Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Dacia Duster modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Rajong minden terepért

Az Új Dacia Duster mindenhol elemében van. Modern, robusztus külsejével és feltűnő Atacama narancs színével senkit nem hagy közömbösen.

Dacia Duster

Minden út megnyílik az Új Duster előtt

Másszon fel, hódítsa meg a csúcsot, ereszkedjen. Az Új Dacia Duster mindenhová elviszi. Megemelt hasmagasság, robusztus alváz, 4x4 mód. Kiváló terepképességek állnak rendelkezésére. Megnyugtató és magával ragadó SUV-ja mindig új felfedezésre hívja Önt. Nyugodtan hagyja el a járt utakat!

Induljon el felkészülten!

Járt úton vagy ismeretlen terepen, az Új Dacia Dusternek mindenre van kész válasza: emelkedőn elindulást segítő rendszerével a legmeredekebb lejtőket is beveheti, míg a lejtmeneti fékező rendszer biztosítja az ereszkedési sebesség ellenőrzés alatt tartását. És mivel néha nehéz mindenre figyelni, a több nézetet lehetővé tevő kamerával észlelheti a gödröket, köveket vagy a kisebb akadályokat, hogy megkönnyítse a haladást.

Magas fokú kényelem

A városban sem állhat semmi az Új Dacia Duster útjába: az elektromos rásegítésű szervokormány megkönnyíti a vezetést, a holttérfigyelő rendszer növeli a biztonságot, a Multi-view kamera pedig egyszerűbbé teszi a parkolási manővereket.
Az autó belsejében a fényszórók felkapcsolása és a klímaberendezés automatikusan működik, és rendelkezésre áll a MEDIA NAV Evolution multimédia rendszer is. Nincs kivetnivaló a kényelem terén sem: állítható ülések, finoman kidolgozott kárpitok, automata Dacia Kártya. Minden ki van találva!

Csomagtartó és ötletes tárolóhelyek

Az Új Dacia Duster alkalmazkodik kalandvágyához. Széles körű variálhatósága lehetővé teszi, hogy saját igényei szerint alakítsa ki az utas- és csomagteret, és magával vigye mindazt, amire szüksége van egy kalandos hétvégéhez vagy egy bevásárló túrához.

A hátsó üléstámlák 1/3-2/3 arányban dönthetősége, a méretes csomagtartó és az ajtókban, az első ülések hátoldalán, az első utasülés vagy a műszerfal alatt elhelyezett számos tároló a legváratlanabb expedíciókat is lehetővé teszik.

Duster*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Galli Gyuláné

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 983 4090

Himpelmann Balázs

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 376 7375

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Szombathy Tamás

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 245 8547

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!