KIA STONIC MODELLBEMUTATÓ

DESIGN

Izgalmak várják! Az új Stonic karakteres vonalai azok számára készültek, akik szeretik, ha az autózás igazi kaland.

Merész külső

Merész, könnyen felismerhető, mégis letisztult külsejével az új Kia Stonic a sportosság és a jókedv hírnöke. Az egyedi tetősín, és a sötétített üvegek csak úgy vonzzák a tekintet. Az autó művészi formáit az új, ragyogó, helyzetjelzőkkel egybeépített LED fényszórók teszik még magabiztosabbá.

Személyre szabható

Legyen merész! Formálja saját ízlésére az új Kia Stonic-ot a húszféle, kétszínű fényezés és a négy - bronz, narancs, zöld vagy szürke - belső színcsomag, valamint a 15 és 17 colos keréktárcsák kombinációjával.

Arra készült, hogy megforduljanak utána

Az új Stonic karakteres vonalai azok számára készültek, akik szeretik, ha az autózás igazi kaland. Az áramvonalas és markáns hűtőrács igazi egyéniségről árulkodik, a légterelővel kiegészített hátsó ablak, a méretes szívócsonk, az erőteljes lökhárítók vagy a légterelőként is szolgáló takaró lemezek pedig hű társai. Velük lesz teljes ez a városi kalandor.

BELSŐ TÉR

Izgalmas belső

Szálljon be és élvezdze a Kia Stonic stílusos belső terét, melyhez kéttónusú szövet és műbőr üléshuzatot is választhat. Ragadja meg a D-alakú kormánykereket és gyönyörködjön az olyan trendi színekben tündöklő részletekben, mint a díszvarrások vagy középkonzol fényes fekete díszítése.
 

Tágas utastér

A Kia Stonic kívül vagány, belül tágas. Rengeteg hely van benne a sok barát számára. Több hely kell a csomagoknak? Semmi baj. Hajtsa le a 60:40 arányban dönthető hátsó üléssort, és pakoljon be bármit.
 

Vezetőbarát beltér

Helyeze magaát kényelembe a tágas utastérben, és élvezze az innovatív vezetési élményt a fejlett technológiáknak köszönhetően. Itt minden Önről, a vezetőről szól. A sofőr felé fordított 4.2"-os kijelző a legfontosabb információkkal ellátja. A jól átgondolt belsőnek köszönhetően minden pillanatban a vezetésre koncentrálhat.
 

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Figyelmeztet a lehetséges veszélyre

Sávtartó asszisztens és sávkövető rendszer

Biztonságosan ellenőrzi a sávon belüli pozíciót

Adaptív sebességtartó automatika (SCC)

Szabályozza a sebességet és a követési távolságot.

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés és ütközéselkerülő asszisztens

Rajta tartja a szemét a nehezen látható területen

Első és hátsó parkolási segéd

Segít biztonságosan és magabiztosan parkolni

Tolatókamera

Tolatás közben is teljes képet kap.

Intelligens sebességhatár figyelmeztetés

Minden információt megad, hogy elkerülje a gyorshajtást

MŰSZAKI ADATOK

Dinamikus utazás

Az új Kia Stonic agilis, érzékeny kormányával pontosan és gyorsan manőverezhet. Élvezze a merev karosszéria előnyeit minden alkalommal.
 

Hybrid 48V

A különleges, városi crossover 120 lóerős 1.0 T-GDI motorjával és 7 sebességes, duplakuplungos váltójával1 mosolyt csal az Ön arcára is. A fejlett Hybrid 48V meghajtásnak köszönhetően sikerült növeltüni a hatékonyságán, de a dinamika a régi maradt.
 

KIA STONIC GT-LINE

Mutassa meg a sportos oldalát!

.

Magabiztos hátsó dizájn

Az új Kia Stonic GT Line úttörő jelenléte az úton nem utolsósorban a külső hátsó kialakításának köszönhető - új hátsó lökhárítóval, sportos, fémes diffúzorral, amely integrálja a kettős kipufogót imitáló díszítéseket, egyedülálló fényvisszaverőket és a GT Line emblémát a csomagtérajtón.

Sportos körvonalak

A kifinomult sportos és az erős crossover kialakítás az új Kia Stonic GT Line oldalprofilja mentén folytatódik. Sportossággal átitatott kontúrok jellemzik, amelyek a merész első lökhárítótól a karcsú sziluett mentén az erős hátsó ajtóig húzódnak. A tükrök igazi GT stílusban és a 17 "könnyűfém keréktárcsák pedig még merészebb hatást kelt.

Élje át az izgalmakat belül is

A sportosság és a kifinomultság egyértelmű kiegészítése biztosan nyomot hagy az utastérben is. A tervezési részletek a sportos kifinomultságot képviselik. Csakúgy, mint a karbon megjelenésű műszerfal és a perforált bőrből készült kormánykerék a GTL emblémával kiegészítve.

Önnek is tetszik ez a vagány városi Kia modell?

Kérjen ajánlatot most!

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Keresse Kia szakértőinket!

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó

ELÉRHETŐ Kia Stonic modelljeink

    Kia

    STONIC 1.0 T-GDI X-Platinum DCT Készleten! Automata! ADA vezetést támogató csomaggal! Snow White Pearl metál!

    8 744 000 Ft
    Megnézem