Fiat e-Ducato

 

Forradalmi újítás az áruszállításban

Az új e-Ducatóval a Fiat Professional nem csak tovább örökíti a Ducato 40 éves tradícióját, hanem egyben új mércét is állít az elektromos haszongépjárművek szegmensében. Az alternatív meghajtású áruszállító jelenti ezután az ideális gépjárművet az új korszak számára, hogy a szállítmányozás magasabb szintre emelkedjen.
 
 
És hogy mik a főbb érvek mellette?

Akár 370 km-es hatótáv, akkumulátor függvényében

Rugalmasság a töltés terén, 4-féle töltési opcióval

Szükség üzemmód, ha az egyik akkumulátor modul meghibásodna

Korlátozások nélküli közlekedés a városközpontokban

DESIGN

 

A Fiat Professional új e-Ducato modellje mindig ki fog tűnni a tömegből új stílusával. Designjának fontos eleme az első lökhárító, amely masszív, robusztus megjelenést kölcsönöz ennek a haszongépjárműnek. A dinamikus formába ültetett fényszórócsoportnak köszönhetően az e-Ducato elölről kompakt, lendületes és modern képet nyújt, míg a hátsó rész erőt sugárzó designja a szögletes vonalakban és az oldalvédő csíkba futó lökhárítóban nyilvánul meg.

Hogy minden ügyféligényt kielégítsen, a Fiat Professional e-Ducato a legszélesebb termékpalettát kínálja a piacon.

Furgon

A Furgon kivitel 3-féle hosszúsággal és 3-féle magassággal választható, az Ön igényeinek megfelelően, hogy az e-Ducato a legjobb társa legyen az áruszállításban. A 3,5 vagy 4,25 t össztömegű modell raktérfogata is eszerint változik, 10-17 m3 között, terhelhetősége pedig akár 1.900 kg is lehet.

Szimplakabinos alváz

A szimplakabinos alvázhoz már 4-féle hosszúság elérhető. Az első tengely maximális terhelhetősége 2.100 kg, míg a hátsóé 2.400 kg

Személyszállító

A városi személyszállítás terén pedig az e-mobilitás legjobb alternatíváját nyújtja az új Fiat Professional e-Ducato. A modell Combinato és Panorama verzióban is elérhető, 5-9 fő kényelmes utazását biztosítja. Ráadásul, a minibuszalap még felépítményezhető is.

BELSŐ TÉR

 

Az új Fiat Professional e-Ducato belső tere nem csak praktikus, hanem teljes összhangot is nyújt. Egyedi kialakításának köszönhetően számos tárolórekesz áll rendelkezésére, sőt, még egy többfunkciós tartókonzol is található a műszerfalon, amely okostelefonok vagy táblagépek rögzítésére is alkalmas.

Az EV specifikus műszerfalon minden fontos adatot nyomon követhet az alternatív meghajtással kapcsolatban, mint például a vezetési üzemmód vagy az akkumulátorszint. Sőt, a kiegészítő műszercsoport még energiaáramlási, utazási (vezetéstörténeti) és töltésütemezési információkkal is tájékoztatja egy menü és speciális grafikák által.
 
* változattól függően szériafelszereltség

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Hogy mit jelent a biztonság az e-Ducato esetén? Egy megbízható társ-vezetőt, aki mindig Ön mellett van, és gondoskodik arról, hogy épségben elérje úticélját. Az e-Ducato számos vezetéstámogató rendszert kínál Önnek, amelyek közül a legfontosabbak az alábbiak:Holttérfigyelő-rendszer


A hátsó lökhárítóba beépített radarszenzoroknak köszönhetően a rendszer észleli a sofőr számára még nem látható, ám a visszapillantó tükrök holtterében közeledő járműveket. Az ütközés elkerülése érdekében a veszélyt hangriasztás, valamint az oldalsó visszapillantó tükrökön megjelenő világító ikonok jelzik.

Autonóm vészfékező rendszer


Ez az integrált rendszer az ütközések megelőzésére, illetve azok súlyosságának mérséklésére hivatott. Működési elvének alapja, hogy érzékeli az e-Ducatója útjában lévő akadályokat, és ha ütközésveszélyt észlel, egyszerre riasztja Önt és aktiválja az automatikus vészfékezést a baleset elkerülése érdekében.

Távolsági fényszórókat vezérlő rendszer


A funkció automatikusan kezeli a távolsági fényszórókat, hogy jobb látási viszonyokat biztosítson Önnek menet közben. Sőt, éjszakai vezetés esetén a szembejövő járműveket is automatikus felismeri, ezután pedig a fényszórók tompításával csökkenti a szemből érkező sofőrök elvakításának kockázatát.

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer


Az LDWS funkciót úgy tervezték, hogy rossz látási viszonyok között is segítsen Önnek, méghozzá úgy, hogy jelzi, ha a jármű sávot váltana. Minderre akusztikus és vizuális jelekkel azonnal fel is hívja az Ön figyelmét.

Közlekedési tábla figyelő rendszer


A TSR a fedélzeti kamerát használva azonosítja be a sebességkorlátozó és az előzést tiltó közlekedési táblákat, majd az információt továbbítja Önnek e-Ducatója fedélzeti kijelzőjére, a biztonságos vezetés érdekében.

Hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer


A funkció beépített szenzorok segítségével érzékeli az oldalról közeledő járműveket, és erre fel is hívja az Ön figyelmét. Így segít megelőzni a baleseteket a vezetési manőverek, így például egy parkolóhelyről való kitolatás közben.

MŰSZAKI ADATOK

Az új Fiat Professional e-Ducato bárhova elviszi. Ehhez kétféle akkumulátor konfiguráció van a segítségére: egy 3 modulból álló 47kWh-s egység, 235 km-es hatótávval, vagy egy 5 modulból álló 79kWh-s egység 370 km-es hatótávval. Az akkumulátor egységeinek elrendezése optimális és rendkívüli modularitást kínálnak, köszönhetően a cellák modern felépítésének. A megbízható lítium-ion akkumulátorok pedig nagyobb rugalmasságot kínálnak Önnek a mindennapi feladatok elvégzésében, a különböző töltési lehetőségek köszönhetően:

Normál töltés (AC)

 • 3 modul – 7 óra 50 perc
 • 7 kW váltakozó áram
 • 100% töltöttség

Közepesen gyors töltés (AC)

 • 3 modul – 4 óra 50 perc
 • 5 modul – 8 óra
 • 11 kW váltakozó áram
 • 100% töltöttség

Gyors töltés (AC)

 • 3 modul – 2 óra 25 perc
 • 5 modul – 4 óra
 • 22 kW váltakozó áram
 • 100% töltöttség

Villámtöltés (DC)

 • 3 modul – 50 perc
 • 5 modul – 1 óra 25 perc
 • 50 kW egyenáram
 • akár 80% töltöttség

 

TECHNOLÓGIA

Annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb legyen az e-Ducatóval való utazása, számos okosfunkció áll rendelkezésére. Ilyen például a légkondicionáló előprogramozásának lehetősége a töltés időszakára, így már az előtt megfelelő hőmérséklet lesz a kabinban, hogy Ön útnak indulna, és a fűtéshez használt energiát az akkumulátorból kellene nyernie. Ugyancsak a kényelmet szolgálja a napi töltés ütemezésére szolgáló funkció a Mopar® Connect használatával, hogy az alacsonyabb energiaköltséggel járó napszakokban, tervezetten tudja újratölteni járművét.

Mire jó még a Mopar® Connect?

Akár a teljes flottáját is ellenőrizheti, és minden utazását figyelemmel követheti az okostelefonján. A különböző funkciók* révén más-más információkat gyűjthet be e-Ducatójáról:

 • My:Remote: Haszongépjárművét az okostelefonjáról tudja irányítani, mint például ha nem emlékszik arra, hogy bezárta-e az ajtóit? A Uconnect™ LIVE applikáció segítségével pótolhatja ezt – egy gombnyomásra bezárhatja és kinyithatja autóját. De lehetőséget biztosít arra is, hogy egy zsúfolt parkolóban könnyen megtalálja e-Ducatóját.
 • My:Car: A funkciónak köszönhetően mindig naprakész információval rendelkezhet járművéről. A Uconnect™ LIVE applikációval például távolról ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségét vagy a keréknyomást.
 • My:Journey: A szolgáltatással folyamatosan nyomon követheti a térképen és menedzselheti e-Ducatója mozgási útvonalát. Az adminisztráció megkönnyítése érdekében minden egyes útvonalát dokumentálhatja dátumokkal, térképekkel és személyes jegyzetekkel ellátva.
 • My:eCharge: A legjobb háttértámogatás az e-Ducato töltéséhez. A funkción keresztül rákereshet az adott városban lévő nyilvános töltőhelyekre, segítséget nyújt a használatban, illetve nyomon követhetővé teszi a fizetési folyamatot is.
 • My Fleet Manager: Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően flottáját távolról irányíthatja és ellenőrizheti, valamint minden információt kézhez kaphat a szerviz státuszról, a karbantartásról.

*országonként változó, mely funkciók érhetők el.

Fiat szakértőink

Modelljeink felkeltették figyelmét? Forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz. Kérjen ajánlatot még ma!

 

 

Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető fiat e-ducato modelljeink

DUCATO E-DUCATO 3.5T L3H2 HEAVY. ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL. PÁLYÁZATÍRÁSSAL
Fiat Professional

DUCATO E-DUCATO 3.5T L3H2 HEAVY. ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL. PÁLYÁZATÍRÁSSAL

Évjárat: 2024 Futott: 3 km
Listaár: 21 690 000 Ft + ÁFA 13 999 000 Ft + ÁFA
Megnézem

Nincs találat.

*A hatótávolságot a szabványos EU mérési eljárás (WLTP) szerint határozták meg. Az egyéni vezetési stílus és más tényezők, mint például a sebesség, a külső hőmérséklet, a domborzat és az áramfogyasztó eszközök/egységek használata befolyásolják a valós hatótávolságot, és csökkenthetik azt. A töltés időtartamát számos tényező befolyásolja - például a környezet és az akkumulátor pillanatnyi hőmérséklete, a töltőberendezés fajtája, az akkumulátor és a jármű állapota.