Citroën C3 modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Az élet sokkal szebb színesben

Szeressen bele első látásra, és hagyja, hogy magával ragadja a Citroën sokoldalú és igazán egyedi felépítésű városi kisautója, amely különleges karakterű, rendhagyó grafikai jegyekkel büszkélkedik. A 97-féle külső stílusvariánsok összeválogatásával pedig egy valóban egyedi modellel vághat neki az utazásnak. Tűnjön ki a tömegből az új Citroën C3-mal!

DESIGN

A Citroën új fejezetet nyitott modelljeinek stílusában a C3 megtervezésével. Az CXPERIENCE tanulmányautó ihlette orr-rész átható tekintettel ruházza fel az új Citroën C3-mat. Az autó eleje karakteresebb, dinamikusabb lett, amit még egyedibbé tesznek a jellegzetes, új világítótestek és LED-es fényszórók.

Citroën C3
Citroën C3

A különleges színkombinációk révén az új Citroën C3 kitűnik a szegmens további modelljei közül: 97-féle külső stíluskombináció, 4-féle tetőszín, 3-féle belső hangulat és új felnik teszik kategóriájában páratlanná a modellt.

A már ismert színek (Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Homokszín, Hófehér) mellett két új változattal, az Elixir vörössel és a Spring Blue-val bővült a paletta. Az opcionális, 4-féle színcsomagnak köszönhetően az első ködfényszórók keretét és az Airbump® elemek dekorációját is személyre szabhatja. A fekete, fehér és piros mellett új árnyalat az Emerald, valamint a mélyvörös a C-SERIES széria modelljein. Egyes felszereltségek részeként, a dekorelemek mellett akár 4 tetőszín - Opálfehér, Onyx fekete, Rali piros, Emerald – és 3 tetőmatrica – Rali piros, Emerald, Techwood – közül is válaszhat az új C3-hoz. Ráadásul amilyen tetőszínt választ, olyan lesz a tükörházak színezése és a C oszlop díszítése is.

Citroën C3

BELSŐ TÉR

Stílusát nemcsak új C3-masa külsejének megválasztásában fejezheti ki, de autója belső terét is eszerint variálhatja. Az új Citroën C3 két olyan belső hangulatot is kínál opcióként, amelyek elsősorban az ülések kidolgozásában és a hangsúlyos pontként kiválasztott színekben térnek el egymástól. Az Emerald belső hangulat a bőrhatású szövetmegoldásoknak köszönhetően dinamikusabb stílust képvisel, a Techwood csomag finom érintésű anyagai pedig a prémium kategóriát idézik, és elegáns hangulatot teremtenek az utastérben.

Citroën C3
Citroën C3

Citroën Advanced Comfort ülések*

Az 5 férőhelyes új Citroën C3, az opcióként rendelhető Citroën Advanced Comfort innovatív technológiával, most még nagyobb komfortérzetet nyújt Önnek és utasainak. Steppelt hatás, 15 mm vastag habszivacsborítás, széles és rugalmas ülőlap – a kényelem új dimenziója tárul fel a különös gonddal tervezett üléseknek köszönhetően. A maximális üléskomfortot és kényelmes testtartást pedig a beépített deréktámasszal ellátott első ülések biztosítják, amelyek különösen hosszú távon tesznek kiváló szolgálatot.

* opcióként rendelhető

 

A tárolás mesterművésze

Ha szállításról van szó, az új Citroën C3 nem ismer lehetetlent. A francia tervezők a funkcionalitást szem előtt tartva alakították ki a modell 300 literes csomagtartóját és benne a különböző tároló helyeket. Emellett az ötletes középső tároló kiegészül egy 6,25 literes nagy kesztyűtartóval, amelyeknek köszönhetően rengeteg hely szabadul fel elöl. A funkcionalitás mellett a design itt is fő szempont volt: a tároló helyek belseje világos színű, harmonikus összképet nyújtanak, miközben a színkontrasztnak köszönhetően biztosítják azt is, hogy Ön az elhelyezett tárgyakat könnyen megtalálja.
Citroën C3
 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A vezetés mostantól a teljes nyugalomról szól. Ehhez csak vegye igénybe az új Citroën C3 által nyújtott, 12 vezetést segítő rendszer egyikét.

Nyitás-zárás-indítás – kulcs nélkül*

Nyitás-zárás-indítás – kulcs nélkül*

Az új Citroën C3 biztonsági rendszere már akkor felismeri a hozzá tartozó elektronikus kulcsot, ha Ön az autója felé közeledik. Így a kocsi kinyitásához, bezárásához és elindításához is elegendő, ha csak magánál tartja a kulcsot. Praktikus megoldás, ha a nagybevásárlást követően tele van a keze bevásárlószatyrokkal.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció.
Nincs több visszagurulás

Nincs több visszagurulás

A C3 visszagurulás-gátló berendezése megakadályozza, hogy 3%-nál meredekebb lejtőn, a fékpedál felengedésekor hátra guruljon. A rendszer 2 másodpercre egy helyben rögzíti autóját, hogy Önnek ideje legyen arra, hogy a fékről a gázpedálra tegye át a lábát, és nyugodtan előkészülhessen az indulásra.
Első parkolóradar*

Első parkolóradar*

A hatérzékelős rendszer az első lökhárítóban található, segítségével Ön koccanás nélkül beparkolhat más autók vagy egyéb tárgyak közé. Ez pedig a zsúfolt nagyvárosokban egy hatalmas segítség, nem igaz? Ahogy közelít az adott dologhoz, a hangjelzés üteme úgy gyorsul, a folyamatos hang pedig már a megállásra figyelmeztet.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció.
Tolatókamera*

Tolatókamera*

Hátramenetbe kapcsolva, a tolatókamera a műszerfalon lévő, 7”-os érintőképernyőre vetíti ki az Ön C3-masa mögötti terület képét. Eltérő színű jelölések hívják fel a figyelmét arra, hogy az egyes akadályok milyen távolságra vannak Öntől, mennyire legyen körültekintő a parkolás folyamatában.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció.
 
Csökkenő figyelmet érzékelő rendszer*

Csökkenő figyelmet érzékelő rendszer*

A rendszer figyelemmel kíséri C3-masa haladási pályáját, és monitorozza, mennyire tér el az útburkolati jelekhez képest. Ha azt érzékeli, hogy az Ön ébersége lankad, és emiatt nem a sávok között autózik, vizuális és hangjelzésekkel is figyelmezteti Önt.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés

Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés

Amennyiben 60 km/h sebesség felett, indexelés nélkül, véletlenül átlépné a szaggatott vagy folytonos sávjelző vonalat, a biztonsági rendszer a műszerfalon felvillanó ikonnal és hangjelzéssel is figyelmezteti Önt az éberségre.
Táblafelismerő rendszer

Táblafelismerő rendszer

A sebességkorlátozó közlekedési táblák felismerését követően, a rendszer a műszerfal kijelzőjén megjelenített adattal tájékoztatja Önt az ajánlott haladási sebességről.
Sebesség-szabályozó rendszer

Sebesség-szabályozó rendszer

Ez az okosfunkció felismeri az útja során Ön elé kerülő sebességkorlátozó közlekedési táblákat, és felajánlja, hogy Ön az adott érték szerint állíthassa be utazósebességét.
 
Aktív vészfékező rendszer*

Aktív vészfékező rendszer*

Már 5 km/h feletti sebességnél aktiválja magát az aktív vészfékező rendszer, amelynek célja az ütközések elkerülése. A funkció a fix és mozgó akadályokat is érzékeli a gépkocsi közelében, sőt, bizonyos sebességig a gyalogosokat is. Ütközés veszélye esetén a rendszer figyelmezteti Önt, és ha erre nem reagál, akkor a funkció automatikusan lefékezi a járművet.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Holttér-figyelő rendszer*

Holttér-figyelő rendszer*

A rendszer a külső visszapillantó tükörben felvillanó, narancsszínű jelzéssel figyelmezteti Önt arra, ha C3-masa holtterébe egy másik jármű került. Ez a funkció főleg gyorsforgalmi utakon és autópályákon bizonyulhat nagyon hasznos segítségnek.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Intelligens fényszóró-vezérlés*

Intelligens fényszóró-vezérlés*

Sötétedés után, ez az okosfunkció figyeli az Önt körülvevő forgalmat, és ha autót érzékel a közelében, országúti fényről automatikusan átkapcsol tompított fényszóróra – és fordítva.  
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Itt az ideje a kávészünetnek!

Itt az ideje a kávészünetnek!

A Coffee Break Alert funkció kétórányi folyamatos, legalább 65 km/h sebességű utazás után jelzi Önnek, hogy ideje pihenőt tartania. A felfrissülés érdekében ilyenkor érdemes megtenni pár lépést a szabad levegőn, nyújtózkodni egyet, vagy ahogy a funkció neve is utal rá, inni egy csésze finom kávét.
 

MŰSZAKI ADATOK

Citroën C3

Jó teljesítményű és hatékony motorkínálatának köszönhetően, a Citroën új C3 modellje teljes mértékben megfelel az Euro6 kibocsátási normáknak. A benzin- és dízelmotoros változatok is Start&Stop rendszerrel vannak ellátva, a PureTech 110 S&S benzinmotorhoz pedig akár az EAT6 automata sebességváltót is kérheti, az egyenletes haladáshoz és kényelmes használathoz.

Citroën C3

Ráadásul, most új Citroën C3 autójához akár 5 év* garanciát is biztosítunk, 100.000 km futáskorláttal.

*Minden 2021. 01. 01. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C3 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

TECHNOLÓGIA

Ismerje meg az új Citroën C3 technológiai újításait, amelyek a kor szellemének, elvárásainak megfelelően, különböző kapcsolódási szolgáltatásokat kínál opcióként, hogy Ön mindig a legtöbb, legfrissebb információk birtokában lehessen.

Connect Assist Box

Connect Assist Box

A nyugodt utazás biztosítéka lehet a Citroën Connect Box, amely egyszerre kínál Önnek asszisztenciát és helymeghatározáson alapuló segélyhívó szolgáltatást. Műszaki hiba, rosszullét vagy baleset esetén Ön mindkét szolgáltatást igénybe veheti bármikor, a nap 24 órájában. A segélyhívó szolgáltatás automatikusan adja meg az Ön helyzetét, és támogatja, hogy a segítség mielőbb a helyszínre érkezzen.
Connect Play

Connect Play

A telefontükrözés (Mirror Screen*) funkciónak köszönhetően nemcsak a navigációt, de telefonja teljes multimédia-kínálatát és kompatibilis alkalmazásait is megjelenítheti a 7”-os központi képernyőn, és onnan vezérelheti is azokat. A technológia az Apple CarPlay™ és az Android Auto rendszerekkel működik.
* Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Connect Nav*

Connect Nav*

A Citroën legújabb generációs navigációja a TomTom Traffic rendszerrel kommunikál, így az aktuális forgalmi helyzetről, valós idejű információk továbbítására is alkalmas. A Connect Nav a C3 modern, intuitív 7"-os érintőképernyőjén jeleníti meg az adatokat, és – a telefonnal és rádióval egyetemben – idegen nyelvű hangvezérléssel is működtethető. A navigációs egység alkalmas a képernyőtükrözéshez, amihez Önnek csak egy kompatibilis okostelefonra van szüksége, rajta az Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazással.
*Opcióként rendelhető
My Citroën

My Citroën

A My Citroën applikációval Ön folyamatosan kapcsolatban maradhat új Citroën C3 modelljével. Mire használhatja az alkalmazást?
  • Megtalálhatja, hol parkolt autójával.
  • Ellenőrizheti az autó fogyasztását és vezetési statisztikáit.
  • Utánanézhet következő szervizidőpontjának és a szükséges javításoknak.
  • Időpontot foglalhat és ajánlatot kérhet márkaszervizébe, a Duna Autóhoz.
  • Megtekintheti a modelljéhez tartozó kezelési útmutatót.

Az új Citroën C3 szerelem lett első látásra? Nem csodáljuk!

Jöjjön el hozzánk és szeressen bele még jobban ebbe a különleges és egyedi városi kisautóba!

További kérdés és ajánlatkérés esetén értékesítő kollégáink állnak szíves rendelkezésére.


Munkatársaink

Weldi Dániel - értékesítési tanácsadó

Weldi Dániel

értékesítési tanácsadó
Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!