Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

Dacia Duster modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

DACIA DUSTER

Akár napi 990 Ft-tól, 5,98% THM-mel, 5 év vagy 100 000 km garanciával!*

A szabadság érzése városban ugyanúgy, mint a vidéki utakon.

 
 

DESIGN

 
Az Új Duster előtt minden út megnyílik

Az Új Duster előtt minden út megnyílik

Másszon fel, hódítsa meg a csúcsot, ereszkedjen. Az Új Dacia Duster mindenhová elviszi. Megemelt hasmagasság, robusztus alváz, 4x4 mód.
 
A szabadság érzése - bármilyen terepen

A szabadság érzése - bármilyen terepen

A modern és robusztus Duster a legsokoldalúbb terepjáróként számos kalandra invitálja utasait.
 

Kiváló terepképességek állnak rendelkezésére. Megnyugtató és magával ragadó SUV-ja mindig új felfedezésre hívja Önt. Nyugodtan hagyja el a járt utakat!

BELSŐ TÉR

 
Automata klímaberendezés

Automata klímaberendezés

Az utazások kényelméhez, a klímából áradó levegő egyenletes és hatékony eloszlása garantálja.. (Elérhetősége verziótól függ.)
 
Vezetőoldali beállítások

Vezetőoldali beállítások

A legkiválóbb vezetési élmény elérése érdekében a vezetőoldali ülés magassága és deréktámasza, illetve a kormány magassága és mélysége is állítható. (Elérhetősége verziótól függ.)
 
Dacia Duster
 

Hatalmas beltér és kényelem

Bármilyen útviszonyokkal is kell megküzdenie a mindennapokban, a tágas belső térnek és a számos tárolóhelynek köszönhetően a Duster minden utat igazi élménnyé tesz.
 

Még több tárolóhely & kényelem

A vezetőoldali ülés kényelme kiemelt figyelmet kapott. A Dusterben ülve az ülést és a kormányt is beállíthatja, az első utasoldali ülés előtti.
 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Duster aktív és passzív biztonsági felszereltségeivel biztosítja utazásait.

Dacia Duster
 

Utasvédelem

A Dusterben található megerősített karosszéria, első és oldalsó légzsákok, a gyermekülésekhez kialakított Isofix rögzítőrendszer és állítható magasságú fejtámlák gondoskodnak biztonságáról.
 

Sebességszabályozó és –korlátozó

A Dusterben rendkívül egyszerűen tarthatja meg utazási sebességét, illetve beállíthat egy olyan végsebességet is, amelyet nem szeretne túllépni!
Dacia Duster
 

Vezetéstámogató rendszerek és holttérfigyelő rendszer

Az ABS- és a vészfékező rendszer, továbbá az ESC dinamikus menetstabilizátor és a kipörgésgátló együttes ereje hatékony fékezést, illetve stabil gépjárművet biztosítanak.

A holttérfigyelő rendszernek köszönhetően (verziótól függően) a Duster fényjelzéssel figyelmezteti, ha a holttérben egy autót érzékel.
 

Légzsákok és Isofix ülések

A Dusterben 6 légzsák található: 2 első és 2 oldalsó légzsákkal valamint 2 függönylégzsákkal. Hátul pedig az Isofix rendszernek köszönhetően teljes biztonságban ülhetnek a gyermekek a szélső üléseken.

KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

Emelkedőn elindulást segítő rendszer és lejtmeneti fékező rendszer

Induljon el teljes biztonságban autójával az emelkedőn elindulást segítő rendszernek köszönhetően. A fékpedál felengedése után az autó néhány másodpercig mozdulatlan marad, így nyugodtan indulhat el vele. A meredek lejtőkön való haladás során a rendszer lassú és folyamatos sebességet biztosít, így a megcsúszás esélye igencsak csekély. (Elérhetősége verziótól függ.)

360°-os kamera

A Multi-view kamerának köszönhetően teljes nyugalomban manőverezhet! A képet hátramenetbe kapcsolással, illetve gombnyomásra jelenítheti meg. (Elérhetősége verziótól függ.)

MEDIA NAV Evolution

MEDIA NAV Evolution

A MEDIA NAV Evolution számos funkciónak enged teret: navigálhat a GPS-szel, telefonálhat, hallgathat rádiót és egyéb tartalmakat. Az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazások használatához, telefonját csatlakoztassa az USB-hez. Ezáltal a Dokker érintőképernyőjén elérheti alkalmazásait, meghallgathatja kedvenc zenéit, vagy hívásokat fogadhat. (Elérhetősége verziótól függ.)
 
Dacia Plug & Radio

Dacia Plug & Radio

A Dacia Plug&Radio multimédia rendszerhez a következők tartoznak:
  • rádió
  • Bluetooth®-os telefonálás
  • audiostreaming
  • műszerfalba épített Jack- és USB-csatlakozók
A rendszert a kormányon található vezérlők, illetve a 4 hangszóró teszi teljessé. (Elérhetősége verziótól függ.)
 

Élje a mindennapok kalandjait a Dacia Duster, vagy az új 15th Celebration társaságában!

Kérdés esetén értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

*A finanszírozási ajánlat kizárólag a 2021. 01. 07. után Dacia Duster Access TCe 90-es modellre megkötött zárt végű pénzügyi lízing szerződésekre érvényes visszavonásig. A feltüntetett 990 Ft-os napidíj, 29 704 Ft-os havidíj figyelembevételével, 30 napos hónappal számolva került meghatározásra. A megadott napi díj összege 3 649 000 Ft bruttó vételár, 1 685 000 Ft kezdőbefizetés, 48 hónapos futamidő és 25% kiemelt utolsó lízingdíj esetén, 5,75% fix kamat mellett érvényes. A megadott feltételekkel a finanszírozás összege: 1 964 000,-Ft, a futamidő alatt fizetendő kamat összege: 344 352,-Ft, a teljes visszafizetendő összeg: 2 308 352,-Ft. THM: 5,98%.
Reprezentatív példa: Finanszírozás összege: 3 000 000,-Ft, futamidő: 48 hónap, kamat mértéke: 5,17%, kamat típusa: rögzített, kamat összege: 483 614,-Ft, fizetendő teljes összeg a futamidő alatt: 3 483 614,-Ft, havidíj : 42 205,-Ft, kiemelt utolsó lízingdíj: 1 493 135,-Ft, referencia THM érték: 5,37%.
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a feltételek változása esetén módosulhat. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljes körű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. Az 5 év vagy 100.000 km garancia kizárólag Renault Crédit finanszírozás esetén érvényes. A Renault Credit finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja. A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye elérhetőek a www.unicreditleasing.hu honlapon.

Duster Acces TCe 90vegyes fogyasztás l/100 km: 6,1 – 6,3; CO2-kibocsátás g/km: 138 - 143. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A jelen hirdetésben közölt adatok nem teljes körűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A kép illusztráció.

Munkatársaink

Galli Gyuláné - értékesítési tanácsadó

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs - értékesítési tanácsadó

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Pál Lívia - értékesítési tanácsadó

Pál Lívia

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 244 7503
Szombathy Tamás - értékesítési vezető

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!