Nissan Townstar kombi - a család legújabb társa

Iskolába rohanástól egészen a sítúráig, az új Nissan Townstar garantáltan a legjobb társa lesz az utakon. Minőségi kivitelben, praktikus tárolóhelyekben és tágas ülésekben gazdag belső tere most az egész család számára megfelelő kényelmet és biztonságot nyújt. A merész stílus és a szemet gyönyörködtető részletek kívülről lenyűgöző benyomást keltenek.
 

 DESIGN

Magas fényerő és stílusos látvány jellemzi az új Townstar modellek fényszóróit.

Hátsó lámpa extra kerettel: Jellegzetes új részlet, amely a modern esztétikát tökrözi.

A ködös időjárási körülmények között is vezessen biztonságosan a ködlámpák segítségével.

BELSŐ TÉR

Érezze magát otthon minden pillanatban! Legyen bármilyen hosszú is az út, utazzanak akár csak ketten, vagy az egész családdal, az új Nissan Townstar utastere most garantáltan teljes nyugalmat biztosít. A tökéletes csatlakoztathatóságés a többféle speciális tárolási lehetőség miatt minden kéznél van, amire csak szüksége lehet. Kifinomult, rendezett és szervezett.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Magabiztos parkolás minden helyzetben! Az intelligens 360° parkolókamera segítségével a kis helyen való manőverezés is gyerekjáték. A 360°-os kilátással, valamint az elülső, a járdaszegélyre vagy a hátsó nézetre való fókuszálással még a legszűkebb városi utcák is könnyen járhatóak, parkolhatóak lesznek

Kövesse az Ön előtt haladó járműveket egy előre meghatározott távolságban a ProPILOT finkció segítségével. A rendszer, a forgalom alapján akár teljesen meg is állíthatja az autót, majd ismét felveszi a sebességet, ha a forgalom elindul.

Vezetést támogató rendszerek

A Nissan Intelligent Mobility magabiztosabbá teszi és nagyobb biztonságot ad utazásai során. Tudatosabban fog vezetni, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá.

Intelligens sebességtartó automatika

Ráfutásos balesetmegelőző rendszer

Intelligens távolsági fényszóró asszisztens

Intelligens vészfékező rendszer

Közúti jelzések felismerése

MŰSZAKI ADATOK

Lenyűgöző hatékonyság, magabiztos teljesítmény és arányos méretek. Fedezze fel az erős motorokat, a sokoldalú teret és arányokat, amelyek megfelelőek a könnyed városi vezetéshez vagy hosszabb utakhoz! Erőteljes gyorsulás, nagy teljesítmény a meredek dombok leküzdéséhez még teljesen felpakolt állapotban is, a vadonatúj Nissan Townstar hatékony benzinmotorja a teljes út alatt támogatja Önt. Élvezze a 130PS teljesítményt és a 6,6-7,7 l/100 km/perc kombinált üzemanyag-fogyasztást, a 150-174 g/km (min/max) CO2-kibocsátást a kombinált ciklusban, köszönhetően az optimális hatékonyságot biztosító ECO üzemmóddal ellátott 6 fokozatú kézi sebességváltónak.

TARTOZÉKOK

Állítsa össze, ahogyan a legjobban illik Önhöz! A kerékpártartóktól és tetőboxoktól kezdve a válaszfalvédőkön át a rakodóhálókig - hozza létre tökéletes útitársát a tartozékokkal, amelyekkel megvédheti és személyre szabhatja új Nissan Townstarját, és igazán a sajátjává teheti.

Tetőbox

Fokozza tovább a praktikumot, válasszon különböző méretű tetőboxaink közül!

Tetőcsomagtartók

Könnyedén szállíthat nagyobb vagy hosszabb tárgyakat és emellett helyet szabadíthat fel az utastérben.

Vonóhorgok

A levehető vonóhoroggal lehetősége van vontatásra, amikor szüksége van rá; illetve a letisztult megjelenés is biztosított, amikor nincs rá szüksége.

Csomagtér tálca

A könnyen eltávolítható bélés egyik oldala strapabíró szövet, a másik oldala könnyen tisztítható gumi - ideális háziállatok vagy sáros kerti hulladék szállítására.

Nissan szakértőink

Önt is meggyőzte az új Nissan Townstar Combi sokoldalúsága? Keresse kollégáinkat és tudjon meg róla többet!

Kovács Gábor szalonvezető
Dudás Ádám értékesítő