Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Sportage modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Dinamikus design

Válassza a vadonatúj Kia Sportaget és üljön a volánja mögé. Európában tervezték és gyártották. Látványos oldalsó profillal, gondosan megformált sportos orral és a jellegzetes Kia hűtőráccsal készítettük. A letisztultságot és a stílust a hátsó rész merész formája és az áramvonalas fényszórók teszik teljessé.

Merész SUV stílus

Az elejétől a végéig az új Sportage bővelkedik az SUV jellemzőkben. A magasan elhelyezett fényszórók, a széles hűtőrács impozáns megjelenést és kiállást biztosít. A lendületes vonalak és a markáns részletek dinamikus profilt adnak. A hátsó precíz vonalvezetés és a letisztult karosszéria merész lámpákkal párosul.

ÚJ KIA Sportage
ÚJ KIA Sportage
 
ÚJ KIA Sportage

Kifinomult belső tér

Az új Sportage beltere tele van meglepetésekkel. Puha tapintású anyagok, minőségi kivitelezés, részletekre fordított figyelem. Még az új, ergonomikus műszerfalat is teljes mértékben a sofőr igényeire terveztük, hiszen mindent tökéletes távolságban helyeztünk el a könnyű használat érdekében. Így teljes figyelmét az útnak szentelheti.

Lenyűgöző környezet

Az új Sportage-ben otthon fogja magát érezni. A maximális komfort és használhatóság találkozása prémium minőségű, puha tapintású anyagokkal teszi élvezetessé az utazást. A szatén króm részletek és fényes berakások exkluzív benyomást keltenek. Válassza a saját stílusának megfelelő árnyalatokat és alapanyagokat?

Tökéletes ülések

Dőljön hátra és élvezze a kényelmet. A fűthető első és hátsó ülések télen melegítik, az első ülések szellőztetői a nyári melegben hűtik. A komfort érdekében a vezető ülését deréktámasszal láttuk el Az elektromos első ülések állítása gyerekjáték. És azt említettük már, hogy a hátsó ülések dönthetőek és 9 állás között válogathat?

 

Óriási csomagtér

Bármilyen felszerelésre is legyen szüksége következő kalandjához, az új Sportage bőséges helyet kínál a csomagoknak. Alapállapotban 491 literes, a hátsó ülések ledöntésével pedig 1480 literig bővíthető. A csomagtér-padlózat alacsonyabbra helyezésével további 12 liter nyerhető a bevásárlás, sportfelszerelés és egyéb csomagok számára.

Intelligens Csomagtér Ajtó

Kéznélküli csomagtartó nyitás. Amikor fel van pakolva csomagokkal vagy bevásárolni megy, elég megközelítenie az új Sportage-t zsebében az intelligens kulccsal, megállni a hatókörében 3 másodpercre és a csomagtartó automatikusan felnyílik. Az intelligens kulccsal az autó kulcs nélkül nyitható és a motor is egy gombnyomással indítható.

 

ÚJ KIA Sportage
ÚJ KIA Sportage
 

Intelligens Parkoló Rendszer

ÚJ KIA Sportage

Fedezze fel a stresszmentes parkolást! A rendszer mind párhuzamos, mind merőleges parkolásnál a segítségére lesz. Szükség esetén ki is áll a párhuzamos parkolóhelyről. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy szabályozza a sebességet és kezelje a pedálokat.

Új Kia Online Szolgáltatások

ÚJ KIA Sportage

Maradjon kapcsolatban a Kia Online Szolgáltatásaival, melyet a TomTom működtet. Információk a sebességhatárokról, időjárásról, forgalomról. A fedélzeti navigációs rendszer 7 évre szóló térképfrissítéseket és élő szolgáltatásokat is tartalmaz. A beépített WiFi okostelefonján keresztül kapcsolódik az internethez.

Innovatív vezetéknélküli töltő

ÚJ KIA Sportage

Merül a telefonja? Semmi gond! Helyezze kompatibilis okos készülékét az új Kia Sportage konzol tálcájára, és töltse vezeték nélkül. Mást tárolna ott? Az idegen tárgy felismerő rendszer érzékeli és blokkolja a töltő funkciót. És ez csak egyike a számos kényelmi funkciónak, melyet az új Kia Sportageben helyeztünk el.

Tökéletes hangzású JBL Hangrendszer

ÚJ KIA Sportage

Ismerje meg a hangzás új világát! Hallgassa a legjobb minőségben kedvenc zenéit. A Clari-fiTM zene helyreállító technológiának köszönhetően a 8 hangszórós JBL hangrendszer feljavítja az MP3 fájlok hangzását, így HD minőségű hangzást eredményez. Már csak egyetlen kérdés maradt: melyik lejátszási listát hallgatja meg először?


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!