MINDEN ÉLMÉNYBEN ELKÍSÉR

Karakteres külső, gondosan kialakított belső? Teljes mértékben személyre szabható kéttónusú fényezés? Az Új Captur nagyobb és modernebb megjelenésével újraformálja a városi SUV fogalmát. Már az első pillanattól kezdve kitűnik a tömegből.

DESIGN

A sportos dizájnnak és az emelt hasmagasságnak köszönhetően az Új CAPTUR egy igazi SUV jellemzőivel rendelkezik. Ezt a kinézetet erősítik az első és hátsó lökhárító alsó betételemei és az egész autó alján, illetve a kerékjárati íveken végigfutó fekete műanyag betétek. A SUV megjelenést tovább erősíthetik az opcióként elérhető alumínium tetőrudak is.

Dinamikus vonalvezetés

Captur a saját igényeire szabva! Ismerje meg az egyedi dizájnját: az autó megjelenését a számos különböző színkombinációnak köszönhetően teljesen a saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki.

Tűnjön ki a szürke hétköznapokból!

Meggyőző külső az érzelmek szolgálatában

Karakteres vonalvezetés

Engedje, hogy a Renault Captur lenyűgöző formavilága magával ragadja és tapasztalja meg közelebbről a páratlan variálhatóságot.

Személyre szabható tető

A fő személyre szabási lehetőség az előző generációhoz hasonlóan az Új CAPTUR esetében is a tető, ami kérhető a karosszériával megegyező színben illetve 4 különálló tetőszín egyikében: Fekete gyémánt, Atacama narancs, Highland szürke és Alabástromfehér. Ezen felül alumínium tetőrudakat vagy elektromosan nyitható panoráma üvegtetőt is lehet kérni az Új CAPTUR-höz.

Fényszórók

A 100%-ban LED technológiával ellátott Új CAPTUR fényszórói már az alapfelszereltségtől elérhetők. A lámpák új kialakítása még kifejezőbbé teszi az Új CAPTUR orr-részét a 4 különálló (2 db oldalanként) fő lámpaegységgel a hűtőrács meghosszabbítása érdekében, illetve a 3D hatást keltő 18 (9 db oldalanként) kis metszet a lámpa külső részén még elegánsabb megjelenést biztosít.

Markáns orr rész

A tökéletes megjelenést a markáns orr rész teszi teljessé. A króm embléma, fényes fekete háttérrel kiválóan hangsúlyozza az autó karakteres jellegét és magabiztosságát. Az új légterelők és a díszítő elemek az első kerékjáratív felett, garantáltan odavonzzák a tekinteteket.

BELSŐ TÉR

9,3"-os multimédia érintőképernyő, 10,25"-os digitális műszeregység, egyedi megjelenésű lebegő konzol e-Shifter váltókarral. Ismerje meg a forradalmian új technológiai megoldásokkal és egyedi dizájnelemekkel kialakított Új CAPTUR belső terét.

Egyedi megjelenés

Karosszériától eltérő színű tető és tükrök, egyedi védőelemek. A több tucat különböző kombinációnak köszönhetően könnyedén megtalálja a saját modelljét.

Variálhatóság

Műszerfal, kárpitok, dekorcsíkok, praktikus könyöktámasz. Ismerje meg az utastérhez elérhető egyedi megjelenést biztosító dizájn csomagokat. Válasszon kedvére a számos különböző kombináció közül!

MULTI-SENSE rendszer

3 különböző vezetési mód (Eco, Sport, MySense), 8 féle hangulatvilágítás. Az új Captur modellt kedve szerint varázsolhatja még komfortosabbá.

A minőség, mint elsődleges szempont

Kiváló minőségű anyagok, párnázott kárpitozás, szaténfényű elemek, kényelmes ülőfelületek. Foglaljon helyet ebben a hívogató utastérben, ahol a minőség az elsődleges szempont.

Biztonsági funkciók

Akár városban, akár vidéki utakon vezet, a Renault Captur R.S. Line minden helyzetben tökéletes partnere lesz. A modell nem csak elegáns külsejétől és megnyerő belső terétől, de beépített funkcióitól is különlegessé válik. A felszereltségi szinthez tartoznak többek között az alábbi vezetéstámogató és biztonsági funkciók: - 360°-os kamera, - Renault Park Assist félautomata parkoló asszisztens, - Gyalogos és kerékpáros észleléssel ellátott automata vészfékrendszer.

Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó funkcióval

Állítsa be az Ön által kiválasztott maximális sebességet a közúti szabályoknak megfelelően. A kormányon elhelyezett kapcsolókkal a paraméterek pár pillanat alatt módosíthatóak.

Forgalmi asszisztens

A rendszer segíti az autó viselkedését a körülötte lévő forgalomhoz igazítani. 0 és 170 km/h között képes az autót a sáv közepén tartani. Továbbá a forgalommal párhuzamosan az autó is megáll, majd automatikusan újraindul.

Követési távolságra való figyelmeztetés

Egy radar az autója elejében folyamatosan figyeli az előtte haladó járműhöz mért távolságot. Balesetveszély esetén figyelmeztetés jelenik meg a műszerfalon, hangjelzés kíséretében

Vezetési segédletek

A Renault Captur modell jelenleg 15 különböző vezetési segédlettel van felszerelve. Ezekkel a kipróbált és megbízható rendszerekkel a biztonságos utazás garantált.

Gyalogos és kerékpáros észlelés

Legyen szó akár kerékpárosról akár gyalogosról a rendszer érzékelni fogja azt és veszély esetén akár meg is állítja az autót. Közlekedjen biztonságosan akár nappal, akár éjszaka.

Aktív vészfékező rendszer

A rendszer érzékeli a szemből vagy oldalról érkező járműveket és veszély esetén akár meg is állítja az autóját. A városi közlekedés soha nem volt ennyire biztonságos.

Első és hátsó parkolóradarok

A parkolóradarok egyszerűbbé teszik a szűk helyen való manőverezést úgy, hogy vizuálisan és hanggal is jelzik a különböző tárgyak távolságát. 4 radar csökkenti a parkolási sérülések lehetőségét.

TECHNOLÓGIA, TELJESÍTMÉNY

A Renault Captur R.S. Line modellhez három elérhető motortípus választható. Az autó motorja kiváló dinamikát biztosít vezetőjének és az exkluzív, sportos megjelenése mellé, alacsony üzemanyag-fogyasztás társul. Továbbá a modell minden eleme biztosítja az egyedi vezetési élményt!

Renault szakértőink

Kérjen árajánlatot értékesítői kollégáinktól, akik készségesen állnak rendelkezésére bármilyen kérdés esetén!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Renault Captur modelljeink

  Outlet Ár
  Renault

  CAPTUR 1.3 TCe mild Hybrid Techno EDC 140 LE. AUTOMATA akár 0% kamattal finanszírozható

  Listaár: 11 579 000 Ft 10 569 000 Ft
  Megnézem
  Renault

  CAPTUR 1.3 TCe mild Hybrid Techno EDC tesztautó. 140LE-s automata

  Listaár: 11 579 000 Ft 9 859 000 Ft
  Megnézem
  Renault

  CAPTUR 1.0 TCe Techno Akár 0% kamattal.készetről

  Listaár: 9 769 000 Ft 8 759 000 Ft
  Megnézem