Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. május 30-án (szombaton) Márkakereskedéseink zárva tartanak.
Megértésüket köszönjük!

Peugeot 2008 modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ, KOMPAKT SZABADIDŐ-AUTÓ

PEUGEOT 2008

MÁGNESES VONZERŐ

Örömteli vezetés, elegáns formaterv, megalkuvás nélküli minőség? Ez a márka kötelezettségvállalása ügyfeleivel szemben, és ennek köszönhető az a leírhatatlan érzés is, amelyet minden Peugeot jármű kivált tulajdonosában.
A Peugeot 2008 kompakt szabadidő-autó már első ránézésre is innovatív modell: minden eleme erőt sugároz.
A formatervben markánsan, robusztus erővel jelennek meg a szegmens jellegzetes formajegyei.

 
 

Csábító szabadidő-autó

A 2008 dinamizmusához az egyedi, elegáns lámpatestek is hozzájárulnak.

Elöl vadmacska-tekintetű fényszórók simulnak a karosszériába, modern, króm-fekete maszkkal* fokozva a hatást. A Peugeot márka jellegzetes stíluselemei, a három karmot formázó, meleg fényt árasztó hátsó lámpák intenzív 3D hatást keltenek. A hátsó lámpák körülfogják a csomagtérajtót, amely tágas, praktikusan kialakított csomagteret rejt.

 
 

Karakteres szabadidő-autó

A markáns, erőt sugárzó karosszéria vonalait még jobban kihangsúlyozzák az új árnyalatok, köztük a piros Ultimate fényezés. A karosszéria egyes elemei - ablakkeretek, tetőrudak, alsó díszcsík, hátsó légterelő - az autó exkluzivitását hangsúlyozzák, megemelt hasmagassága látványos kontrasztot alkot a felső résszel.

Kifinomult és modern

A Peugeot i-Cockpit egyedülálló élményt nyújt a vezetőnek. A Peugeot i-Cockpit egy olyan letisztult vezetőhely, ahol a figyelem és az összpontosítás kapja a főszerepet. A kompakt, kisméretű kormány alacsonyabb helyzetének köszönhetően pihentető vezetést biztosít, a hatalmas üvegfelületek pedig az utasteret elárasztó fényről gondoskodnak. A műszeregység kék LED-csíkkal szegélyezett**, a tető pedig - választástól függően - lehet panorámatető világítószegéllyel*, vagy készülhet lézergravírozott, háttérvilágítással ellátott tetőkárpittal.

 
 
 

GRIP CONTROL

A sokoldalú és rugalmas Grip Control az adott útfelület tapadásához mérten továbbítja a nyomatékot és optimalizálja az első kerekek meghajtását. A Grip Control a 100 lóerősnél erősebb motorral felszerelt változatokhoz rendelhető manuális vagy automata váltóval, 16" vagy 17" keréktárcsák esetén.

 
 

Modern szabadidő-autó

Alacsony, mindössze 1045 kg-os tömegének, valamint a Grip Control üzemmódoknak köszönhetően a modell kitűnő dinamikai tulajdonságokkal rendelkezik.

A rugók, a lengéscsillapítók, a stabilizátorok, az első futómű és a hátsó kereszttartó speciális kialakítást kaptak, így az autó valamennyi motorizáció esetén nagyszerű teljesítményt nyújt. A karosszéria minden körülmények között megőrzi kiváló stabilitását, a kompakt kormány segítségével precízen - az adott üzemmódhoz igazodva - irányítani tudjuk a járművet.

VEZETÉST TÁMOGATÓ ÉS TELEMATIKAI RENDSZEREK

Az új Peugeot 2008 fedélzetén olyan új berendezések fokozzák a biztonságot, mint az Active City Brake:

Az Active City Brake (automatikus fékezés várható ütközés esetén kis menetsebességen) a városi közlekedésben kis sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti olyan esetekben, amikor a vezető nem reagál (30 km/h sebesség alatt). A szélvédő felső részén található, rövid hatótávolságú lézeres detektor (LIDAR technológia) érzékeli az előttünk álló vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet (ugyanabban a sávban). A sebességet csökkentve (az automatikus fékezés sebessége elérheti a 10 m/s-t) teljesen elkerülhetővé teszi az ütközést, vagy csökkenti annak súlyosságát. 15 km/h sebesség alatt a rendszer akár állóra is fékezheti az autót, elkerülve ezáltal az előtte haladó járművel való koccanást. 

 
 
 
 
 
 

Hálózat és Szolgáltatás

Egy autó eladása a kulcs átadásával nem érhet véget. Az autózás kényelmét és biztonságát a márkakereskedő és az autó tulajdonosa közötti kölcsönös bizalom teheti teljessé.

Az alábbiakban tájékoztatást kaphat azokról a szolgáltatásokról és előnyökről, amelyek Önt mint Peugeot-tulajdonost megilletik, és ezáltal az autózást még élvezetesebbé és biztonságosabbá teszik Ön és utasai számára. A Peugeot kiépített hálózatának köszönhetően Magyarországon mindenütt talál márkaszervizeket*, ahol szakemberek várják Önt, és készséggel állnak rendelkezésére.

 
 


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.Munkatársaink

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 915 4096
Videochat
Elérhető

Forgács Róbert

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon: +36 20 366 6374
Videochat
Elérhető

Koszta János

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 293 2893
Videochat
Nem elérhető

Váradi Ferenc


Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!