Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy március 22-től Márkakereskedéseinkben a megszokott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre:
H-P: 8.00-18.00, Szo: 10.00-13.00.
Márkaszervizeink munkanapokon 7.00-15.30
között tartanak nyitva.

SEAT Leon modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ VONALAK

Aprólékosan megformált vonalait precíz technológiával szabták, ami meghatározó külsőt kölcsönöz a Leonnak. 90 kilogrammal kevesebbet nyom, mint második generációs elődje. Elegáns arányaival egyszerűen útra kész.

KERÉKTÁRCSÁK

A megfelelő keréktárcsák egy szép autót gyönyörűvé varázsolhatnak. Ezért használunk olyan 16-18 colos keréktárcsákat, amelyek illenek a Leon sportos stílusához. Ezen a felül a kerekek szigorú technikai előírásoknak felelnek meg, és a legnagyobb körültekintéssel készülnek.

NAPPALI LED LÁMPÁK

A motor beindításával azonnal aktiválódnak a nappali LED lámpák, amelyek maximális láthatóságot biztosítanak a vezetőnek és a szembejövőknek egyaránt. A LED lámpák formája pedig arról gondoskodik, hogy a Leon jelenléte senki számára ne legyen kérdés.

PANORÁMATETŐ

Nincs is jobb dolog egy panorámatetőnél! A Leon üveg panorámateteje tágítja a belső teret, hogy minden utas még kényelmesebben érezze magát. Ha pedig eleredne az eső, semmi gond, igazán egyszerűen behúzható.

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

A Full LED fényszórók úgy világítják meg az utat, hogy a szemnek kevésbé fárasztó a folyamatos figyelem. Egy intelligens szenzor pedig gondoskodik arról, hogy a fényszórók ne vakítsák el a szembejövő forgalmat. És ez csak egy a Leon által kínált opciók közül.

EASY CONNECT

A Human Machine Interface legújabb generációja. Ez a felhasználóbarát, érintőképernyős rendszer felelős a kommunikációért, a szórakoztatásért, illetve az autó egyes funkcióiért. A következő technikai megoldásokkal kompatibilis: iPod, USB, SD kártya, Bluetooth, CD, illetve található benne AUX IN bemenet mp3 és mp4 lejátszásához.

NAVIGÁCIÓS RENDSZER

Az 5,8 colos érintőképernyő igazán felhasználóbarát, a modern dizájnak köszönhetően a navigáció kezelése egyszerű és logikus. Ehhez olyan funkciók társulnak, mint a hangfelismerés és a távolságmérő szenzor. A fejlett navigációs rendszer továbbá számos csatlakozási lehetőséggel (USB-csatlakozó, 2 SD-kártya olvasó, iPod-csatlakozó, CD-olvasó és AUX-in-bemenet, Bluetooth catlakozás) és kiváló hangzással rendelkezik. Mindez annak érdekében, hogy megtudja hol vagy, vagy még inkább, hogy merre tart.

ESŐÉRZÉKELŐ ÉS COMING HOME VILÁGÍTÁS

Az automatikus esőérzékelő irányítja a ablaktörlőket, hogy azok a megfelelő intervallummal töröljenek, amikor szükség van rájuk. A biztonsági világítás pedig segít abban, hogy hazaérve könnyű legyen megtalálni a bejárati ajtót.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

Egy érzékeny szenzor méri a távolságot, ami az autó eleje, hátulja és az egyes tárgyak között marad. A rendszer hangjelzéssel figyelmeztet, ha a valami túl közel van. A kijelzőn vizuálisan is megjelenik az autó helyzete.
 

SEAT HANGRENDSZER

Kiváló minőségű hangzás. Ideális kiegészítés azok számára, akik nem tudják elképzelni a vezetést zene nélkül. 10 hangszóró és mélynyomó gondoskodik a hangzásról, amelyek kimenő teljesítménye 135W.

SEAT VEZETŐI PROFIL

Az új vezetői profilok megengedik, hogy a vezető saját vezetési stílusához és aktuális hangulatához igazítsa autóját. Válasszon a Normál, Sport és Eco módok közül, hogy megváltoztassa a motorkarakterisztikát, a kormányrásegítést, az ajtók és a műszeregység hangulatvilágítását és bizonyos motoroknál a motorhangot (ez a funkció csak a 150 LE-nél nagyobb teljesítményű motoroknál elérhető).
 

FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉP

Bármerre is jár éppen, a fedélzeti számítógépre pillantva megtudhatja többek között az aktuális üzemanyag-fogyasztását, sebességét, következő tankolásig megtehető távolságot, menetidőt stb., minden lényeges információt, amit az autójáról tudni szeretne.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Ez a rendszer segít a forgalmi sávban maradni, figyelmeztet, ha átsodródna egy másik sávba és ennek megfelelően automatikusan korrigálja az autó haladási irányát.
 

FÁRADTSÁG ÉRZÉKELŐ

Folyamatosan analizálja a vezetését, így ez a rendszer felismeri, mikor veszít az összpontosító képességéből, és javasolja, hogy tartson egy pihenőt. Hangjelzéssel és a műszeregységben látható ábrával figyelmeztet öt másodpercen keresztül, és szükség esetén megismétli a riasztást.

FÉNYSZÓRÓASSZISZTENS

Amikor szükséges, az új Leon automatikusan átkapcsolja a távolsági és a tompított fényszórót, így az nem zavarja a szembejövő forgalmat, ön pedig nyugodtan a vezetésre koncentrálhat.

GYERMEKBIZTONSÁG

Az ISOFIX gyermekülések segítségével, a gyerekek a legnagyobb kényelemben és biztonságban utazhatnak.

GUMINYOMSÁS ELLENŐRZŐ RENDSZER

Egy defekt bármikor előfordulhat. A rendszer figyelmeztet, ha a legkisebb károsodást is érzékeli a kerekeken, illetve ha nem megfelelő a nyomás, ezzel is javítva a vezetési körülményeket.
Munkatársaink

Lánczos Róbert - junior értékesítési tanácsadó

Lánczos Róbert

junior értékesítési tanácsadó
Rippel Zsuzsanna - értékesítő

Rippel Zsuzsanna

értékesítő
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!