• Miért a Duna Autó?

MIÉRT VÁLASSZA A DUNA AUTÓT?

Ön is szeretne mindent egy kézben tartani, ami az autója körüli teendőket illeti? A Duna Autó szakértői az új autó vásárlásához szükséges tanácsadástól, a szervizeken és biztosítási ügyintézéseken át a gépjárműbérlésig, minden autós kérdésben tudnak Önnek segíteni. Az Autóvárosban komplex, teljes körű kiszolgálásban részesülhet:

MÁRKAFÜGGETLEN AUTÓÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS

Új autót vásárolna, de nem tudja még, milyet? Elveszettnek érzi magát a számtalan márka végtelen kínálatának láttán? Nem tudja, milyen felszereltséggel válassza ki kocsiját? Márkafüggetlen értékesítési tanácsadó kollégánk készséggel áll rendelkezésére, hogy együtt megtalálják Önnek az „Igazit”.

AUTÓVÁSÁRLÁS

Válasszon 20 márkakereskedésünk modellkínálatából, vagy a megbízható használtautó divíziónk palettájáról. Ha nálunk vásárol, élhet a lehetőséggel, és jelenlegi járművét piacképes áron beszámíttathatja az Ön által választott új vagy használt autó vételárába.

MÁRKASZERVIZ

A Duna Autó 25 márkaszervizében kiváló szakemberek, szakképzett alkalmazottak várják az autójavítással és karbantartással kapcsolatos feladatokat, hogy Ön biztonságosan közlekedhessen az utakon, mert nekünk az autó bizalmi kérdés.

FLOTTAÉRTÉKESÍTÉS

Céges flottáját bővítené, vagy profi segítségre lenne szüksége annak karbantartásához? Flottaértékesítő csapatunk költséghatékony megoldásokat tud ehhez kínálni, mindezt cége igényeihez igazítva. Az egyedi árajánlatok mellett kollégáink a vásárlást segítő finanszírozási ajánlatokra is kidolgoznak Önnek különböző opciókat. Dedikált kapcsolattartója segítségével pedig minden információt egy kézből kaphat meg, mind a 20 márka vonatkozásában – legyen szó akár személy-, akár haszongépjárműről.

DUNA AUTÓ HASZONGÉPJÁRMŰ CENTRUM

A tehergépjárművek szakértőjeként 6 márka modelljeit kínáljuk, professzionális szaktanácsadás segítségével. Dedikált, haszongépjárműre specializálódott kolléga várja, aki egy személyben minden gyártmány esetében információval tud szolgálni. A kiválasztott autók felépítményezését is vállaljuk, valamint segítünk a legkedvezőbb finanszírozási és biztosítási ajánlatok kiválasztásában.

 

TARTÓS BÉRLET – DUNA AUTÓ LÍZING

Autó, lízing és üzemeltetés egy helyen, fix havidíjért, 20 márka kínálatából. Céges autó akár már egy darabtól is igényelhető, egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan, üzemeltetési és adminisztrációs teendők nélkül. A tartós bérlet egy olyan üzleti modell, amit nem csak Ön és a cége, de még a könyvelője is imádni fog.

 

DUNA AUTÓ CASCO

Egy baleset sose jön jókor – de a probléma megoldásában jó partnere lehet a Duna Autó Casco. Káresemény esetén teljes körűen vállaljuk a biztosítási ügyintézést, kár esetén díjmentesen szállítjuk be autóját műhelyünkbe, 4 napra csereautót biztosítunk, és akár önrész nélkül is szakszerűen javítjuk autóját márkafüggetlen karambolos javítóközpontunkban.

 

NON-STOP AUTÓMENTÉS

Karambolozott vagy műszaki meghibásodás miatt nem tud tovább menni kocsijával? Ránk a nap 24 órájában, bármikor számíthat! Munkaidőben kollégánk, munkaidőn kívül szerződött partnerünk által biztosítjuk a gyors és szakszerű segítséget. Autómentő szolgálatunk bármilyen helyzetben rendelkezésére áll, legyen szó mélygarázsról, árokról, vagy darut igénylő mentési feladatról. Mi nem hagyjuk az út szélén sem Önt, sem az autóját!

 

AUTÓFELSZERELÉS ÉS –ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTÉS

Magyarországon egyedülálló márkaválasztékkal, felkészültséggel, naprakészséggel és segítőkészséggel áll az alkatrész-vásárlók rendelkezésére. Kereskedő vagy javító partnereink nagykereskedelmi áron szerezhetik be a szükséges alkatrészeket, míg ügyfeleinket a széles kínálatot biztosító autófelszerelés shopunkból szolgáljuk ki.