Suzuki Vitara modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Társ céltudatosoknak: barátkozz meg egy többfunkciós játékossal, ami a legnagyobb kihívást jelentő terepviszonyokat és időjárási körül- ményeket is könnyedén kezeli.

Erejét a nagy nyomatékú és hatékony BoosterJet motor adja. Egyedi ALLGRIP összkerék-meghajtású rend- szerrel szerelve. Igazi Suzuki SUV gének táplálják: könnyed vidámság a kormány mögött maximális tapadással fokozva, minden időben.

ÚJ Suzuki Vitara
ÚJ Suzuki Vitara

Új 1.0 és 1.4 literes BoosterJet motorok


Az 1.0 literes, közvetlen befecskendezésű BoosterJet turbómotor átlagosan egy 1.8 literes szívómotorral megegyező nyomatékkal rendelkezik, az 1.4 literes BoosterJet turbófeltöltő vezérlésének optimalizásával pedig már 2500-as fordulatszámon elérhető a nagyobb nyomaték.


Válaszd ki a megfelelő vezetési módot az összkerék-meghajtású üzemmódok közül – auto, sport, snow (hó) és lock (elakadás) – a középkonzolon található egyszerű tárcsagomb megnyomásával és elforgatásával. A színes, multiinformációs kijelző a műszeregység középső részén tájékoztatást ad az aktuálisan beállított ALLGRIP vezetési módról.

ÚJ Suzuki Vitara
ÚJ Suzuki Vitara


A LED-es első fényszórók működése energiatakarékos, és kialakításuk révén az autó légellenállását is csökkentik. Jellegzetes formájuk hozzájárul az autó vonzó, karakteres megjelenéséhez, nappali menetfényükkel (DRL) az észlelhetőséget és a biztonságot is javítják.

Új kerékdesign


A megújult 16 és 17 colos festett illetve polírozott könnyűfém keréktárcsákkal az új Vitara még lehengerlőbb látványt kelt az utakon.

ÚJ Suzuki Vitara
ÚJ Suzuki Vitara

Panoráma napfénytető


A GLX Panorama felszereltségi szint részét képezi a kétrészes szétcsúsztatható napfénytető, mely kívételes élménnyé teszi a Vitarában utazást.

Two tone színkombinációk


A markáns megjelenés minden egyes új Vitara esetében az ön ízlését tükrözi: nem csak egyetlen színre fényezett változatok érhetők el, de akár két színárnyalat együttese is választható. Összesen 14 egyszínű vagy two-tone színkombinációból választhatja ki az önhöz leginkább közelálló megjelenést.

ÚJ Suzuki Vitara

Munkatársaink

Balázs György

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 579 7768

Budai Attila

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2657

Agárdi Gábor

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 219 9026

Harsányi László

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 998 6633
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!