Tisztelt Ügyfeleink! Augusztusban szombatonként szalonjaink zárva tartanak. Megértésüket köszönjük!

SEAT Leon modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ VONALAK

Aprólékosan megformált vonalait precíz technológiával szabták, ami meghatározó külsőt kölcsönöz a Leonnak. 90 kilogrammal kevesebbet nyom, mint második generációs elődje. Elegáns arányaival egyszerűen útra kész.

KERÉKTÁRCSÁK

A megfelelő keréktárcsák egy szép autót gyönyörűvé varázsolhatnak. Ezért használunk olyan 16-18 colos keréktárcsákat, amelyek illenek a Leon sportos stílusához. Ezen a felül a kerekek szigorú technikai előírásoknak felelnek meg, és a legnagyobb körültekintéssel készülnek.

NAPPALI LED LÁMPÁK

A motor beindításával azonnal aktiválódnak a nappali LED lámpák, amelyek maximális láthatóságot biztosítanak a vezetőnek és a szembejövőknek egyaránt. A LED lámpák formája pedig arról gondoskodik, hogy a Leon jelenléte senki számára ne legyen kérdés.

PANORÁMATETŐ

Nincs is jobb dolog egy panorámatetőnél! A Leon üveg panorámateteje tágítja a belső teret, hogy minden utas még kényelmesebben érezze magát. Ha pedig eleredne az eső, semmi gond, igazán egyszerűen behúzható.

FULL LED FÉNYSZÓRÓK

A Full LED fényszórók úgy világítják meg az utat, hogy a szemnek kevésbé fárasztó a folyamatos figyelem. Egy intelligens szenzor pedig gondoskodik arról, hogy a fényszórók ne vakítsák el a szembejövő forgalmat. És ez csak egy a Leon által kínált opciók közül.

EASY CONNECT

A Human Machine Interface legújabb generációja. Ez a felhasználóbarát, érintőképernyős rendszer felelős a kommunikációért, a szórakoztatásért, illetve az autó egyes funkcióiért. A következő technikai megoldásokkal kompatibilis: iPod, USB, SD kártya, Bluetooth, CD, illetve található benne AUX IN bemenet mp3 és mp4 lejátszásához.

NAVIGÁCIÓS RENDSZER

Az 5,8 colos érintőképernyő igazán felhasználóbarát, a modern dizájnak köszönhetően a navigáció kezelése egyszerű és logikus. Ehhez olyan funkciók társulnak, mint a hangfelismerés és a távolságmérő szenzor. A fejlett navigációs rendszer továbbá számos csatlakozási lehetőséggel (USB-csatlakozó, 2 SD-kártya olvasó, iPod-csatlakozó, CD-olvasó és AUX-in-bemenet, Bluetooth catlakozás) és kiváló hangzással rendelkezik. Mindez annak érdekében, hogy megtudja hol vagy, vagy még inkább, hogy merre tart.

ESŐÉRZÉKELŐ ÉS COMING HOME VILÁGÍTÁS

Az automatikus esőérzékelő irányítja a ablaktörlőket, hogy azok a megfelelő intervallummal töröljenek, amikor szükség van rájuk. A biztonsági világítás pedig segít abban, hogy hazaérve könnyű legyen megtalálni a bejárati ajtót.

ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR

Egy érzékeny szenzor méri a távolságot, ami az autó eleje, hátulja és az egyes tárgyak között marad. A rendszer hangjelzéssel figyelmeztet, ha a valami túl közel van. A kijelzőn vizuálisan is megjelenik az autó helyzete.
 

SEAT HANGRENDSZER

Kiváló minőségű hangzás. Ideális kiegészítés azok számára, akik nem tudják elképzelni a vezetést zene nélkül. 10 hangszóró és mélynyomó gondoskodik a hangzásról, amelyek kimenő teljesítménye 135W.

SEAT VEZETŐI PROFIL

Az új vezetői profilok megengedik, hogy a vezető saját vezetési stílusához és aktuális hangulatához igazítsa autóját. Válasszon a Normál, Sport és Eco módok közül, hogy megváltoztassa a motorkarakterisztikát, a kormányrásegítést, az ajtók és a műszeregység hangulatvilágítását és bizonyos motoroknál a motorhangot (ez a funkció csak a 150 LE-nél nagyobb teljesítményű motoroknál elérhető).
 

FEDÉLZETI SZÁMÍTÓGÉP

Bármerre is jár éppen, a fedélzeti számítógépre pillantva megtudhatja többek között az aktuális üzemanyag-fogyasztását, sebességét, következő tankolásig megtehető távolságot, menetidőt stb., minden lényeges információt, amit az autójáról tudni szeretne.

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS

Ez a rendszer segít a forgalmi sávban maradni, figyelmeztet, ha átsodródna egy másik sávba és ennek megfelelően automatikusan korrigálja az autó haladási irányát.
 

FÁRADTSÁG ÉRZÉKELŐ

Folyamatosan analizálja a vezetését, így ez a rendszer felismeri, mikor veszít az összpontosító képességéből, és javasolja, hogy tartson egy pihenőt. Hangjelzéssel és a műszeregységben látható ábrával figyelmeztet öt másodpercen keresztül, és szükség esetén megismétli a riasztást.

FÉNYSZÓRÓASSZISZTENS

Amikor szükséges, az új Leon automatikusan átkapcsolja a távolsági és a tompított fényszórót, így az nem zavarja a szembejövő forgalmat, ön pedig nyugodtan a vezetésre koncentrálhat.

GYERMEKBIZTONSÁG

Az ISOFIX gyermekülések segítségével, a gyerekek a legnagyobb kényelemben és biztonságban utazhatnak.

GUMINYOMSÁS ELLENŐRZŐ RENDSZER

Egy defekt bármikor előfordulhat. A rendszer figyelmeztet, ha a legkisebb károsodást is érzékeli a kerekeken, illetve ha nem megfelelő a nyomás, ezzel is javítva a vezetési körülményeket.Munkatársaink

Erdélyi Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 316 5444

Rippel Zsuzsanna

értékesítési asszisztens
Telefon:
+36 20 375 4676

Bátri Attila

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 438 0869
Adatkezelési tájékoztató

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!