákat. A magasított üléshelyzet, a futómű és a magas szintű hangszigetelés tovább fokozzák az optimális vezetési komfort érzetét. Az ülések magassága és dőlésszöge állítható*, így bármilyen igényhez, testfelépítéshez alkalmazkodnak. A nagyobb kényelem érdekében pedig minden üléshez kartámasz* tartozik.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Hogy a munkafolyamatait semmi se szakítsa meg, az új Berlingo furgon akár 20 vezetéstámogató rendszer* használatát is felkínálja Önnek:
 
 

 • Automata vészfékező rendszer
 • Dombsegéd
 • Tolatókamera
 • Kulcs nélküli nyitás-indítás
 • Grip Control
 • Automata távolsági fényszóró
 • Elektromos kézifék
 • Távolságtartó tempomat
 • Ütközésveszély-jelző
 • Head-up Display
 • Éberség-figyelő rendszer – vezetési idő, illetve kamera alapú
 • Holttér-figyelő
 • Sávtartó asszisztens
 • Kibővített táblafelismerő rendszer sebességajánlással
 • Vontatmány-stabilizátor
Parkolást segítő rendszer

Az új Berlingo furgonban először vehető igénybe a Citroën újítása, a Surround Rear Vision. A funkció egyedülálló láthatóságot garantál, köszönhetően az utasoldali visszapillantó aljára, illetve a hátsó ajtók fölé beépített kameráknak, amelyek a központi visszapillantó helyén található, 5”-os színes képernyőre közvetítik a képeket, háromféle nézetben: Az autó hátsó, meghosszabbított környezetének ellenőrzése Az oldalsó terület ellenőrzése, az utasoldali holttér csökkentése érdekében Tolatókamera

A biztonságos közlekedés jegyében

A Terep csomag részeként, a lejtmenetvezérlő funkcióval és a Grip Control rendszer kombinációja által az új Berlingo furgon mindig az adott útburkolatnak megfelelően alakítja az első kerekek tapadását, emellett és a legmeredekebb lejtőkön is megtartja sebességét. És hogy még mivel egészül ki ez a funkció, a még hatékonyabb működés érdekében? 30 mm-rel megemelt hasmagasság motor alatt elhelyezett védőlemez, 690 mm átmérőjű, nagyméretű kerekek Mud&Snow gumiabroncsok

MŰSZAKI ADATOK

Az új Citroën Berlingo furgon a legújabb generációs motorokkal lett felvértezve, hogy a modell mindig az Ön legjobb munkatársa legyen. A dinamizmusról, a kitűnő vezetési kényelemről és a gazdaságos fenntartásról nem csak a hatékony motorok, de az új, könnyű padlólemez is gondoskodik. Válassza a legideálisabb opciót a négy dízelmotor és egy benzines változat közül:
 

 • 75 lóerős, BlueHdi, Euro 6.1 dízelmotor, ötfokozatú manuális váltóval
 • 100 lóerős, BlueHdi, Euro 6.1 dízelmotor, Stop&Start funkcióval és ötfokozatú manuális váltóval
 • 130 lóerős, BlueHDi, Euro 6.2 dízelmotor, Stop&Start funkcióval és hatfokozatú manuális váltóval
 • 130 lóerős, BlueHDi, Euro 6.2 dízelmotor, Stop&Start funkcióval és EAT8, nyolcfokozatú automata váltóval
 • 110 lóerős, PureTech benzinmotor, Stop&Start funkcióval, hatfokozatú mechanikus váltóval

 

TECHNOLÓGIA

Ahogy a személyautó változatban is helyet kaptak a legfontosabb okosfunkciók, úgy miért lenne az másképp a Berlingo furgon esetében? A kishaszon-gépjármű mindennapi felhasználásban rendkívül hasznos technológiákat tartalmaz. A modern kor igényeinek megfelelően a Citroën mérnökei az egyre biztonságosabb és nyugodtabb vezetésre törekedtek, így a szegmensben egyedülálló módon, opcióként rendelhető Berlingo furgonjához a Citroën Connect Nav*, a Mirror Screen és a vezeték nélküli okostelefon-töltés funkció. Az angol és francia nyelven, hangvezérléssel is vezérelhető 3D navigációs rendszerrel Ön a navigáció mellett a telefon és a média funkcióit egyaránt irányíthatja. A 8”-os érintőképernyőre pedig telefontükrözéssel (Mirror Screen) viheti át okostelefonja azon funkcióit – amennyiben van ehhez kompatibilis Apple Car PlayTM, Android Auto vagy Mirror Link® applikációja –, amelyek összeegyeztethetők a vezetéssel.
 

Citroën szakértőink

Legyen Önnek is a fő partnere az áruszállításban az új Citroën Berlingo furgon! Kérjen ajánlatot erre a sokarcú haszongépjárműre értékesítő kollégáinktól!

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

ELÉRHETŐ Citroën BERLINGO MODELLJEINK

Nincs találat.