Vadonatúj Nissan X-TRAIL

Az elektromosított, családi crossover. A vadonatúj X-TRAIL a Nissan e-POWER egyedülálló elektromosított technológiájával van felszerelve, ahol egy üzemanyag-hatékony benzinmotor egy akkumulátort tölt fel. Az eredmény egy finom és csendes vezetési élmény, konnektoros töltés vagy újratöltés nélkül. A modell elérhető e-4ORCE összkerékhajtásos változatban is, amely még nagyobb teljesítményt és stabil vezethetőséget biztosít. Mindkét technológia lehetővé teszi az elektromos járműnél tapasztalt vezetési élményt, csak váltó nélkül. A Nissan X-Trail egyedülálló technológiája a hagyományos hibrideknél még többet nyújt.

DESIGN

Nincs többé kompromisszum a külső és a kalandos utazások között

A modell megjelenését az elegáns LED-es fényszórók és az impozáns első légbeömlők teszik még hangsúlyosabbá. A Nissan X-Trail ugyanolyan modern és fejlett, mint a mögötte álló technológia. Legyen kalandvágyó és hagyja, hogy az autó magával ragadja!

 

Vágjon neki a kalandoknak a vadonatúj X-Traillel!

Ne korlátozza önmagát! A vadonatúj Nissan X-Trail egyedülálló és stílusos vezetési élményt kínál. Elegáns LED-fényszóróival, impozáns első légbeömlőkkel és szögletes kialakítású motorháztetejének köszönhetően még a bevásárlás is egy izgalmakkal teli kaland lehet.

Vezessen stílusosan!

A jellegzetes aerodinamikával és az összetéveszthetetlen V-alakú hűtőráccsal a Nissan izgalmas formatervezési DNS-ét képviseli, hogy megmutassa, ez az elektromos meghajtású családi crossover nem kíván a háttérbe olvad.

Stílus a részletekeben

Fedezze fel a különbséget kiváltó részleteket!

Bumeráng formájú hátsó lámpák

A modell bumeráng formájú hátsó lámpáknak köszönhetően, az éjjeli fényben is egyedi marad.

20"-os könnyűfém keréktárcsák

Tűnjön ki a tömegből a jellegzetes kialakítású könnyűfém keréktárcsákkal!

Elektromosan nyitható napfénytető

Kölcsönözzön stílusos megjelenést ezzel az ízlésesen kialakított napfénytetővel!

e-4ORCE logó

Az egyedülálló e-4ORCE logó kiemeli az új autó kifinomult formatervét.

BELSŐ TÉR

Elegendő hely mindenkinek: 5 vagy akár 7 személyes családi autó.

Felejtse el a vitákat arról, hogy ki hova üljön! A vadonatúj Nissan X-Trailben akár heten is kényelmesen elférnek. Használja az első és hátsó USB-csatlakoztatókat, illetve alakítsa ki csomagterét utazásának megfelelően az innovatív, akár 16 tárolási lehetőséget szolgáló csomagtér elválasztóval!

Elegendő hely a kalandokhoz

Lépjen be a minőség, a kényelem és a praktikum tágas világába! Ültesse be a gyerekeket, és mondjon búcsút a vitáknak arról, hogy ki kapja a legjobb üléseket - ebben az elektromos meghajtású, öt- vagy hétüléses SUV-ban mindenki kényelmesen elfér! A vadonatúj Nissan X-Trailben az utazás örömteli és családbarát.

Csomagtér variálhatóság

Csomagtér

Hátsó ajtók nyithatóság

Családi kalandokra tervezve

Találja meg a legmegfelelőbb variációt családja számára, legyen 2, 5 vagy akár 7 utasról szó. Hiszen a 60:40 arányban csúsztatható második üléssor maximális kényelmet biztosít a hátsó sorban utazók részére is.

Műszaki adatok

e-Shifter: Automata sebességváltó

A gyönyörűen megtervezett e-Shifter lehetővé teszi, hogy több vezetési módot használjon X-Trail modelljével. A D üzemmód (Drive) jobb motorvezérlést, a B üzemmód (Brake) pedig az e-POWER és az e-4ORCE esetében erősített motorféket és nagyobb teljesítményű visszatermelést tesz lehetővé.

Sima és stabil, bárhol is helyezkedjen el

Gyorsítás, fékezés és kanyarodás. Ezek mind befolyásolhatják egy jármű stabilitását. A vadonatúj Nissan X-Trail e-4ORCE összekerékhajtásos technológiával, a szinte tökéletes súlyelosztásnak és a precíz nyomatékszabályozásnak köszönhetően egyensúlyban tartja autóját a nyugodt és biztonságos vezetési élmény érdekében. Utasai felfrissülten és nyugodtan érkeznek meg, bárhol is üljenek az utastérben.

Digitális műszerfal-kijelző

Az X-Trail e-POWER 12,3"-os HD-műszerfal kijelzőjének segítségével különböző információkat olvashat le - a navigációs és szórakoztató jellegű információktól kezdve, a jármű energiafelhasználásának megtekintéséig.

e-Pedal Step

Az e-Pedal Step egyedülálló a Nissan kínálatában, és lehetőséget ad arra, hogy 10 km/óra feletti sebességnél csak a gázpedál lenyomásával hatékonyan gyorsítson és lassítson. A fékpedál pedig továbbra is rendelkezésére áll a keményebb fékezéshez és a teljes megálláshoz.

Egyedülálló elektromos vezetési élmény, töltés nélkül: Ez a Nissan e‑POWER

A Nissan e-POWER technológiával nem kell félbeszakítania az utazását. Az e-POWER egy egyedülálló elektromos technológia, amely túlmutat a hibrid technológián. Csendes, ám erőteljes teljesítményt nyújt egy akkumulátorral működő elektromotorral, amelyet egy üzemanyag-hatékony benzinmotor tölt fel. Nem kell hozzá kábel, nincs szükség töltésre. Egyedülálló és hatékony teljesítmény minden helyzetben.

E-POWER meghajtás, összkerékhajtás szabályozással: Ez a Nissan e-4ORCE

Ön és utasai maximális kényelemben részesülhetnek az erőteljes és gördülékeny vezetési élménynek köszönhetően, amely mostantól már elektromosított. A Nissan e-4ORCE egy egyedülálló összkerékhajtásos elektromos technológia, amely tökéletes egyensúlyt kínál az erő és a példátlan irányíthatóság között. Érezze magát biztonságban a nagyobb tapadással és a stabil vezethetőséggel.

INTELLIGENS ÖSSZKERÉKHAJTÁS 5 VEZETÉSI MÓDDAL

 

 • ECO MÓD - SEGÍT, HOGY MINÉL HOSSZABB UTAKAT TEHESSEN MEG A TANKOLÁSOK KÖZÖTT. Optimalizálja a motor teljesítményét, az erőátvitelt és más vezetési funkciókat, így Ön hatékonyabban autózhat.
 • NORMÁL MÓD - EGYENSÚLYT TART A TELJESÍTMÉNY ÉS GAZDASÁGOSSÁG KÖZÖTT. Továbbra is a megszokott vezetési élményt biztosítja.
 • SPORT MÓD - ÉLÉNKEBB MOTORVÁLASZT NYÚJT. Az automata sebességváltón a Sport üzemmód javítja a kezelhetőséget azáltal, hogy kanyarodáskor fenntartja a fordulatszámot, így plusz teljesítményt ad.
 • TÉLI MÓD - KEVESEBB KERÉKKIPÖRGÉS, NAGYOBB TAPADÁS. Finomhangolja a gázpedál működését. Az intelligens összkerékhajtásos rendszer úgy is alkalmazkodik, hogy már induláskor mind a négy kerék meghajt.
 • OFF-ROAD MÓD - SÁROS, KAVICSOS, HOMOKOS TEREPRE. Javítja a tapadást és irányíthatóságot azáltal, hogy a gázreakciót, sebességváltót és az intelligens összkerékhajtást az optimális teljesítményhez igazítja.

technológia

Kapcsolódjon az Önt körülvevő világhoz! Az új X-Trail nagyobb, 12,3''-os, HD felbontású központi érintőképernyője és a NissanConnect Services alkalmazás⁵ segítségével csatlakozhat kedvenc lejátszási listájához és alkalmazásaihoz, útvonaltervet kérhet és még sok minden mást.

NAVIGÁCIÓS ADATOK

Az új, 12.3’’-os HD felbontású központi érintőképernyő felületén fut a NissanConnect navigációs rendszer, mellyel könnyedén navigálhat a részletes térképeknek és élő forgalmi információknak köszönhetően.

CSATLAKOZZON AUTÓJÁHOZ OTTHONRÓL

A Google vagy az Amazon Assistant hangvezérlő eszközöknek, illetve az okostelefonos alkalmazásnak köszönhetően, távolról is kapcsolatba léphet X-TRAIL modelljével. A funkciók közé tartozik a kívánt úti cél elérése és még sok minden más.

VIRTUÁLIS SZEMÉLYI ASSZISZTENS AUTÓJÁBAN

A Nissan Voice Control és a beépített Alexa szolgáltatás segítségével hangutasításokkal kérhet autójától. Egyszerűen mondja ki, hogy "hello Nissan", és mondja el mit szeretne elérni.

LOPOTT JÁRMŰ NYOMON KÖVETÉSE

Lopás esetén kövesse nyomon autóját. A nyomkövető rendszerrel és a kifinomult GPS-technológiával ez a funkció segít meghatározni járműve helyzetét, ha járművét ellopják.

Kényelem & komfort

A NissanConnect Services alkalmazással távoli hozzáférést biztosít az X-Trail kényelmi és komfort funkcióihoz. Ellenőrizheti, hogy bezárta-e autóját, és még sok minden mást.

Apple Carplay és Android Auto

Teremtsen kapcsolatot a több eszköz kezelésére alkalmas első és hátsó USB-A és USB-C portok segítségével. Az X-Trail vezeték nélküli Apple CarPlay és vezetékes Android Auto funkciója segíti elő az Ön kényelmét, a vezeték nélküli töltés funkció pedig tökéletesen kompatibilis az Ön okostelefonjával.

Nissan szakértőink

Önt is meggyőzte az új Nissan X-TRAIL modell? Ne habozzon, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot még ma!

Kovács Gábor szalonvezető
Dudás Ádám értékesítő

ELÉRHETŐ Nissan X-Trail modelljeink

  Outlet Ár
  Nissan

  X-TRAIL 1.5 e-Power N-Connecta (Automata)

  Listaár: 19 949 000 Ft 15 265 000 Ft
  Megnézem
  Nissan

  X-TRAIL 1.5 e-Power e-4orce Tekna (Automata)

  Listaár: 23 249 000 Ft 19 249 000 Ft
  Megnézem
  Nissan

  X-TRAIL 1.5 e-Power e-4orce Tekna+ (Automata)

  Listaár: 24 009 000 Ft 20 009 000 Ft
  Megnézem