SUZUKI VITARA

TAKARÉKOSABB, NYOMATÉKOSABB

Fedezze fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.

Magabiztos belépő

A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval.

Jellegzetes profil


A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik ki a környezetéből.

Modern részletek

A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros búrája alatt modern LED-es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának.

Ragyogó fényszórók

A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéshez, LED-es technikája ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos. A lökhárítóban függőlegesen elhelyezett, szintén LED-es nappali menetfény (DRL) gondoskodik a biztonságos láthatóságról, a ködlámpák pedig rossz időjárási körülmények között lesznek a segítségére.

LENYŰGÖZŐ BELSŐ TÉR

A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott talál, ahol keresné, a jobb minőségű utastérben az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akar majd szállni.

PRÉMIUM ÉRZETŰ UTASTÉR

A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni.

.

  

Kalandra tervezve

 

1970 óta folyamatosan tökéletesíti az összkerékhajtását a Suzuki, ami magasabb szintre emeli a Vitara terepjáró-képességeit. Az AllGrip Select segítségével kiválaszthatja az adott terepre való összkerékhajtási módot, vagy rábízhatja magát a fejlett rendszerre, hogy magabiztosan vághasson neki az ismeretlennek, és újabb élményeket gyűjtsön.

Meggyőző teljesítmény

A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett.

Hybrid 48V

A helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid 48V* enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion-akkumulátor segíti. A Suzuki rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll.

A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését.

Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyag igényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

 
 *A hazai gyártású új Vitara és SX4 S-Cross modellekhez a motort, a turbófeltöltőt,a váltószerkezetet és a hibrid rendszert illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia 3 évig (vagy 100 000 km-ig) érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro (motor, turbófeltöltő, váltószerkezet, hibrid rendszer) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésekben.

MEGNYUGTATÓ BIZTONSÁG

A megújult Vitara még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik Ön körül, hogy a legnagyobb biztonságban utazhasson. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak: Szilárd TECT karosszéria, hét légzsák, ESP®, sávelhagyás figyelmeztetés, sávtartás figyelmeztetés, holttérfigyelés, adaptív tempomat (ACC), hátsó kamera és hátsó keresztirányú forgalmi figyelmeztetés.

Ne várakozzon! Próbálja ki most!
Kérdés esetén értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

SUZUKI SZAKÉRTŐINK

Ne várakozzon! Próbálja ki most! Kérdés esetén értékesítő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Agárdi Gábor értékesítési tanácsadó
Balázs György értékesítési tanácsadó
Budai Attila értékesítési tanácsadó
Harsányi László értékesítési vezető

 

elérhető suzuki vitara modelljeink

Nincs találat.