Megújult az XC40

2017-es bemutatkozásakor a Volvo XC40 friss, kreatív, karakteres újdonságként gazdagította a márka palettáját. Most, öt évvel később a típus a vállalat kínálatának díjnyertes, meghatározó tagja, amely rendre az értékesítési ranglisták élén szerepel. A Volvo kompakt szabadidőjárműve az újragondolt formai részletekkel és a beépített Google-technológiákkal* merészebb és sokoldalúbb, mint eddig bármikor.

* A beépített Google-technológia az XC40 mild hibrid és a tisztán elektromos XC40 Recharge modellhez érhető el.

DESIGN

A jellegzetes Thor kalapácsa fényszórókat ultramodern pixel LED világítás-technológia egészíti ki. Ez automatikusan alkalmazkodik a jármű előtti forgalomhoz, és a többi autós elvakítása nélkül biztosít optimális megvilágítást.

BELSŐ TÉR

Az újragondolt formai részletekkel az XC40 modell merészebb és sokoldalúbb, mint valaha. A feltűnő új belső dizájnelemek közé tartozik az opcionális kék kárpitozás és a modern Topography díszítés.

A kategória legjobb navigációja

A teljes mértékben a járműbe integrált - érintésmentesen, hangvezérléssel irányítható - Google Maps és a Google Assistant valós idejű forgalmi információkkal lát el és az automatikus újratervezéssel gyerekjáték a vezetés.

Kényelem az autóban

A Google Assistant segítségével anélkül, hogy egy pillanetra is levenné a kezét a kormányról, útbaigazítást kaphat, élvezheti a zenét, tarthatja a kapcsolatot barátaival, családjával és munkatársaival, és beállíthatja az utastér környezetét. A kezdéshez egyszerűen mondja: „Hey Google”.

Több mindent elintézhet útközben

A Google segítségére lesz abban is, hogy összekösse alkalmazásait és eszközeit, így a nap folyamán zökkenőmentesen végezheti a feladatait. Az intelligens és kompatibilis otthoni eszközeit is csatlakoztathatja XC40 modelljéhez és vezérelheti azokat autójából.

A szabad ég alatt

A városban vagy a nyílt autópályán a panorámatető beengedi a fényt, természetes, tágas érzést nyújt az utastérben ülők számára.

Intelligens tárolás az utastérben

Belül intelligens tárolási megoldásokat fedezhet fel a vizes palackok, tornazsákok, telefonok, laptopok számára, sőt, még akasztókat is talál a bevásárlószatyrok vagy az elvitelre szánt ételek rögzítésére.

Fedezze fel második otthonát

A kényelem, az anyagminőség és a sokoldalúság áll a középpontban, így a Volvo XC40 szabadidőjármű belső terét rövidesen a második otthonának érezheti majd.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

 

360 fokos parkolási nézet
Volvója nem hagyja cserben, ha parkolni kell: 4 db, 360 fokos nézetet biztosító kamerával segíti a parkolást a rendszer.

Tolasson magabiztosan
Ez a funkció akkor lehet segítségünkre, amikor tolatás közben korlátozott a kilátás: a rendszer felismeri a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is alkalmazható.*

Enyhítse a stresszt a nagy forgalomban
A holttér-felügyelő rendszer (BLIS) sávváltáskor nyújt támogatást. Ha fennáll a veszélye, a melletünk lévő sávban haladó járművel való ütközésnek, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei biztonságban legyenek.

A sávban maradni
Volvo XC40 autója a kormánykerék finom rezgetésével figyelmezteti a vezetőt, ha akaratlanul kisodródna a forgalmi sávból, majd segít visszakormányozni a sáv középvonalába.

Kerülje az ütközéseket
Lehet éjjel vagy nappal, intelligens biztonságtámogató technológiánk segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, vagy vészhelyzeti kormányzástámogatást nyújt, ha a vezető nem reagál.**

Észleli és korrigálja a kisodródást
Ha elkezd áthaladni a középvonalon, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.

MŰSZAKI ADATOK

Mild hibrid autóink visszanyerik a fékezéskor keletkező energiát, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolják. Ezen energia felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. Az XC40 nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így mind a városban, mind az autópályán megtett utazások harmonikusabbá válnak.

 

 

Volvo szakértőink

Többet szeretne megtudni erről a lenyűgöző modellről? Keresse értékseítő kollégáinkat! Kérjen ajánlatot most!

Gál Zsolt értékesítési tanácsadó
Vas György értékesítési vezető
Pfeifer Szabolcs értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor értékesítési tanácsadó

ELÉRHETŐ Volvo XC40 modelljeink

  Volvo

  XC40 2.0 [B3] MHEV Core DCT céges kedvezménnyel

  Listaár: 15 630 000 Ft 12 985 000 Ft
  Megnézem
  Volvo

  XC40 2.0 [B3] MHEV Core DCT orvos/ügyvéd/gyógyszerész kamarai kedvezménnyel

  Listaár: 15 630 000 Ft 12 985 000 Ft
  Megnézem
  Volvo

  XC40 2.0 [B3] MHEV Plus Dark DCT Business ajánlat

  Listaár: 16 740 000 Ft 13 740 000 Ft
  Megnézem
  Volvo

  XC40 2.0 [B3] MHEV Ultimate Dark DCT Business ajánlat

  Listaár: 17 890 000 Ft 14 567 000 Ft
  Megnézem
  Volvo

  XC40 2.0 [B3] MHEV Core DCT raktári autó ajánlat

  Listaár: 15 984 000 Ft 13 760 000 Ft
  Megnézem
  Volvo

  XC40 2.0 [B3] MHEV Essential DCT Business ajánlat

  Listaár: 14 905 000 Ft 11 999 000 Ft
  Megnézem
  Volvo

  XC40 2.0 [B3] MHEV Plus Dark DCT ÁFA-s bemutató autó. Volvo Selekt

  Listaár: 17 336 000 Ft 14 400 000 Ft
  Megnézem