SEAT LEON

Ismerje meg a Leon negyedik generációját! Merész, sportos design, full LED fényszórók, még több tér és hatalmas motorválaszték. Modern, sportos, merész dizájn jellemzi a megújult SEAT Leont. Készüljön a reflektorfényre! Élvezze ahogy a Full LED fényszórók elől és hátul megvilágítják az utat.

DESIGN

Könnyűfém keréktárcsák

Akár 18" méretű könnyűfém keréktárcsák, hogy minden figyelem Önre irányuljon.

Új hűtőrács

Az új, gyémánt formájú hűtőrács után minden fej megfordul.

Új Leon betűtípus

Egy újabb mód, hogy jó benyomást keltsen.

Köszöntő fény

Az új Leon a legsötétebb helyeken is jókedvvel üdvözli Önt.

BELSŐ TÉR

 

Csak menj tovább és tűnj ki

Elegáns mégis sportos belsővel tért vissza a megújult Seat Leon

Jó kezekben

Élvezze a sportos multifunkciós kormányt, mellyel az irányítást mindig kézben tarthatja. Váltson csatornát, keressen a térképen vagy állítsa be a sávtartót. Mindezt anélkül, hogy az autó irányítását egy pillanatra is kiadná a kezei közül.

Tágas tér

Dőljön hátra és élvezze az utat a kényelmes üléseken. A fűtést pedig akár távolról is bekapcsolhatja, hogy a hideg napokon fűtött utastér várja. Az új Leon csomagtere 380 literes.

Vezetőre szabott kezelőfelület

Fedezze fel az Önre szabott 10.25 colos digitális műszerfal és kezelőfelület minden funkcióját. Az 8.25 colos infotainment rendszer alapfelszereltség, de opcióként 10 colos változatban is kérhető. Akár hangvezérléssel is bekapcsolható a navigáció vagy a zene.

Belső hangulatvilágítás.

Az új SEAT Leon belső LED világítása nem csak a hangulatért felel, hanem a biztonságért is. Jelzi, ha nyitva maradt egy ajtó, vagy ha valami éppen a holttérben van.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A vezetési asszisztens rendszerek mindent megtesznek, hogy épen és egészségesen érjen mindenhova. Vigyáznak Önre onnantól, hogy kiáll a parkolóból, az egész úton át - bármilyen hosszú is legyen - egész addig amíg újra meg nem áll.

Holttér figyelő rendszer

Indulhat, mindig zöld utat kap. A holttér figyelő rendszer észleli a közeledő autókat, már akár 70 méteres távolságból. Ennek köszönhetően mindig biztonságban válthat sávot.

Prediktív tempomat

Az első radar felméri az utat, a tempomat pedig folyamatosan vizsgálja a lehetséges veszélyforrásokat. A Leon mindig készen áll a reakcióra. A rendszer kameráit és a navigáció adatait felhasználva a sebességkorlátozások sem okoznak majd meglepetést.

Travel Assist

Utazzon többet. Vezessen kevesebbet. A Travel Assist rendszernek köszönhetően, az új SEAT Leon szinte magától eljut az Ön által megadott célhoz.

Exit Assist

Tolatás? Az új Leon nem csak fény- és hangjelzéssel figyelmeztet mielőtt akadályba ütközne, de akár meg is állítja az autót, ha szükséges.

Pre-Crash Assist

Az új Leon folyamatosan felméri a környezetet és ha szenzorai azt jelzik, hogy veszélyhelyzet alakult ki, akkor automatikusan felhúzza az ablakokat, megfeszíti az öveket és egyéb óvintézkedéseket tesz.

Vészhelyzet Asszisztens 3.0

Ha a vezető elaludna vagy a jármű úgy érzékeli, hogy nem reagál a forgalomra, akkor automatikusan bekapcsolja a vészvillogót, fokozatosan lelassít és végül a sávon belül tartva állóhelyzetre fékezi magát.

Légzsák védelem

Egyszerű. Könnyed. Párnázott. A segítség, amire mindig számíthat. Az új SEAT Leon légzsák rendszere úgy lett kialakítva, hogy minden szögből maximálisan védje az utasokat.

MŰSZAKI ADATOK


A belépő motor egy 1.0 literes 90 lóerős, illetve elérhető az erősebb 110 lóerős TSI motor is. Az 1.5 literes motorok 130 és 150 lóerős teljesítményt nyújtanak. A 150 lóerős motor egy 48-voltos elektromos (mild) Hybrid rendszerrel DSG váltóval is elérhető. A legnagyobb teljesítményű változat pedig 2.0 literes 190 lóerős TSI motorral, DSG váltóval fog érkezni. Diesel erőforrások közül egy 2.0 literes TDI érhető el 115, vagy 150 lóerővel.

 

Motorok és teljesítmény

 

 

TECHNOLÓGIA

Minden zökkenőmentes, hála a feltűnés nélkül tökéletesen integrált rendszereknek.

Modern megoldások

Minden zökkenőmentes, hála a feltűnés nélkül tökéletesen integrált rendszereknek.

Kapcsolatban és az Ön irányítása alatt

Az autót irányítani most egyszerűbb, mint valaha. Minden információ szempillantás alatt ott van a digitális műszerfalon, melyet személyre is szabhat.

Könnyed érintés

Szinte hozzá se kell érnie. Ha szeretné, akár hangvezérléssel is bekapcsolhatja a navigációt vagy elindíthatja kedvenc zenéit.

Connectivity Box

A Connentivity Box automatikusan feltölti okostelefonját. Csak helyezze el a telefont, se vezeték, se nehézségek.

Álló helyzeti fűtés

Soha többé nem kell kihűlt autóba szállnia. Aktiválja távolról a fűtést, és az autó indulásra készen várja.

SEAT Vezetői Profil

Válasszon az Eco, Normál vagy Sport módok közül azt, amelyik a legjobban illik Önhöz.

ÚJ MOTOR ÉS MODERNEBB BELSŐ TÉR A TOVÁBBFEJLESZTETT SEAT LEONBAN

Frissített modellek már rendelhetőek 5 ajtós és kombi kivitelben!

A megújult SEAT Leon modernebb belsőt és fejlettebb konnektoros hibrid hajtásláncot kapott. A központi kijelző nagyobb lett, mostantól alapesetben is 10,4" (a korábbi 8,25" szemben), de feláras extraként akár 12,9" is kerülhet az autóba. Az új eHybrid rendszer akár 100 kilométert is képes megtenni elektromos üzemmódban egy töltéssel.

Ha rendelni szeretne, vagy bővebb információért keresse Seat értékesítőinket!

Seat szakértőink

Seat modellünk felkeltette érdeklődését? Forduljon bizalommal értékesítőinkhez, kérjen ajánlatot még ma!

 

 

Rippel Zsuzsanna értékesítési tanácsadó
Dósa Dániel értékesítési tanácsadó
Fried György értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.