Új Citroën C3 Aircross SUV

Megérkezett a legkülönlegesebb, legsokoldalúbb és legkényelmesebb szabadidő autó! Az új Citroën C3 Aircross SUV robosztusabb orr-része még inkább kihangsúlyozza határozott egyéniségét a modellnek. Számos szemyélyre szabható lehetőséget kínál: 70 különböző színválaszték, fényezések és különböző dekorelemek.

FEDEZZE FEL AKCIÓS CITROËN C3 AIRCROSS MODELLJEINKET! IRÁNY AZ OLDAL!

Design

A modell 70 különböző külső személyre szabási kombinációt kínál. Színcsomagtól függően a hátsó háromszögablakhoz 3 új mintázat közül választhatunk: narancs színű a narancs színcsomaghoz, fehér színű a fehér csomaghoz, árnyékoló hatású krómcsík az üvegben a fényes fekete és a sötétkék színcsomaghoz.

BELSŐ TÉR

Az új modell még nagyobb kényelmet nyújt új Advanced Comfort üléseinek köszönhetően, melyek az Urban Blue, a Hype Grey és a Metropolitan Graphite beltérhangulathoz elérhetőek.

SZÉRIAKIVITEL

A textil hatású műszerfalbetéthez szürke üléskárpit társul.

HYPE GREY BELTÉRHANGULAT

Fekete műbőrrel és szürke bőrrel borított ülések, az ülések háttámlájának felső részén halszálkamintás díszcsík, fölötte halszálkamintás díszvarrás, szürke műbőr műszerfalbetét.

METROPOLITAN GRAPHITE

A szürke chiné szövettel és a fekete műbőrrel borított üléskárpithoz a háttámla felső részén világos, famintázatú díszcsík társul és a műszerfalon végighúzódó szürke chiné szövetbetét.

URBAN BLUE BELTÉRHANGULAT

Halszálkamintás díszcsík fut a kék műbőr-szövet ülések háttámlájának felső részén, a műszerfalon pedig kék műbőr dekorbetét.

Okos funkciók

Az érintőképernyőn keresztül elérhetőek okostelefonnal kompatibilis alkalmazások az Android Auto és Apple Car Play™ kompatibilis Mirror Screen funkciónak köszönhetően. Ez kiegészül a Citroën Connect Box segélyhívó rendszerrel és Connect Nav navigációval, amely segítségével baleset esetén azonnal kapcsolatba tudunk lépni a megfelelő segélyszolgálattal.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az új Citroën C3 Aircross SUV 12 biztonságot és kényelmet fokozó technológiát kínál, melynek köszönhetően a vezető látóterébe kerülnek a legfontosabb információk: lejtmenet-szabályozóval felszerelt Grip Control, magasra helyezett színes head-up display Egyéb biztonsági funkciók: aktív sávtartó asszisztens tolatókamera holttérfigyelő-rendszer kulcs nélküli nyitás-zárás-indítás visszagurulásgátló kibővített táblafelismerő éberségfigyelő rendszer parkolóasszisztens

MŰSZAKI ADATOK

A PureTech 110 S&S és a BlueHDi 110 S&S motorhoz 6 fokozatú manuális váltó, a PureTech 130 S&S benzinmotorhoz és a BlueHDi 120 S&S dízelmotorhoz 6 sebességes automata váltó társul A rendelkezésre álló legújabb generációs motorok rendkívül gazdaságosak és hatékonyak. A Citroën legújabb szabadidőautója egyaránt elérhetőPureTech benzinmotorral és BlueHDi dízelmotorral

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

A Citroen C3 AIrcross legújabb modellje 5 különböző felszereltségi szintet kínál: live feel feel plus c-series shine A felszereltségi szintekről és konstrukciókról érdeklődjön munkatársunknál!

 

ELÉRHETŐ Citroën C3 AIRCROSS MODELLJEINK

C3 AIRCROSS 1.2 PureTech You S&S KÉSZLETRŐL AZONNAL!!!!
Citroën

C3 AIRCROSS 1.2 PureTech You S&S KÉSZLETRŐL AZONNAL!!!!

Évjárat: 2024 Futott: 2 km
Listaár: 7 290 000 Ft 6 990 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.

Citroën szakértőink

Önt is lenyűgözte a Citroën C3 Aircross egyedi karaktere? Keresse kollegáinkat és vigye haza új autóját még ma!

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető