A hibrid modell, amely az igazi autóvezetőknek készült!

Bemutatkozik a vadonatúj Honda Civic e:HEV, a sportos, öntöltő hibrid! Az autó örökölte a Civic modellek legendás dinamikáját, formatervét és technológiáját, melyeket most izgalmas és elektromos hajtással egészítettek ki. A  zavaró részletektől mentes felületei, határozott megjelenése most egy friss és dinamikus stílusban egyesülnek. A különböző részletek, például a praktikus ferdehátú kialakítás és a 18 colos könnyűfém keréktárcsák még vonzóbbá teszik a megjelenését.

DESIGN

Határozott dizájn

Az új Honda Civic e:HEV méhsejt mintázatú, sportos hűtőráccsal érkezik, és ezek a dizájnelemek az utastérben, a műszerfalon is visszaköszönnek.

Dinamikus megjelenés

Az új Civic vonalai középen finoman emelkednek, majd a csomagtartónál ismét lefelé futnak. Lapos kialakításának köszönhetően a modell elegáns és sportos megjelenésű, amelyet tovább fokozhat a Sport és az Advance felszereltségi szinten elérhető 18 colos könnyűfém felni.

Kortárs stílus

Az új Civic friss és modern megjelenéséhez a letisztult vonalvezetés, az áramvonalas motorháztető és a zavaró részletektől mentes felületek mind hozzájárulnak.

BELSŐ

Friss, mégis ismerős

Az újratervezett Civic szélesebb szélvédőt kapott, amely minden irányba jobb kilátást nyújt, így az utastér is tágasabbnak hat.

Kényelmes és könnyen kezelhető

A test vonalait követő ülésben kényelmesen hátradőlhet, a műszerfalon logikusan elrendezett, könnyen elérhető kezelőszervekkel pedig pofonegyszerű a vezetés.

Praktikus és tágas

Az autó keskeny profilja ellenére meglepően tágas belső tér, kategóriájában kiemelkedő nagyságú utastér és csomagtér fogadja.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Biztonságban a Honda SENSING-gel

A Honda SENSING csomaggal most igazán biztonságban érezheti magát az utakon, hiszen a számos, intelligens biztonsági funkció olyan veszélyekre is figyelmezteti Önt, amelyeket talán észre sem venne. Ezzel utasai és Ön is gondtalanul utazhat. Az új Honda Civic modellben megtalálhatók a legfejlettebb funkciók, amilyen például az Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel, Forgalmi dugó asszisztens, Sávtartó Asszisztens, Holttérfigyelő rendszer, stb. Egy ütközésmentes világ, ahol az autósok és mindenki más is biztonságosan közlekedhet, és a menetbiztonsági technológiák nem mennek a vezetés izgalmának rovására.

Továbbfejlesztett SENSING

Az új első és hátsó radarérzékelőkkel, valamint a 100 fokos, nagy látószögű első kamerával az új Civic hatékonyabban érzékeli a gyalogosokat és az úttesten található kisebb tárgyakat.

Forgalmi dugó asszisztens

Ne idegeskedjen a dugó miatt! Az új Civic e:HEV biztonsági funkciója lehetővé teszi, hogy az autó lassú forgalomban fékezzen, gyorsítson és akár kormányozzon is, miközben biztonságos távolságot tart az előtte haladó járműtől.

MŰSZAKI ADATOK

Prémium hangrendszer
Adaptív fényszórók
Okostelefon csatlakozás
Teljesen digitális kijelző

TECHNOLÓGIA

A motorhajtás közvetlenül elküldi az energiát a kerekeknek, hogy fenntartsa a folyamatos nagy sebességet, amely például autópályán lehet hasznos – közben pedig az akkumulátort is tölti.

 

Minden e:HEV hajtáslánccal rendelkező Honda autó öntöltő, teljes értékű hibrid modell, olyan akkumulátorral, amelyet teljes mértékben támogat az üzemanyag-hatékony belső égésű motor. A két erőforrás összehangoltan vagy egymástól függetlenül működik, gördülékenyen illeszkedik a három vezetési módhoz, melyek automatikusan kerülnek kiválasztásra, egyenletes erőleadást és teljesítményt biztosítva. Egyedülálló hajtásláncunk intelligens, és a körülményeknek megfelelően mindig automatikusan vált az elektromos, hibrid és benzinmotoros hajtásmódok között. 

  • Az elektromos hajtás a hibrid akkumulátorban tárolt energiát felhasználva sima, csendes közlekedést és azonnali gyorsulást kínál.
  • Hibrid hajtás esetén a benzinmotor hajtja meg a Civic villanymotorjait, hogy optimális vezetési teljesítményt és gazdaságosabb működést biztosítson.
  • A motorhajtás közvetlenül elküldi az energiát a kerekeknek, hogy fenntartsa a folyamatos nagy sebességet, közben pedig az akkumulátort is tölti.
  • A regeneratív fékezés az elektromotor által fékezéskor termelt energiát használja fel az akkumulátor töltésére.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Elegance

Praktikus, kényelmes ötajtós modell a legújabb technológiákkal. - Honda SENSING, - Automata távolsági fényszóró, - Első és hátsó parkolóradar

Sport

Sportos dizájn prémium jellemzőkkel. -Zongoralakk fekete visszapillantó tükör és 18"-os felnik, - LED ködfényszóró, - Bőr- és szövetkárpitozás kombinációja.

Advance

Még több luxus és stílus. - 10,2"-os digitális kijelző, - Bose hangrendszer, - Üvegtető és fűthető kormánykerék.

Honda szakértőink

Önt is meggyőzte a legújabb Honda Civic e:HEV modell? Kérjen ajánlatot most, értékesítő kollégáinktól!

Marton Eszter értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.