Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Volvo XC40 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Megújult az XC40

2017-es bemutatkozásakor a Volvo XC40 friss, kreatív, karakteres újdonságként gazdagította a márka palettáját. Most, öt évvel később a típus a vállalat kínálatának díjnyertes, meghatározó tagja, amely rendre az értékesítési ranglisták élén szerepel. A Volvo kompakt szabadidőjárműve az újragondolt formai részletekkel és a beépített Google-technológiákkal* merészebb és sokoldalúbb, mint eddig bármikor.

* A beépített Google-technológia az XC40 mild hibrid és a tisztán elektromos XC40 Recharge modellhez érhető el.

DESIGN

Volvo XC40
Volvo XC40
Volvo XC40
Volvo XC40
 

A jellegzetes Thor kalapácsa fényszórókat ultramodern pixel LED világítás-technológia egészíti ki. Ez automatikusan alkalmazkodik a jármű előtti forgalomhoz, és a többi autós elvakítása nélkül biztosít optimális megvilágítást.

BELSŐ TÉR

Volvo XC40
Volvo XC40
Volvo XC40
 

Az újragondolt formai részletekkel az XC40 modell merészebb és sokoldalúbb, mint valaha. A feltűnő új belső dizájnelemek közé tartozik az opcionális kék kárpitozás és a modern Topography díszítés.

Volvo XC40

Zökkenőmentes elektromos vezetési élmény intuitív technológiával és a beépített Google-szolgáltatásokkal.

A kategória legjobb navigációja

A teljes mértékben a járműbe integrált - érintésmentesen, hangvezérléssel irányítható - Google Maps és a Google Assistant  valós idejű forgalmi információkkal lát el és az automatikus újratervezéssel gyerekjáték a vezetés.

Kényelem az autóban

A Google Assistant segítségével anélkül, hogy egy pillanetra is levenné a kezét a kormányról, útbaigazítást kaphat, élvezheti a zenét, tarthatja a kapcsolatot barátaival, családjával és munkatársaival, és beállíthatja az utastér környezetét. A kezdéshez egyszerűen mondja: „Hey Google”.

Több mindent elintézhet útközben

A Google segítségére lesz abban is, hogy összekösse alkalmazásait és eszközeit, így a nap folyamán zökkenőmentesen végezheti a feladatait. Az intelligens és kompatibilis  otthoni eszközeit is csatlakoztathatja XC40 modelljéhez és vezérelheti azokat autójából. 

A beépített Google-technológia elérhető az XC40 mild hibrid és a tisztán elektromos XC40 Recharge modellhez.

 

Évezze a prémium média- és hangélményt.

Az alkalmazások széles kínálatához hozzáférést biztosító Google Play áruház és a prémium Harman Kardon audiorendszer révén minden eddiginél szorosabb kapcsolatot teremthet autójával.

Google Assistant

Érintésmentes támogatás az autóban.

Google Play

Maradjon kapcsolatban a digitális világgal.

 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

360 fokos parkolási nézet

Volvója nem hagyja cserben, ha parkolni kell: 4 db, 360 fokos nézetet biztosító kamerával segíti a parkolást a rendszer.

Tolasson magabiztosan

Ez a funkció akkor lehet segítségünkre, amikor tolatás közben korlátozott a kilátás: a rendszer felismeri a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is alkalmazható.*

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban

A holttér-felügyelő rendszer (BLIS) sávváltáskor nyújt támogatást. Ha fennáll a veszélye, a melletünk lévő sávban haladó járművel való ütközésnek, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei biztonságban legyenek.

A sávban maradni

Volvo XC40 autója a kormánykerék finom rezgetésével figyelmezteti a vezetőt, ha akaratlanul kisodródna a forgalmi sávból, majd segít visszakormányozni a sáv középvonalába.

Kerülje az ütközéseket

Lehet éjjel vagy nappal, intelligens biztonságtámogató technológiánk segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, vagy vészhelyzeti kormányzástámogatást nyújt, ha a vezető nem reagál.**

Észleli és korrigálja a kisodródást

Ha elkezd áthaladni a középvonalon, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.

MŰSZAKI ADATOK

Volvo XC40

Mild hibrid autóink visszanyerik a fékezéskor keletkező energiát, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolják. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. A modell elérhető plug-in hibrid és tisztán elektromos változatban is.

Mobilitás, kifinomultan
 

Az XC40 mild hibridet úgy terveztük, hogy nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így mind a városban, mind az autópályán megtett utazások harmonikusabbá válnak.

Üzemanyag-megtakarítás

Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

 


 

Nézze meg a tisztán elektromos XC40 Recharge modellt is! 

Többet szeretne megtudni erről a lenyűgöző modellről?

Keresse értékseítő kollégáinkat!

Kérjen ajánlatot most!

 

Az itt bemutatott funkciók és szolgáltatások nem feltétlenül képezik az alapfelszerelés részét, illetve nem biztos, hogy minden kivitelhez és motorhoz rendelhetők.


Munkatársaink

Gál Zsolt - értékesítési tanácsadó

Gál Zsolt

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Pfeifer Szabolcs - értékesítési tanácsadó

Pfeifer Szabolcs

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Tarjányi Sándor - értékesítési tanácsadó

Tarjányi Sándor

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4265
Vas György - értékesítési vezető

Vas György

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4265
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!