Ismerje meg a jövő autózásának élményét a Duna Autónál!

 

A BYD Seal modell lenyűgöző formatervezéssel, innovatív technológiával és kiemelkedő teljesítménnyel várja Önt.

Ha szeretne egy igazán különleges vezetési élményt átélni, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy személyesen is megtapasztalja, mit nyújt ez az egyedülálló elektromos autó.

Jöjjön el hozzánk, és tegye próbára a BYD Seal modellt egy tesztvezetés keretében.

Foglaljon időpontot az alábbi gombra kattintva!

3.8 mp

AWD (összkerékhajtás) 0-100 km/h

570 km

WLTP szerinti kombinált

82.5kWh

Akkumulátor-kapacitás

DESIGN

A tengerek esztétikája dizájnkoncepció
A BYD Seal frontja az X formatervezési elv alapján készült, a tetszetős és dinamikus övvonal pedig tökéletesen illusztrálja a sportos és stílusos jellemzők kombinációját.

Az iF Design Award nyertese
Az óceánok ihlette formanyelv valóságos mesterműve, a lenyűgöző BYD SEAL sportos és stílusos kisugárzású, X alakot kirajzoló fronttal büszkélkedik.  A tekintélyes iF Design Award büszke díjazottja, ami visszaigazolja a kiváló formatervezést és innovációt. 

Minden eddiginél fényesebb 
Az első fényszórók kiegészítéseként, a szimmetrikus összképet megtartva két különleges, U alakú lámpatest is helyet kapott az autó frontján. Jobban fogja látni az utat mint eddig bármikor. Próbálja ki, milyen biztonságos és élvezetes így a vezetés! A hátsó fényszórók pontmátrixhoz hasonlók és a lámpatest formája átível az autó teljes hátulján.

BELSŐ TÉR

Elfordítható érintőképernyő

A középkonzolon egy elfordítható, 15,6’’ multimédiás érintőképernyő kapott helyet, hogy könnyebb és élvezetesebb legyen a vezetés.

Panoráma napfénytető

Csodálja a szabad tér szépségét a panoráma napfénytetőn keresztül! Érezze a szabadságot az ég alatt és engedje, hogy a természetes fény beáradjon az autó utasterébe!

Magával ragadó koncertélmény az autóban

Feledkezzen bele a kiváló minőségű audiorendszerünk nyújtotta hamisítatlan koncertélménybe az autójában! A HIFI Dynaudio Premium Sound rendszer 12 csúcstechnológiás hangszóróval büszkélkedik, amelyek páratlan akusztikai teljesítményt nyújtanak.

Integrált sportülések

Az integrált sportüléseket ergonómiai alapokon tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítsanak az autózás során. A fűthető első ülések elektromosan állíthatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek és preferenciáinak és élvezetesebb legyen az utazás.

Praktikus tárolás

A BYD SEAL a tágas, 402 literes hátsó csomagtartón kívül még egy 53 literes, a csomagtér elején található fedeles tárolóhellyel is rendelkezik. Ezek intelligens és praktikus megoldást nyújtanak az utazások során minden tárolási igényére.

Töltés

A nagy sebességű töltés nem akadály. A BYD SEALT már 26 perc alatt feltöltheti 150 kW-os teljesítményű egyenáramú töltővel (30%-ról 80%-os töltésszintre). A 11 kW-os váltóáramú töltővel az otthoni töltés kényelmesebb és egyszerűbb lesz.

MŰSZAKI ADATOK

Teljesítmény

Induljon el egy izgalmas úton! A nagy teljesítményű, 390 kW-os villanymotorral felszerelt négykerékhajtású változat már 3,8 másodperc alatt felgyorsul 0-ról 100 km/h sebességre, ami biztosan felvillanyozó autós élmény lesz és garantáltan ámulatba ejti.

CTB- (cell-to-body) technológia

A BYD SEAL az első modell, amely a saját fejlesztésű CTB-technológiával rendelkezik. 
A legmodernebb technológia tökéletesen integrálja a Blade akkumulátort az autó padlólemezébe és erős szendvicsszerkezetet képez, amely figyelemre méltó, a luxusautókéval megegyező, 40 500 Nm/°-os torziós merevségi értéket tud felmutatni. 
A CTB-technológia révén a Blade akkumulátor nemcsak energiaforrás, hanem olyan szerkezeti elem is, ami komoly erőknek képes ellenállni. 

e-Platform 3.0

A BYD SEAL a kifejezetten a tisztán elektromos meghajtású járművekre tervezett BYD e-Platform 3.0 padlólemezre épül.
Az intelligens, hatékony, biztonságos és esztétikus megoldások előnyeit teljes mértékben kiaknázó e-Platform 3.0 architektúra célja, hogy fokozza az elektromos autók biztonságát és a hatótávolságát alacsony hőmérsékleten való vezetéskor, és tökéletesítse az okos autózás élményét, hogy hatékonyabb és biztonságosabb új intelligens elektromos járműveket gyárthassunk.

BYD Blade akkumulátor

A BYD több mint 28 éve meghatározó szereplője az akkumulátorgyártásnak. Korszakalkotó Blade akkumulátoruk szélsőséges körülmény közötti tesztek alapján a világ egyik legbiztonságosabb akkumulátorának bizonyult.

Fokozott biztonság

Az akkumulátor alapanyaga, a lítium-vas-foszfát számos előnyös tulajdonsággal bír: lassú a hőtermelése, alacsony a hőleadása és kevésbé szabadul fel belőle oxigén. Az egyedülálló, lapos téglatest alak növeli a hűtés és előmelegítés hatékonyságát. A Blade akkumulátor könnyedén átment a tűpenetrációs teszten anélkül, hogy kigyulladt vagy füstöt bocsátott volna ki.

Tűpenetrációs teszt

A tűpenetrációs teszt az egyik legszigorúbb eljárás az akkumulátorok gyúlékonyságának vizsgálatára. A teszt célja, hogy belső rövidzárlatot szimuláljon az akkumulátorban. Rövidzárlatot általában az akkumulátorba behatoló külső, hegyes fémtárgyak okoznak egy esetleges súlyos baleset esetén. A Blade akkumulátor átment a tűpenetrációs teszten anélkül, hogy kigyulladt vagy füstöt bocsátott volna ki. A felületi hőmérséklete mindössze 30 és 60 °C közé emelkedett.

Optimalizált szilárdság

A tömbszerűen egymás mellett elhelyezett cellák szerkezeti merevítőelemként is funkcionálnak hogy az akku jobban ellenálljon a behatásoknak. Az akkumulátorcsomag alsó és felső részén nagy ellenálló képességű, méhsejtszerkezetű alumíniumpanelek találhatók, ami jelentősen növeli a függőleges irányú merevséget. Ennek a forradalmi kialakításnak köszönhető a Blade akkumulátor optimalizált szilárdsága.

Nagyobb hatótáv

A Blade akkumulátor térkihasználása a hagyományos akkumulátorokhoz képest több mint 50%-kal jobb, ami nagyobb energiasűrűséget és nagyobb hatótávot eredményez.

Hosszabb élettartam

A Blade akkumulátor hosszú élettartamú, több mint 5000 töltés-kisütési ciklust bír.

A VILÁG ELSŐ TÖMEGGYÁRTÁSÚ 8 AZ 1-BEN ELEKTROMOS HAJTÁSLÁNCA
 

A BYD kivételes vertikális integrációs képességekkel rendelkezik a kommunikációs láncon belül. A BYD 8 fő komponenst integrált az erőátviteli rendszerbe: a jármű vezérlőegységét, az akkufelügyeleti rendszert, a motorvezérlőt, a feszültségelosztót, a DC-DC vezérlőt, a fedélzeti töltőt, a meghajtó motort valamint a sebességváltót, ily módon megalkotta a világ első tömeggyártású 8 az 1-ben elektromos hajtásláncát, és nagymértékben optimalizálta a helykihasználást és az energiahatékonyságot.

 

Nagy hatékonyságú hőszivattyús rendszer alapfelszereltségben  
 

A fejlett, energiatakarékos hőszivattyú-rendszer alapfelszereltség. A széles hőmérsékleti tartományban megbízhatóan működő rendszert úgy tervezték, hogy a környezetből, a hajtásláncból, az utastérből de még az akkumulátorokból származó maradék hőt is nagymértékben hasznosítani tudja. Ez fokozza a hőhatékonyságot és csökkenti az energiaveszteséget, legyen szó akár fűtésről, akár hűtésről. Ezért lesz nagyobb a hatótáv az alacsony hőmérsékleten való autózáskor.

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!

Kovács Levente értékesítési tanácsadó
Szabados Áron értékesítési tanácsadó
Fellegi Dávid értékesítési tanácsadó
Derzsy György értékesítési vezető