AZ ÁRBÓL ENGEDÜNK, A KÉNYELEMBŐL SOHA! 

 

A Citroën C3 sokoldalú, kényelmes és stílusos városi autó, mely kivételes személyre szabási potenciállal rendelkezik. Az autó a design mellett a kényelmet helyezi a középpontba - most igazán kedvező áron.

A modellhez a Citroën akár 5 év garanciát biztosít, 100.000 km futáskorláttal1. Csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**.

  

  Kedvező havidíjas ajánlatainkkal várjuk Önt minden C3 modellre.  

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Citroën C3 modellismertető

Az élet sokkal szebb színesben. Szeressen bele első látásra, és hagyja, hogy magával ragadja a Citroën sokoldalú és igazán egyedi felépítésű városi kisautója, amely különleges karakterű, rendhagyó grafikai jegyekkel büszkélkedik. A 97-féle külső stílusvariánsok összeválogatásával pedig egy valóban egyedi modellel vághat neki az utazásnak. Tűnjön ki a tömegből az új Citroën C3-mal!

DESIGN

A Citroën új fejezetet nyitott modelljeinek stílusában a C3 megtervezésével. Az CXPERIENCE tanulmányautó ihlette orr-rész átható tekintettel ruházza fel az új Citroën C3-mat. Az autó eleje karakteresebb, dinamikusabb lett, amit még egyedibbé tesznek a jellegzetes, új világítótestek és LED-es fényszórók. A különleges színkombinációk révén az új Citroën C3 kitűnik a szegmens további modelljei közül: 97-féle külső stíluskombináció, 4-féle tetőszín, 3-féle belső hangulat és új felnik teszik kategóriájában páratlanná a modellt.

Színek

A már ismert színek (Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Homokszín, Hófehér) mellett két új változattal, az Elixir vörössel és a Spring Blue-val bővült a paletta. Az opcionális, 4-féle színcsomagnak köszönhetően az első ködfényszórók keretét és az Airbump® elemek dekorációját is személyre szabhatja.

Tetőszín

A fekete, fehér és piros mellett új árnyalat az Emerald, valamint a mélyvörös a C-SERIES széria modelljein. Egyes felszereltségek részeként, a dekorelemek mellett akár 4 tetőszín - Opálfehér, Onyx fekete, Rali piros, Emerald – és 3 tetőmatrica – Rali piros, Emerald, Techwood – közül is válaszhat az új C3-hoz. Ráadásul amilyen tetőszínt választ, olyan lesz a tükörházak színezése és a C oszlop díszítése is.

BELSŐ TÉR

Stílusát nemcsak új C3-masa külsejének megválasztásában fejezheti ki, de autója belső terét is eszerint variálhatja. Az új Citroën C3 két olyan belső hangulatot is kínál opcióként, amelyek elsősorban az ülések kidolgozásában és a hangsúlyos pontként kiválasztott színekben térnek el egymástól. Az Emerald belső hangulat a bőrhatású szövetmegoldásoknak köszönhetően dinamikusabb stílust képvisel, a Techwood csomag finom érintésű anyagai pedig a prémium kategóriát idézik, és elegáns hangulatot teremtenek az utastérben.

Citroën Advanced Comfort ülések*

Az 5 férőhelyes új Citroën C3, az opcióként rendelhető Citroën Advanced Comfort innovatív technológiával, most még nagyobb komfortérzetet nyújt Önnek és utasainak. Steppelt hatás, 15 mm vastag habszivacsborítás, széles és rugalmas ülőlap – a kényelem új dimenziója tárul fel a különös gonddal tervezett üléseknek köszönhetően. A maximális üléskomfortot és kényelmes testtartást pedig a beépített deréktámasszal ellátott első ülések biztosítják, amelyek különösen hosszú távon tesznek kiváló szolgálatot. * opcióként rendelhető

A tárolás mesterművésze

Ha szállításról van szó, az új Citroën C3 nem ismer lehetetlent. A francia tervezők a funkcionalitást szem előtt tartva alakították ki a modell 300 literes csomagtartóját és benne a különböző tároló helyeket. Emellett az ötletes középső tároló kiegészül egy 6,25 literes nagy kesztyűtartóval, amelyeknek köszönhetően rengeteg hely szabadul fel elöl. A funkcionalitás mellett a design itt is fő szempont volt: a tároló helyek belseje világos színű, harmonikus összképet nyújtanak, miközben a színkontrasztnak köszönhetően biztosítják azt is, hogy Ön az elhelyezett tárgyakat könnyen megtalálja.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Holttér-figyelő rendszer*

A rendszer a külső visszapillantó tükörben felvillanó, narancsszínű jelzéssel figyelmezteti Önt arra, ha C3-masa holtterébe egy másik jármű került. Ez a funkció főleg gyorsforgalmi utakon és autópályákon bizonyulhat nagyon hasznos segítségnek. *Felszereltségi szint függvényében elérhető opció

Sávtartó Asszisztens

Ha az autó indexelés nélkül készül elhagyni a sávot, a rendszer fokozatosan elfordítja a kormányt, hogy az autó a sávban maradjon.

Első parkolóradar*

A hatérzékelős rendszer az első lökhárítóban található, segítségével Ön koccanás nélkül beparkolhat más autók vagy egyéb tárgyak közé. Ez pedig a zsúfolt nagyvárosokban egy hatalmas segítség, nem igaz? Ahogy közelít az adott dologhoz, a hangjelzés üteme úgy gyorsul, a folyamatos hang pedig már a megállásra figyelmeztet. *Felszereltségi szint függvényében elérhető opció.

Itt az ideje a kávészünetnek!

A Coffee Break Alert funkció kétórányi folyamatos, legalább 65 km/h sebességű utazás után jelzi Önnek, hogy ideje pihenőt tartania. A felfrissülés érdekében ilyenkor érdemes megtenni pár lépést a szabad levegőn, nyújtózkodni egyet, vagy ahogy a funkció neve is utal rá, inni egy csésze finom kávét.

Sebesség-szabályozó rendszer

Ez az okosfunkció felismeri az útja során Ön elé kerülő sebességkorlátozó közlekedési táblákat, és felajánlja, hogy Ön az adott érték szerint állíthassa be utazósebességét.

MŰSZAKI ADATOK

Jó teljesítményű és hatékony motorkínálatának köszönhetően, a Citroën új C3 modellje teljes mértékben megfelel az Euro6 kibocsátási normáknak. A benzin- és dízelmotoros változatok is Start&Stop rendszerrel vannak ellátva, a PureTech 110 S&S benzinmotorhoz pedig akár az EAT6 automata sebességváltót is kérheti, az egyenletes haladáshoz és kényelmes használathoz. Ráadásul, most új Citroën C3 autójához akár 5 év* garanciát is biztosítunk, 100.000 km futáskorláttal. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

TECHNOLÓGIA

 

Ismerje meg az új Citroën C3 technológiai újításait, amelyek a kor szellemének, elvárásainak megfelelően, különböző kapcsolódási szolgáltatásokat kínál opcióként, hogy Ön mindig a legtöbb, legfrissebb információk birtokában lehessen.

Connect Assist Box
A nyugodt utazás biztosítéka lehet a Citroën Connect Box, amely egyszerre kínál Önnek asszisztenciát és helymeghatározáson alapuló segélyhívó szolgáltatást. Műszaki hiba, rosszullét vagy baleset esetén Ön mindkét szolgáltatást igénybe veheti bármikor, a nap 24 órájában. A segélyhívó szolgáltatás automatikusan adja meg az Ön helyzetét, és támogatja, hogy a segítség mielőbb a helyszínre érkezzen.

Connect Play
A telefontükrözés (Mirror Screen*) funkciónak köszönhetően nemcsak a navigációt, de telefonja teljes multimédia-kínálatát és kompatibilis alkalmazásait is megjelenítheti a 7”-os központi képernyőn, és onnan vezérelheti is azokat. A technológia az Apple CarPlay™ és az Android Auto rendszerekkel működik.
* Felszereltségi szint függvényében elérhető opció

Connect Nav*
A Citroën legújabb generációs navigációja a TomTom Traffic rendszerrel kommunikál, így az aktuális forgalmi helyzetről, valós idejű információk továbbítására is alkalmas. A Connect Nav a C3 modern, intuitív 7"-os érintőképernyőjén jeleníti meg az adatokat, és – a telefonnal és rádióval egyetemben – idegen nyelvű hangvezérléssel is működtethető. A navigációs egység alkalmas a képernyőtükrözéshez, amihez Önnek csak egy kompatibilis okostelefonra van szüksége, rajta az Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazással.
*Opcióként rendelhető

My Citroën
A My Citroën applikációval Ön folyamatosan kapcsolatban maradhat új Citroën C3 modelljével. Mire használhatja az alkalmazást?Megtalálhatja, hol parkolt autójával.
Ellenőrizheti az autó fogyasztását és vezetési statisztikáit.
Utánanézhet következő szervizidőpontjának és a szükséges javításoknak.
Időpontot foglalhat és ajánlatot kérhet márkaszervizébe, a Duna Autóhoz.
Megtekintheti a modelljéhez tartozó kezelési útmutatót.

Citroën szakértőink

Az új C3 szerelem lett első látásra? Nem csodáljuk! Jöjjön el hozzánk és szeressen bele még jobban ebbe a különleges és egyedi városi kisautóba! További kérdés és ajánlatkérés esetén értékesítő kollégáink állnak szíves rendelkezésére.

Váradi Ferenc értékesítési vezető
Pfendler Bernadett szalonvezető

ELÉRHETŐ Citroën C3 modelljeink

Citroën

C3 1.2 PureTech You! S&S Akciós áron

Listaár: 6 740 000 Ft 5 690 000 Ft
Megnézem
Outlet Ár
Citroën

C3 1.5 BlueHDi Profi Feel S&S KÉSZLETEN! KAVOSZ lízingre is 5% THM!

Listaár: 6 248 819 Ft + ÁFA 5 599 000 Ft + ÁFA
Megnézem
*Jelen ajánlat 2023.07.01-től visszavonásig, új Citroën C3 modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes, az akcióban részt vevő márkakereskedésekben. A bruttó 5 690 000 Ft-os ár a Citroën C3 modell YOU! alapfelszereltségű PureTech 83 M5 verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze (kivéve a kedvezményes finanszírozást). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez.
1Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes.
**Az ajánlat visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
2A meghirdetett havi lízingdíj fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el Citroën finanszírozás keretében, bruttó 5 690 000 Ft-os vételár, 50%-os önerő megfizetése és 60 hónap futamidő mellett, a finanszírozott összeg 2 845 000 Ft, a THM 9,0%, az ügyleti kamatláb mértéke évi 8,65%, és a teljes visszafizetendő lízingdíj összege 3 514 526 Ft. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A THM mértéke az ismertetett finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat. Fix kamatozás következtében a havi lízingdíjak összege a futamidő alatt nem változik. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és a Hirdetményekből és Tájékoztatóiból tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az Citroën Finanszírozást az Citroën magyarországi hivatalos márkafinanszírozója, a Merkantil Bank Zrt. nyújtja. Részletes tájékoztatásért forduljon Citroën márkakereskedőjéhez, aki mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó megbízásából és képviseletében jár el. 
Reprezentatív példa fix kamatozású zártvégű pénzügyi lízing esetén új Citroën személygépjárműre, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3 000 000 Ft, havi törlesztő részlet 61 767 Ft, THM: 9,0%, ügyleti kamat: 8,65%, Lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3 706 002 Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.”
 A hirdetésben szereplő C3 modellek vegyes fogyasztása (WLTP): Fogyasztás, kibocsátás: 4,2–5,9 l/100 km és 111–133 g/km.