DESIGN

Az EX40 modell színte azonos formatervvel rendelkezik, mint a hibrid változata, az XC40. Apró, de könnyen észrevehető különbségek jelzik a tisztán elektromos közlekedést, mint például a zárt hűtőmaszk.

 

Akár 500 km elektromos hatótávolság*

27 perc gyorstöltés 10–80%

4,9 s gyorsulás (0-100 km/h)

 

BElSŐ TÉR

Fedezze fel a belső harmóniát!

A skandináv esztétikából inspirálódva az EX40 egyesíti a funkcionalitást, az egyszerűséget és a kézművességet. Valamennyi tisztán elektromos Volvo modell belső tere bőr használata nélkül készül. A nyugodt, kényelmes és ergonómiailag optimalizált utastérben kifinomult, magas üléspozíciójú ülések és érzékeny kormányzás gondoskodik a kontrollált és kényelmes vezetésről. Részben újrahasznosított kárpittal és szőnyegekkel is rendelhető – fenntarthatóbb választás, ami a belső teret is vizuálisan harmonikussá teszi.

 

Biztonsági Funkciók

 

360 fokos parkolási nézet
Volvója parkoláskor 4 db, 360 fokos nézetet biztosító kamerával segíti Önt.

Tolasson magabiztosan
Ez a funkció akkor lehet az Ön segítségére, amikor tolatás közben korlátozott a kilátás: a rendszer felismeri a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is óvja saját és környezete épségét.

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban
A holttér-felügyelő rendszer (BLIS) sávváltáskor nyújt támogatást. Ha fennáll a veszélye, a melletünk lévő sávban haladó járművel való ütközésnek, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei biztonságban legyenek.

A sávtartó funkció
Volvo EX40 autója a kormánykerék finom rezgetésével figyelmezteti a vezetőt, ha akaratlanul kitérne a forgalmi sávból, majd segít visszakormányozni a sáv középvonalába.

Kerülje az ütközéseket
Lehet éjjel vagy nappal, intelligens biztonságtámogató technológiánk segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, vagy vészhelyzeti kormányzástámogatást nyújt, ha a vezető nem reagál.

 

MŰSZAKI ADATOK

Következő generációs elektromos hajtásláncaink növelik az EX40 kapacitását, így nagyobb hatótávot és gyorsabb egyenáramú gyorstöltést biztosítanak.

Az EX40 single motoros vagy twin motoros hajtáslánccal is rendelhető. A single motoros változat immár hátsókerék-hajtású, és fokozza az autó erejét és agilitását, még élvezetesebbé téve az utazást.

A 419 literes csomagtér a hátsó ülések ledöntésével 1295 literre növelhető.

Beépített Google technológiák és Volvo Car alkalmazás

Az intuitív adaptív kijelző könnyen a vezető igényeihez, illetve az adott vezetési szituációhoz igazítható.

Volvo szakértőink

Többet szeretne megtudni erről a lenyűgöző modellről? Keresse értékseítő kollégáinkat! Kérjen ajánlatot most!

Gál Zsolt értékesítési tanácsadó
Vas György értékesítési vezető
Pfeifer Szabolcs értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor értékesítési tanácsadó

ELÉRHETŐ Volvo EX40 modelljeink

  Volvo

  XC40 Recharge Core Business ajánlat cégek részére

  Listaár: 21 490 000 Ft 18 481 000 Ft
  Megnézem
  Volvo

  XC40 Recharge Extended Range Plus Raktári autó ajánlat. Több színben elérhető!

  Listaár: 24 061 000 Ft 18 770 000 Ft
  Megnézem
  Volvo

  XC40 Recharge Extended Range Plus ÁFA-s bemutató autó. Volvo Selekt

  Listaár: 24 317 000 Ft 19 720 000 Ft
  Megnézem