Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 23-tól augusztus 27-ig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Szeptember 03-tól a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën C3 modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az élet sokkal szebb színesben

Szeressen bele első látásra, és hagyja, hogy magával ragadja a Citroën sokoldalú és igazán egyedi felépítésű városi kisautója, amely különleges karakterű, rendhagyó grafikai jegyekkel büszkélkedik. A 97-féle külső stílusvariánsok összeválogatásával pedig egy valóban egyedi modellel vághat neki az utazásnak. Tűnjön ki a tömegből az új Citroën C3-mal!

DESIGN

A Citroën új fejezetet nyitott modelljeinek stílusában a C3 megtervezésével. Az CXPERIENCE tanulmányautó ihlette orr-rész átható tekintettel ruházza fel az új Citroën C3-mat. Az autó eleje karakteresebb, dinamikusabb lett, amit még egyedibbé tesznek a jellegzetes, új világítótestek és LED-es fényszórók.

Citroën C3
Citroën C3

A különleges színkombinációk révén az új Citroën C3 kitűnik a szegmens további modelljei közül: 97-féle külső stíluskombináció, 4-féle tetőszín, 3-féle belső hangulat és új felnik teszik kategóriájában páratlanná a modellt.

A már ismert színek (Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Homokszín, Hófehér) mellett két új változattal, az Elixir vörössel és a Spring Blue-val bővült a paletta. Az opcionális, 4-féle színcsomagnak köszönhetően az első ködfényszórók keretét és az Airbump® elemek dekorációját is személyre szabhatja. A fekete, fehér és piros mellett új árnyalat az Emerald, valamint a mélyvörös a C-SERIES széria modelljein. Egyes felszereltségek részeként, a dekorelemek mellett akár 4 tetőszín - Opálfehér, Onyx fekete, Rali piros, Emerald – és 3 tetőmatrica – Rali piros, Emerald, Techwood – közül is válaszhat az új C3-hoz. Ráadásul amilyen tetőszínt választ, olyan lesz a tükörházak színezése és a C oszlop díszítése is.

Citroën C3

BELSŐ TÉR

Stílusát nemcsak új C3-masa külsejének megválasztásában fejezheti ki, de autója belső terét is eszerint variálhatja. Az új Citroën C3 két olyan belső hangulatot is kínál opcióként, amelyek elsősorban az ülések kidolgozásában és a hangsúlyos pontként kiválasztott színekben térnek el egymástól. Az Emerald belső hangulat a bőrhatású szövetmegoldásoknak köszönhetően dinamikusabb stílust képvisel, a Techwood csomag finom érintésű anyagai pedig a prémium kategóriát idézik, és elegáns hangulatot teremtenek az utastérben.

Citroën C3
Citroën C3

Citroën Advanced Comfort ülések*

Az 5 férőhelyes új Citroën C3, az opcióként rendelhető Citroën Advanced Comfort innovatív technológiával, most még nagyobb komfortérzetet nyújt Önnek és utasainak. Steppelt hatás, 15 mm vastag habszivacsborítás, széles és rugalmas ülőlap – a kényelem új dimenziója tárul fel a különös gonddal tervezett üléseknek köszönhetően. A maximális üléskomfortot és kényelmes testtartást pedig a beépített deréktámasszal ellátott első ülések biztosítják, amelyek különösen hosszú távon tesznek kiváló szolgálatot.

* opcióként rendelhető

 

A tárolás mesterművésze

Ha szállításról van szó, az új Citroën C3 nem ismer lehetetlent. A francia tervezők a funkcionalitást szem előtt tartva alakították ki a modell 300 literes csomagtartóját és benne a különböző tároló helyeket. Emellett az ötletes középső tároló kiegészül egy 6,25 literes nagy kesztyűtartóval, amelyeknek köszönhetően rengeteg hely szabadul fel elöl. A funkcionalitás mellett a design itt is fő szempont volt: a tároló helyek belseje világos színű, harmonikus összképet nyújtanak, miközben a színkontrasztnak köszönhetően biztosítják azt is, hogy Ön az elhelyezett tárgyakat könnyen megtalálja.
Citroën C3
 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A vezetés mostantól a teljes nyugalomról szól. Ehhez csak vegye igénybe az új Citroën C3 által nyújtott, 12 vezetést segítő rendszer egyikét.

Nyitás-zárás-indítás – kulcs nélkül*

Nyitás-zárás-indítás – kulcs nélkül*

Az új Citroën C3 biztonsági rendszere már akkor felismeri a hozzá tartozó elektronikus kulcsot, ha Ön az autója felé közeledik. Így a kocsi kinyitásához, bezárásához és elindításához is elegendő, ha csak magánál tartja a kulcsot. Praktikus megoldás, ha a nagybevásárlást követően tele van a keze bevásárlószatyrokkal.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció.
Nincs több visszagurulás

Nincs több visszagurulás

A C3 visszagurulás-gátló berendezése megakadályozza, hogy 3%-nál meredekebb lejtőn, a fékpedál felengedésekor hátra guruljon. A rendszer 2 másodpercre egy helyben rögzíti autóját, hogy Önnek ideje legyen arra, hogy a fékről a gázpedálra tegye át a lábát, és nyugodtan előkészülhessen az indulásra.
Első parkolóradar*

Első parkolóradar*

A hatérzékelős rendszer az első lökhárítóban található, segítségével Ön koccanás nélkül beparkolhat más autók vagy egyéb tárgyak közé. Ez pedig a zsúfolt nagyvárosokban egy hatalmas segítség, nem igaz? Ahogy közelít az adott dologhoz, a hangjelzés üteme úgy gyorsul, a folyamatos hang pedig már a megállásra figyelmeztet.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció.
Tolatókamera*

Tolatókamera*

Hátramenetbe kapcsolva, a tolatókamera a műszerfalon lévő, 7”-os érintőképernyőre vetíti ki az Ön C3-masa mögötti terület képét. Eltérő színű jelölések hívják fel a figyelmét arra, hogy az egyes akadályok milyen távolságra vannak Öntől, mennyire legyen körültekintő a parkolás folyamatában.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció.
 
Csökkenő figyelmet érzékelő rendszer*

Csökkenő figyelmet érzékelő rendszer*

A rendszer figyelemmel kíséri C3-masa haladási pályáját, és monitorozza, mennyire tér el az útburkolati jelekhez képest. Ha azt érzékeli, hogy az Ön ébersége lankad, és emiatt nem a sávok között autózik, vizuális és hangjelzésekkel is figyelmezteti Önt.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés

Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés

Amennyiben 60 km/h sebesség felett, indexelés nélkül, véletlenül átlépné a szaggatott vagy folytonos sávjelző vonalat, a biztonsági rendszer a műszerfalon felvillanó ikonnal és hangjelzéssel is figyelmezteti Önt az éberségre.
Táblafelismerő rendszer

Táblafelismerő rendszer

A sebességkorlátozó közlekedési táblák felismerését követően, a rendszer a műszerfal kijelzőjén megjelenített adattal tájékoztatja Önt az ajánlott haladási sebességről.
Sebesség-szabályozó rendszer

Sebesség-szabályozó rendszer

Ez az okosfunkció felismeri az útja során Ön elé kerülő sebességkorlátozó közlekedési táblákat, és felajánlja, hogy Ön az adott érték szerint állíthassa be utazósebességét.
 
Aktív vészfékező rendszer*

Aktív vészfékező rendszer*

Már 5 km/h feletti sebességnél aktiválja magát az aktív vészfékező rendszer, amelynek célja az ütközések elkerülése. A funkció a fix és mozgó akadályokat is érzékeli a gépkocsi közelében, sőt, bizonyos sebességig a gyalogosokat is. Ütközés veszélye esetén a rendszer figyelmezteti Önt, és ha erre nem reagál, akkor a funkció automatikusan lefékezi a járművet.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Holttér-figyelő rendszer*

Holttér-figyelő rendszer*

A rendszer a külső visszapillantó tükörben felvillanó, narancsszínű jelzéssel figyelmezteti Önt arra, ha C3-masa holtterébe egy másik jármű került. Ez a funkció főleg gyorsforgalmi utakon és autópályákon bizonyulhat nagyon hasznos segítségnek.
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Intelligens fényszóró-vezérlés*

Intelligens fényszóró-vezérlés*

Sötétedés után, ez az okosfunkció figyeli az Önt körülvevő forgalmat, és ha autót érzékel a közelében, országúti fényről automatikusan átkapcsol tompított fényszóróra – és fordítva.  
*Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Itt az ideje a kávészünetnek!

Itt az ideje a kávészünetnek!

A Coffee Break Alert funkció kétórányi folyamatos, legalább 65 km/h sebességű utazás után jelzi Önnek, hogy ideje pihenőt tartania. A felfrissülés érdekében ilyenkor érdemes megtenni pár lépést a szabad levegőn, nyújtózkodni egyet, vagy ahogy a funkció neve is utal rá, inni egy csésze finom kávét.
 

MŰSZAKI ADATOK

Citroën C3

Jó teljesítményű és hatékony motorkínálatának köszönhetően, a Citroën új C3 modellje teljes mértékben megfelel az Euro6 kibocsátási normáknak. A benzin- és dízelmotoros változatok is Start&Stop rendszerrel vannak ellátva, a PureTech 110 S&S benzinmotorhoz pedig akár az EAT6 automata sebességváltót is kérheti, az egyenletes haladáshoz és kényelmes használathoz.

Citroën C3

Ráadásul, most új Citroën C3 autójához akár 5 év* garanciát is biztosítunk, 100.000 km futáskorláttal.

*Minden 2021. 01. 01. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C3 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

TECHNOLÓGIA

Ismerje meg az új Citroën C3 technológiai újításait, amelyek a kor szellemének, elvárásainak megfelelően, különböző kapcsolódási szolgáltatásokat kínál opcióként, hogy Ön mindig a legtöbb, legfrissebb információk birtokában lehessen.

Connect Assist Box

Connect Assist Box

A nyugodt utazás biztosítéka lehet a Citroën Connect Box, amely egyszerre kínál Önnek asszisztenciát és helymeghatározáson alapuló segélyhívó szolgáltatást. Műszaki hiba, rosszullét vagy baleset esetén Ön mindkét szolgáltatást igénybe veheti bármikor, a nap 24 órájában. A segélyhívó szolgáltatás automatikusan adja meg az Ön helyzetét, és támogatja, hogy a segítség mielőbb a helyszínre érkezzen.
Connect Play

Connect Play

A telefontükrözés (Mirror Screen*) funkciónak köszönhetően nemcsak a navigációt, de telefonja teljes multimédia-kínálatát és kompatibilis alkalmazásait is megjelenítheti a 7”-os központi képernyőn, és onnan vezérelheti is azokat. A technológia az Apple CarPlay™ és az Android Auto rendszerekkel működik.
* Felszereltségi szint függvényében elérhető opció
Connect Nav*

Connect Nav*

A Citroën legújabb generációs navigációja a TomTom Traffic rendszerrel kommunikál, így az aktuális forgalmi helyzetről, valós idejű információk továbbítására is alkalmas. A Connect Nav a C3 modern, intuitív 7"-os érintőképernyőjén jeleníti meg az adatokat, és – a telefonnal és rádióval egyetemben – idegen nyelvű hangvezérléssel is működtethető. A navigációs egység alkalmas a képernyőtükrözéshez, amihez Önnek csak egy kompatibilis okostelefonra van szüksége, rajta az Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazással.
*Opcióként rendelhető
My Citroën

My Citroën

A My Citroën applikációval Ön folyamatosan kapcsolatban maradhat új Citroën C3 modelljével. Mire használhatja az alkalmazást?
  • Megtalálhatja, hol parkolt autójával.
  • Ellenőrizheti az autó fogyasztását és vezetési statisztikáit.
  • Utánanézhet következő szervizidőpontjának és a szükséges javításoknak.
  • Időpontot foglalhat és ajánlatot kérhet márkaszervizébe, a Duna Autóhoz.
  • Megtekintheti a modelljéhez tartozó kezelési útmutatót.

Az új Citroën C3 szerelem lett első látásra? Nem csodáljuk!

Jöjjön el hozzánk és szeressen bele még jobban ebbe a különleges és egyedi városi kisautóba!

További kérdés és ajánlatkérés esetén értékesítő kollégáink állnak szíves rendelkezésére.


Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!