• Lakóautó szerviz

 

Lakóautó szerviz a Duna Autóban!

 

Lakóautóját szervizelné vagy csak felkészíttetné évszaknak megfelelően, esetleg más jellegű javításra lenne szüksége? A Duna Autónál biztos kezekben tudhatja guruló otthonát!

Importőr által megbízott javítópartnerként a haszongépjárművek mellett lakóautók javítását és karbantartását is vállaljuk a Citroën, Fiat és Peugeot hivatalos márkaszervizünkben. Tudjuk, hogy a lakóautók különleges igényeket támasztanak, hiszen ezen járművek nemcsak közlekedési eszközként, hanem otthonként is szolgálnak. Éppen ezért, szolgáltatásaink célja, hogy garantáljuk lakóautója megbízhatóságát és kényelmét.

Legyen szó garanciális, garanciaidőn túli javításról, vagy akár speciális eszközöket igénylő karbantartásról, szakképzett munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a lakóautók szervizelésében, valamint szervizünk mérete és modern gépekkel való felszereltsége lehetővé teszi, hogy minden igényt kielégítsen, legyen szó alapvető karbantartási feladatokról, motorjavításról, vagy elektromos rendszer problémáinak megoldásáról.

Mint hivatalos márkaszerviz, munkánkra garanciát vállalunk, ami azt jelenti, hogy járműve a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelő szervizelést és javítást kapja szükség esetén. Emellett gondoskodunk arról is, hogy a lakóautóját az adott évszakhoz megfelelően felkészítsük.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha lakóautójával kapcsolatos szervizelésre, karbantartásra vagy javításra van szüksége. A Duna Autó szervizénél tudhatja guruló otthonát biztos kezekben, ahol szakértőkkel és modern felszerelésekkel várjuk Önt.

Visszahívást kérek

MUNKATÁRSAINK

Matos Péter szerviz értékesítő
Pintér Lajos szervizvezető
Hanol Dénes alkatrész értékesítő