PEUGEOT BOXER - UTÓLAGOS FELÉPÍTMÉNYEK

Az európai haszongépjármű-piac kiemelkedő résztvevőjeként a PEUGEOT a Boxerrel élen jár.  A márka határozottan modern stílusához igazodó újdonság több, mint négymillió kilométernyi tesztúton, extrém körülmények közepette bizonyította robusztusságát, minőségét és tartósságát. Kedvező üzemeltetési költségei, köztük a piac legkisebb fogyasztása, valamint a versenyképes szerviz feltételek remek társsá teszik a mindennapokban.

A PEUGEOT Boxer eltérő teherbírású modellvariánsait – melyek a szegmens legjobbjának felelnek meg – különféle felépítményeivel, illetve modern felszerelésével az üzleti felhasználóknak tervezték, hogy még könnyebbé tegye a vezetést és a fedélzetén végzett napi munkát.


Több, mint egyszerű szállítóeszköz, a Boxer a hatékonyan működő business nélkülözhetetlen része.

PLATÓS FELÉPÍTMÉNY

Peugeot Boxer szimpla vagy dupla-kabinos alvázra építhető alumínium plató és plató- ponyvás felépítményeket kínálunk, építőpiari,mezőgazdasági és számos más szektorban tevékenykedő vállalkozásnak.

A plató oldalfalai lenyithatóak a könnyebb rakodás érdekében. Igény szerint készülhetnek osztott kivitelben is. 

A plató-ponyva felépítmény igény esetén elhúzható ponyvával is kérhető.

DOBOZOS FELÉPÍTMÉNY

Az alvázakra épülő dobozos megoldások jól kiegészítik a gyári furgonok kínálatát, így szélesebb körben elégíthetőek ki az ügyféligények, legyen szó nagy volumenű árú szállításáról vagy vegyes használatú haszonjárművekről.

Mindkettőre kínálunk megoldást:

Zárt, áruszállító doboz: akár 10 raklapőos kivitel, igény esetén oldalajtóval
R-BOX vegyes használatú haszonjármű: 7 személyes duplakabinos alváz, 4,8 m3 üvegszál dobozzal. Furgon megjelenés, visszaigényelhető ÁFA.

SZIGETELT ÉS HŰTŐS FELÉPÍTMÉNY

A romlékony és hűtést igénylő áruk szállítására is tudunk megoldást kínálni.

  • Zárt furgon átalakítás
  • Szigetelt felépítmények
  • Hűtős felépítmények

Peugeot szakértőink

Önt is meggyőzte a hely- és energiatakarékos új Peugeot 508 SW Plug-in hybrid? Jöjjön el hozzánk, próbálja ki és kérjen személyre szabott ajánlatot értékesítő kollégáinktól!

 

 

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot boxer alváz és platós modelljeink

Nincs találat.