Nagyobb és merészebb elektromos mobilitás

 

Futurisztikus, újszerű megjelenés, dinamikusabb kiállás, még tágasabb belső tér: az elődjénél nagyobb, merészebb tisztán elektromos szabadidőjármű minden kalandra készen áll; élvonalbeli, intelligens technológiák sora mellett a kategória egyik legjobb elektromos hatótávolságát kínálja. Autózzon elektromosan, stílusosan, és kompromisszumok nélkül!

 

Kategóriaelső hatótávolság Gyors töltés Sportos gyorsítóképesség
514 km 15 min 7.8 sec

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

Még több hely, még több lehetőség


A vadonatúj KONA fejlesztésekor a Hyundai szokatlan utat választott: először az akkumulátoros elektromos változatot készítettük el, és ennek az innovatív szemléletnek a szépsége minden szögből érvényesül. A kecsesen megformált KONA Electric letisztult, karakteres orrkialakítása és áramvonalas, lendületes vonalai kihangsúlyozzák a modell futurisztikus formatervét. A KONA nagyobb és merészebb lett: a vadonatúj szabadidőjármű megnövelt méretei még robusztusabbá teszik ikonikus formai karakterét.

Karakteres formaterv

A letisztult, jellegzetes orrkialakítást pixeles kialakítású Seamless Horizon világítás teszi még hangsúlyosabbá. A motorházfedél teljes szélességében húzódó fényív még dinamikusabb kiállást kölcsönöz az autónak.

Stílusos és tágas

A lehető legtágasabb belső tér érdekében a KONA Electric továbbfejlődött: szélesebb és hosszabb lett, a második üléssoron bőséges láb- és válltér várja az utasokat.

TECHNOLÓGIA

Fejlett, intelligens technológiák


A KONA Electric ultramodern, intelligens technológiák lenyűgöző portfolióját kínálja, új mércét állítva a városi szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási és ötletes kényelmi funkciókat, amelyeket élvonalbeli biztonsági jellemzők, valamint fejlett vezetőtámogató rendszerek egészítenek ki. A KONA az első olyan Hyundai modell, amely megkapta az új online fedélzeti navigációs vezetői környezetet, amely új generációs vezeték nélküli szoftverfrissítést (OTA) kínál. A Hyundai digitális kulcsot a vadonatúj KONA modell vezeti be Európában.

Head-up display

A head-up display biztonságossá tesz minden utat: információkat - például navigációs irányokat vagy figyelmeztetéseket - vetít közvetlenül az Ön szeme elé.

Autonóm vezetés a fokozott biztonságért

Az autó autópálya asszisztens 2.0 funkciója 2. szintű autonóm vezetési képességet jelent: a technológia szabályozza a jármű sebességét és követési távolságát, valamint támogatja a sávváltást.

Növelje imázsát, csökkentse költségeit

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető