Peugeot 2008

Fedezze fel az új Peugeot 2008-at. A lehengerlő stílusú, sokoldalú kompakt SUV, az innovatív 3D PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából egyedülálló vezetési élményt, élen járó technológiai megoldásokat, valamint nagyteljesítményű és hatékony belső égésű, illetve elektromos motorokat kínál. (Az elektromos változatról itt olvashat: Peugeot e2008)

DESIGN

Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű új PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. Az új 2008 a márka új CMP moduláris padlólemezére épül, 2,6 méteres tengelytávolsága 7 centiméterrel, 4,3 méteres hossza pedig 14 centiméterrel nagyobb az előmodellnél, így már-már kilóg a kisméretű SUV-k kategóriájából. A méretnövekedés szerencsére nem ment a design rovására, sőt! A modell jellegzetes elemei a tekintélyt parancsoló orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. Az autó hátulját kettészelő fényes fekete sáv, a hátsó spoil er és a krómozott kipufogóvégek tovább erősítik a jármű sportos és határozott karakterét. A legnagyobb pontossággal és igényességgel megtervezett részleteknek köszönhetően a jármű még elegánsabb és funkcionálisabb lett. A három karmot formázó full LED-es fényszórók és a márkánál megszokott LED-es hátsó lámpák elől-hátul modern, high-tech lámpatestekkel szolgálnak.

Az egyszerre áramvonalas és erőt sugárzó megjelenésű új PEUGEOT 2008 SUV szemernyi kétséget sem hagy a modell teljesítménye és hatékonysága felől. Az új 2008 a márka új CMP moduláris padlólemezére épül, 2,6 méteres tengelytávolsága 7 centiméterrel, 4,3 méteres hossza pedig 14 centiméterrel nagyobb az előmodellnél, így már-már kilóg a kisméretű SUV-k kategóriájából. A méretnövekedés szerencsére nem ment a design rovására, sőt! A modell jellegzetes elemei a tekintélyt parancsoló orr-rész, a vízszintes motorháztető és a megemelt hasmagasság. Az autó hátulját kettészelő fényes fekete sáv, a hátsó spoil er és a krómozott kipufogóvégek tovább erősítik a jármű sportos és határozott karakterét.

A legnagyobb pontossággal és igényességgel megtervezett részleteknek köszönhetően a jármű még elegánsabb és funkcionálisabb lett. A három karmot formázó full LED-es fényszórók és a márkánál megszokott LED-es hátsó lámpák elől-hátul modern, high-tech lámpatestekkel szolgálnak.

BELSŐ TÉR

Luxus kényelem

Az üléseket nemes anyagok, például Alcantara® vagy bőrkárpit is boríthatják. Az első ülések egyes változatokon fűthetők. A vezetőülés akár masszázsfunkcióval rendelkezhet, és elektromosan állítható.

Napfénytető

A kényelemhez és a térélményhez a bőséges hátsó helykínálat is hozzájárul, a spoilertetőről és a Focal® hifirendszerről nem is beszélve.

Még több lehetőség

Hatalmas, variálható, komoly rakodókapacitással rendelkezik a Peugeot 2008 csomagtartója (434 l) a lehajtható hátsó üléspadnak köszönthetően.

Peugeot i-Cockpit®

Élvezze az egyedülálló vezetési élményt az ergonomikusan ki alakított PEUGEOT i-Cockpit® 3D jóvoltából, mely kisméretű kormányt, 10” HD kapacitív érintőképernyőt és személyre szabható 3D digitális műszeregységet kínál. Az olyan intelligens technológiák mellett, mint a Mirror Screen és a vezeték nélküli telefontöltési, a szabad kezes nyitás és indítás funkciói is rendelkezésre állnak: az ajtók nyitásához és zárásához elég, ha a kulccsal a zsebünkben az autóhoz közelítünk vagy eltávolodunk tőle. Az új 2008 különlegessége, a 3D digitális műszeregység, mely nem elégszik meg a digitális kijelzők nyújtotta grafikai lehetőségekkel, hanem egy különleges vetítőpanel segítségével hologramszerűen, a vezetőhöz optikailag közelebb képes megjeleníteni bizonyos információkat. Ez nem csak nagyon látványos, de a biztonságot is fokozza. Az itt megjelenített információk gyorsabban észlelhetők, a mérések szerint akár 0,5 másodperc is lehet a reakcióidő nyereség! Ez a megoldás nemcsak a szegmensben, hanem az egész autóiparban is egyedülálló jelenleg.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Élvezze a vezetés örömét

Az új PEUGEOT 2008 kompakt SUV olyan újgenerációs technológiákkal van ellátva, mint a PEUGEOT Drive Assist Plus, mely félautonóm vezetést tesz lehetővé. A sáv közepén tartó asszisztenst és a Stop & Go funkcióva l rendelkező adaptív tempomatot segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja.

Nagyobb mozgástér

Nincs többé akadály, merjen új utakon járni. A PEUGEOT 2008 SUV tapadási jellemzőit mindig az adott útviszonyokhoz igazíthatja: válassza az Advanced Grip Control funkció által kínált három mód - homokos, sáros vagy havas út - valamelyikét. A Hill Assist Descent Control funkció segítségével meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

MŰSZAKI ADATOK

Engedjen a vágyainak és éljen a választás szabadságával. Az új igényekhez és használati szokásokhoz igazodó, többféle energiaforrással társítható új moduláris platformnak hála az új PEUGEOT 2008 SUV benzines, dízel és tisztán elektromos változatban is elérhető. (Az e2008 megtekintéséhez kattintson ide: Peugeot e2008)

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Az új Peugeot 2008 SUV jelenleg négy felszereltségi szinttel kaphat ó: Active, Allure, GT line, GT, mind a négy felszereltség konfigurálható belső égésű vagy elektromos hajtással egyaránt. Minden változathoz felár nélkül választható a tetszetős Orange Fusion metálfény is!

Peugeot szakértőink

A felszereltségi szintekről bővebben tájékozódjon modellkatalógusunkból vagy keresse értékesítő kollégáinkat. Önt is lenyűgözte? Kérjen ajánlatot még ma!

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

Elérhető Peugeot 2008 modelljeink

2008 1.2 PureTech Allure S&S EAT6 EURO6.2 Magyarországi!
Peugeot

2008 1.2 PureTech Allure S&S EAT6 EURO6.2 Magyarországi!

Évjárat: 2018/07 Futott: 71 030 km
3 790 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.