FIAT 500 e modellismertető

Az új 500-as teljesen elektromos meghajtással, limitált kiadásban exkluzív magyar jelvénnyel az oldalán hódítja meg a magyar utakat. A modell 3-féle felszereltséggel, akár Cabrio kivitelben is elérhető.

DESIGN

'L'UNGHERIA'

Eredeti olasz elegáns külső, amelyben magyar szív dobog, most környezettudatos verzióban. Óvjuk együtt a környezetünket és élje át Ön is az elektromos meghajtás vezetési élmény előnyeit az egyedi megjelenésű limitált kiadású elektromos Fiat 500-sal.

'LA PRIMA'

Egy merőben új világ, amelyet látnod kell. A ferdehátú változatának panoráma napfénytetejével minden utazás alkalmával élvezheted a körülötted lévő csodákat. A 'la Prima' kabrió változata már rendelhető három, természet ihlette színben.

EXLUZÍV ISMERTETŐJEGYEK

Fiat 500eFiat 500e Az új elektromos Fiat 500-as l'Ungheria kiadás állami támogatással elérhető! Olasz megjelenés, magyar pompába borítva. Ki tudna ellenállni az új elektromos 500-asnak? Egyedi magyar jelvényével büszkén mutatkozik be az új elektromos 500-as 'L'UNGHERIA': 100%-ban környezetbarát elektromos autó, amely találkozik minden vásárlói elvárással, stílusban, mobilitásban és árban egyaránt.

BELSŐ

Nem csak elegáns külsejével, hanem gazdagon felszerelt belsejével is ámulatba ejti a l'Ungheria kiadású elektromos 500-as. A 10,25"-os érintőképernyős, navigációval ellátott kijelző rendszerhez könnyen csatlakoztathatja okostelefonját vezetéknélküli bluetooth kapcsolattal vagy telefontükrözéssel. Így biztonságosan elérheti kedvenc alkalmazásait, üzeneteit és zenéit vezetés alatt is. Maradjon kapcsolatban bárhol és bármikor barátaival, családjával az utazásai során. ÚJ 500 LA PRIMA elérhető KABRIÓ ÉS FERDEHÁTÚ változatban is! Exkluzív vászontető Fiat felirattal a kabrióhoz, panoráma napfénytető a ferdehátú változathoz. Az új 500e mindig stílusos. Válassza ki saját stílusát!

Minden részletet úgy terveztünk meg, hogy kihasználja a nagyobb belteret és természetes alapanyagokból épüljön fel. Szélesebb, hosszabb, kényelmesebb. A hamarosan bemutatkozó új 500 'la Prima' megújult beltéri tárolókat, köztük okostelefon-tartót, visszahúzható pohártartót is kapott, hogy minden a keze ügyében lehessen, de mindeközben nyugodtabban vezethet.

A kényelmes utazását tovább segíti az eső érzékelő, elektromos kézifék, automata klíma és kulcsnélküli rendszer, a még magasabb szintű vezetési élményért. Annak érdekében, hogy a maximumra emeljük a környezettudatosságot, az új Fiat 500-as SEAQUAL üléseit, a tengerekből kihalászott, újrahasznosított műanyagból készült fonál felhasználásával állítják elő.

ÚJ 500 'LA PRIMA' ÉS 'L'UNGHERIA' TECHNOLÓGIA

Az új elektromos Fiat 500-as felszereltségében minden elérhető, amire szüksége lehet a mindennapokban, hogy kényelmesen és biztonságban vezethessen. Eső érzékelő, elektrokróm belső tükör, automata távolsági fényszóró, LED főfényszórók, táblafelismerő rendszer, sávtartó asszisztens, intelligens sebesség határolóval

MIÉRT A FIAT 500 E?

Az új 500 'La Prima' és 'L'Ungheria' képes arra, hogy a mindennapi munkába járást sokkal kényelmesebbé tegye. Először is, képes lesz a KRESZ-táblákat leolvasni és ennek megfelelően ajánl haladási sebességet. Ha beállította a sebességet, és az Ön előtt haladótól mért távolságot a kormányon lévő gombokkal, az autó megtartja az értékeket (30 km/h sebesség felett). Képes lesz a sáv közepén tartani az autót, és magától megáll, ha a forgalom ezt indokolja. BIZTONSÁGBAN A SÁVBAN Az új 500e képes arra is, hogy felismerje az úton lévő sávokat. Ha 60km/h sebesség fölött, a sáv közepén tartja az autót, így az utazást még biztonságosabbá és komfortosabbá teszi.

KÖNNYŰ TÖLTÉS

Az autóhoz szériatartozékként jár az easyWallbox fali töltő és a Mode 3-as kábel, így létrehozhatja otthoni töltőállomását. A Bluetooth kapcsolattal okostelefonján ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségét. Az easyWallboxnak stabil elektromos rendszere van, amellyel megakadályozható a biztosíték lecsapása otthonában.

VÁROSI LÉTRE TERVEZVE

A hatótávolság elegendő lesz a napi használathoz: munkába, konditerembe és onnan haza is eljut majd a 320 kilométeres* hatótávval. Ha csak városban használja, akkor a hatótáv 400 kilométerre emelkedik. VÁROSI HATÓTÁV AKÁR: 460 KM *WLTP HATÓTÁV AKÁR: 320 KM

SHERPA MÓD

Lehetősége lesz a Sherpa mód használatára. Ez a beállítás átveszi az irányítást az autó felett és energiatakarékos üzembe kapcsol, így spórolhat az energiával. Emellett a rendszer kiszámolja, hogyan érheti el a célállomást, miközben optimalizálja a paramétereket, például a telefontöltőt, a légikondicionálót, csökkenti a sebességet és visszafogja a gyorsítást.

Fiat szakértőink

Egy merőben új világ, amelyet látnia kell! Legyen Öné a valaha volt legszebb 500-as! További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Váradi Ferenc értékesítési vezető
Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó