Citroën ë-Jumpy 

Az új Citroën ë-Jumpy ideális partnere lesz vállalkozása számára. Ebben a modellben a hagyományos meghajtású Jumpy minden praktikuma ötvöződik a 100%-ban ëlektromos megoldásokkal. És hogy mik a főbb érvek mellette? Figyelemreméltó, akár 330 km-es hatótáv gyors, 30 perc alatt akár 80%-os szintet elérő töltés, ë-komfort üzemmód és a vele járó előnyök. Elektromos autózáshoz kapcsolódó speciális szolgáltatások úgy, mint az időzített töltés és au útvonaltervezés. Átlagfogyasztás: 25 kWh/100 km.* Nem is kell annál nagyobb elismerés, minthogy az új Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric elnyerte "Az Év Haszongépjárműve 2021." nemzetközi díjat!

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

A Jumpy robusztus stílusa elektromos változatában is visszaköszön. Az alapmodellhez hasonlóan az ë-Jumpy is háromféle hosszúságban kapható: XS (4,60 m), M (4,95 m) vagy XL (5,30 m) méretben. Utóbbi esetében nemcsak hosszra, de magasságra is megnőtt az autó, méghozzá 1,94 méterre. Az XS és M változat esetében a magasság 1,9 méter, ezért nem kell aggódnia, hogy vajon le tud-e állni a parkolóházakba vagy a bevásárlóközpontok mélygarázsaiba.

BELSŐ TÉR

Tevékenységi körtől függetlenül, Ön is biztosan megtalálja a megfelelő elektromos megoldást az utazáshoz, legyen szó személy- vagy teherszállításról. A vezetőfülkében rengeteg praktikus tárolóhely kapott helyet, amelyeket Ön biztosan jól ki tud majd használni. Az alváz alá került az ë-Jumpy akkumulátora, így nem kell csökkentett hasznos raktérmérettel számolnia, a Jumpy kiemelkedő rakodási kényelme az elektromos változatnál is érzékelhető. A raktérméret 4,6-6,6 m3 között alakítható, a hasznos terhelhetőség így akár 1275 kg is lehet. Sőt, a Moduwork üléspadnak* köszönhetően a speciális válaszfal és a felhajtható szélső utasülések sík padlófelületté alakíthatóak, amivel akár 4 méternyi hasznos hosszúságot is teremthet az ë-Jumpyban. A combi és a dupla kabinos kivitel mellett alváz-kabin változat is elérhető a modellből, amelynek felépítményezését szintén vállalják szakembereink. * változattól függően szériafelszereltség

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az ë-Jumpy is bővelkedik a vezetéstámogató rendszerekben – összesen 15 félét kínál Önnek a nyugodt és biztonságos vezetés érdekében, amelyek közül a legfontosabbak: színes Head-Up Display Top Rear Vision kamera Grip Control kipörgésgátló kibővített táblaleolvasó rendszer holttérfigyelő funkció veszélyre figyelmeztető jelzések Active Safety Break

MŰSZAKI ADATOK

Az ë-Jumpyval nem csak saját kényelmét szolgálhatja ki! Az ë-komfort mellett szóló legfontosabb érvek: Nincs károsanyag-kibocsátás, így a CO2-kibocsátási küszöb miatt korlátozott forgalmú zónákba is szabadon behajthat. Zajtalan, stressz- és rázkódásmentes autózás.

TECHNOLÓGIA

Miért Citroën ë-Jumpy?

Interaktív szolgáltatások

Az ë-Jumpyhoz – országtól függően – 3 kapcsolódási lehetőség, interaktív szolgáltatás érhető el, amely a 7”-os érintőképernyő által összeköti az Ön mobileszközét autójával: akár hangvezérléssel (angol és francia nyelven) is működtethető, 3D Citroën Connect Nav, valós idejű tájékoztatást nyújtó rendszer,

My Citroën

Csak töltse le okostelefonjára a MyCitroën alkalmazást, és máris a távolból vezérelheti, ellenőrizheti a funkciókat az ë-Jumpyban: töltöttségi szint és aktuális hatótáv, töltés kezdetének beidőzítése, hőmérséklete beprogramozása a kabinban.

Citroën szakértőink

Élvezze Ön is a 2021-es év haszongépjárművének minden előnyét, miközben környezetét is védi! Ha kérdése lenne a 100% ëlectric megoldással kapcsolatban, értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére Citroën márkakereskedésünkben!

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető Citroën ë-jumpy modelljeink

Nincs találat.

*A hatótávolságot a szabványos EU mérési eljárás (WLTP) szerint határozták meg. Az egyéni vezetési stílus és más tényezők, mint például a sebesség, a külső hőmérséklet, a domborzat és az áramfogyasztó eszközök/egységek használata befolyásolják a valós hatótávolságot, és csökkenthetik azt. A töltés időtartamát számos tényező befolyásolja - például a környezet és az akkumulátor pillanatnyi hőmérséklete, a töltőberendezés fajtája, az akkumulátor és a jármű állapota.