Fiat e-Doblo

 

Leleményesség ihlette

Készüljön fel az új E-Doblò-ra, mellyel Ön szabadon mozoghat. A hatékony, könnyed és reszponzív vezetési élmény mellett akár 285 km*-es hatótávot, 130 km/h -s maximum sebességet, mindössze 30 percre csökkenthető töltési időt és zéró CO₂-kibocsátást kínál kompromisszumok nélkül.
 

Magis Cargo

A ''Magic Cargo'' funkció fokozza a jármű sokoldalúságát. 3 személynek is helyet kínál vagy lehetővé teszi akár 1.8 m hosszú tárgyak szállítását. Az opció révén a raktér 0.5 m3-rel nagyobb, így a Fiat Professional Doblò 4.4 m3-es raktérfogatával és 1000 kg-os terhelhetőségével tökéletes minden küldetéshez.

Kompromisszummentesen elektromos

Az új Fiat Professional Doblò háromféle hajtással érkezik: benzin- és dízelmotoros változatok mellett most tisztán elektromosan is, kompromisszumok nélkül, hiszen az akkumulátorok végett sem csökken a belső égésű motorral ellátott verzióknál megszokott tér.

Magic Mirror

Innovatív funkció, mely az új Fiat Professional Doblò első osztályú biztonsági és ADAS technológiáját gazdagítja. A jobb oldali visszapillantó alatt, illetve a hátsó ajtók felett elhelyezett 2 kamera képét jeleníti meg ez az 5''-os digitális, hátsó visszapillantó tükör, hogy Ön bármilyen manővert teljes biztonságban hajthasson végre.

Magas szintű biztonság

Aktív és passzív ADAS vezetéstámogató rendszerek segítik, hogy Ön minden küldetését biztonságban végezhesse el. Ezekkel a funkciókkal még vezetés és manőverezés közben is nyugodtan koncentrálhat munkájára.

VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

Alakítsa járműve teljesítményét igényeinek megfelelően. Az új Fiat Professional Doblò-ban Ön a normal, eco és power üzemmódok közül választhat a teljesítmény és a fogyasztás optimalizálása érdekében.

MAGIC PLUG

A Magic Plug egy olyan választható extra, mely átalakítási megoldások esetén jelentős előnyökkel jár. Az autó belsejében található elektromos csatlakozó aljzat lehetővé teszi például hűtőszekrény, mobil eszközök, illetve bármely más 230 V-os vagy 12 V-os elektromos szerszám csatlakoztatását.

HATÉKONYSÁG

Az új Fiat Professional E-Doblò 50 kWh-s akkumulátorával és 100 kW-os teljesítményével kategóriájának csúcsához tartozik. Mindemellett akár 285 km-es hatótávot (WLTP-ciklus) és 130 km/h-s maximum sebességet nyújt zéróCO₂-emisszióval.

 

BELSŐ TÉR

Kabin

A nagyméretű szellőzőnyílások javítják a légkondicionáló berendezés teljesítményét, a kormánykerék kialakítása ergonomikus, az új grafikus elemeknek köszönhetően a műszeregység pedig minden eddiginél jobban látható. A műszerfalat úgy alakítottuk ki, hogy minden vezérlőszerv könnyen hozzáférhető legyen.

Tárolórekeszek

A csúszásgátló anyagból készült, középső tárolórekesz kiválóan alkalmas olyan tárgyak tárolására, amelyekre vezetés közben szüksége lehet. Emellett az ajtókon elhelyezett tárolópanelekben egyszerre tárolható egy 1,5 literes palack, két 0,5 literes palack és egy A4-es méretű jegyzettömb.

Harmadik ülés a kabinban

A multifunkcionális első ülés alatt, amely elegendő helyet biztosít három személy számára, egy tágas tárolórekeszt helyeztünk el. A lehajtható középső ülés használható asztalként, kartámaszként vagy irattartóként, míg a szintén lehajtható oldalsó ülés lehetővé teszi hosszabb tárgyak szállítását és rögzítését a háttámlán elhelyezett rakományrögzítő kampók segítségével.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Gumiabroncs-nyomást figyelő rendszer (TPSM)

A rendszer folyamatosan ellenőrzi a gumiabroncsok nyomását és jelzi a nyomáscsökkenést a fedélzeti számítógépen.

Elektronikus menetstabilizátor (ESC)

Az ESC rendszer vészhelyzetekben – például ha hirtelen ki kell kerülnie egy akadályt – automatikusan aktiválódik. A rendszer monitorozza a jármű oldalirányú gyorsulását és sebességét, az úttapadást és a kormánykerék szögét. A gyűjtött adatokat feldolgozza, és ha szükséges, a nyomaték megváltoztatásával és a fékrendszer működtetésével visszaállítja a jármű stabilitását.

Tempomat és sebességkorlátozó

A tempomat segítségével a járművet a beállított utazási sebességen tarthatja.

Traction+

A Traction+ egy innovatív hajtásvezérlő rendszer, amely jobb hajtást biztosít a járműnek a csúszós felületeken. Ha az egyik hajtott kerék megcsúszik, a Traction+ az ESC rendszerrel együttműködve átirányítja a nyomatékot a legjobb tapadású kerékre. Így javul a jármű kezelhetősége és iránystabilitása.

FIAT PROFESSIONAL SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Keresse Fiat Professional szakértőinket!

Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető fiat doblo cargo modelljeink

Nincs találat.

*A hatótávolságot a szabványos EU mérési eljárás (WLTP) szerint határozták meg. Az egyéni vezetési stílus és más tényezők, mint például a sebesség, a külső hőmérséklet, a domborzat és az áramfogyasztó eszközök/egységek használata befolyásolják a valós hatótávolságot, és csökkenthetik azt. A töltés időtartamát számos tényező befolyásolja - például a környezet és az akkumulátor pillanatnyi hőmérséklete, a töltőberendezés fajtája, az akkumulátor és a jármű állapota.