FIAT 600 MHEV

 

Az új Fiat 600 Hybrid MHEV erőforrása a legkifinomultabb technológiákat képviseli, kényelmet és nagy teljesítményt és valódi hibrid vezetési élményt biztosítva a felhasználóknak. Az ügyfelek nem csupán 30 km/óra alatti sebességeknél tapasztalhatják meg a tisztán elektromos közlekedés csendes és rezgésmentes élményét, de városi forgalomban és az országúton is, amikor a vezető egyenletes haladásnál vagy lejtőn felengedi a gázpedált – sőt, hasonló helyzetben akár az autópályán is!

 

Design

Az új 600 MHEV megnyerő stílusával hódít. Legalábbis egészen biztos, hogy rengeteg tekintetet vonz. Az első és hátsó LED-es fényszóróknak köszönhetően az autó minden körülmények között jól látható, igazán feltűnő. 

Az új 600 MHEV új, gyémántcsiszolt 18"-os alumínium felnikkel* szerelt, melyek még erőteljesebb karaktert kölcsönöznek az autónak. (*csak a La Prima modellekhez)

Belső tér

Az új Fiat 600 Hybrid belépő, alapfelszereltségű változata tökéletesen megfelel azoknak a fiatal ügyfeleknek, akik környezetbarát mobilitási megoldást keresnek. Az új Fiat 600 Hybrid exkluzív újrahasznosított anyagból készült ülései fehér díszítéssel és matt fekete, bioalapú műanyag műszerfalburkolattal rendelkeznek.

Biztonsági funkciók

A biztonságosabb utazás érdekében egy még jobb biztonsági rendszert hoztunk létre. 

360°-os védelem

Növelje láthatóságát sávváltás, parkolás és manőverezés közben. A 360°-os érzékelők minden irányból vesznek jeleket, így példátlan lefedettséget biztosítanak, és elkerülhető bármilyen ütközés.

Automata csomagtér ajtó

A Fiatnál még soha nem látott újítás, hogy mostantól az új 600 MHEV csomagtér ajtaját egy egyszerű lábmozdulattal nyithatja és zárhatja.

180°-os tolatókamera

Az új Fiat 600 MHEV tolatókamerával van felszerelve, amely 180°-os kilátással segít a legbonyolultabb manőverek végrehajtásában is.

Holttérfigyelő

A rendszer figyelmeztet, ha egy másik jármű az autó holtterébe, vagy annak közelébe ér.

Műszaki adatok

A hibrid hajtáslánc számos előnyt kínál, köztük a tisztán elektromos elindulást: a FIAT csendesen, benzin égetése nélkül indul el álló helyzetből, majd bizonyos helyzetekben benzinmotorját leállítva, kizárólag villanymotorjára támaszkodva halad. Ez az üzemmód városi forgalomban, 30 km/óra alatti sebességeknél aktiválható. A technológia szintén támogatja az e-kúszás funkciót, ahol a vezető a gázpedál érintése nélkül tehet meg rövid távolságokat, például dugóban haladva (e-dugókövetés). Emellett a jármű tisztán elektromos üzemben képes parkolni, előre- és hátramenetben egyaránt (e-parkolás).

A finom járás és a pihentető utazás egyik záloga az az ékszíjon keresztül hajtó indítómotor, amely révén a hajtáslánc csendesen és gazdaságosan vált át a belső égésű motor és a villanymotor között. A kiemelkedő teljesítmény hátterében pedig a háromhengeres, 1,2 literes, 100 lóerős belső égésű motor, a 48V-os lítium-ion akkumulátor, valamint a 21 kW-os villanymotort, invertert és erőátviteli rendszert magában foglaló, mégis kiemelkedően kompakt új, hatfokozatú duplakuplungos sebességváltó hatékony összjátéka áll. 

A villanymotortól nyert extra motorteljesítmény rugalmasabb gázreakciókat biztosít alacsony fordulatszám-tartományban, illetve elinduláskor, ráadásul a technológia lassításkor visszanyeri a felszabaduló mozgási energiát. Normál körülmények között az optimális üzemanyag-fogyasztásra hangolt hajtáslánc akár 15 százalékkal kevesebb szén-dioxidot bocsát ki, mint egy automatikus sebességváltóval társított, belső égésű motor. A Miller-ciklusú erőforrás 110-114 g/km közötti CO2-emissziója rendkívül versenyképesnek számít. Az új FIAT 600 Hybrid körülbelül 11 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, ami nem kis mértékben a villanymotor gyakorlatilag azonnali nyomatékleadásának köszönhető.

 

Felszereltségi szintek

A hibrid hajtáslánc kétféle felszereltségi szinten lesz elérhető: a legexkluzívabb új Fiat 600 Hybrid La Prima verzióban, illetve a leginkább megfizethető új Fiat 600 Hybrid kivitelben. Mindkettő utasterében kifejezetten ide tervezett kezelőfelülettel találkozunk. Ennek teljesítménymérő műszere külön színekkel illusztrálja az energiaáramlás irányát, a kormány mögött elhelyezett fülekkel kézi üzemmódban manuálisan is kapcsolhatunk a sebességfokozatok között, míg az érintőképernyőn keresztül aktiválható e-Auto OFF funkcióval kiiktatható a start-stop funkció. 

FIAT SZEKÉRTŐINK

Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc értékesítési vezető
500 1.2 8V Lounge Magyarországi! 32.476km!
Fiat

500 1.2 8V Lounge Magyarországi! 32.476km!

Évjárat: 2019/11 Futott: 32 476 km
4 190 000 Ft
Megnézem
500 500C 1.0 BSG Dolce Vita Készletről azonnal. DolceVita
Fiat

500 500C 1.0 BSG Dolce Vita Készletről azonnal. DolceVita

Évjárat: 2024 Futott: 3 km
Listaár: 9 225 000 Ft 6 990 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.