Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

MÁRKAFÜGGETLEN AUTÓÉRTÉKESÍTÉSI TANÁCSADÁS

Autót szeretne, de még nem tudja, hogy melyik márka, modell, felszereltségi szint lenne az optimális az Ön számára?

Az Autóváros palettájában 15 márka közül választhatja ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő modellt!
  •   Nem tud dönteni?
  •   Bizonytalanná vált?

Márkafüggetlen értékesítési tanácsadó kollégánk készséggel áll rendelkezésére.
Forduljon hozzá bizalommal, és találja meg álmai autóját a segítségével!

 

VARJAS ÁDÁM

Márkafüggetlen értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 429 3857

Amiben segíteni tudok:

  • A modellpaletta teljes ismeretével rendelkezem, így az Ön igényeit felmérve, több alternatívát tudok ajánlani, amelyek közül a végén Ön az elképzeléseinek leginkább megfelelő modellt választhatja ki.
  • Örömmel egyeztetek időpontot tesztvezetésre, hogy Ön jobban megismerhesse a versenyben lévő modelleket.
  • Tartom a kapcsolatot márkakereskedéseink értékesítőivel, írásos ár- és finanszírozási ajánlatot kérek tőlük az Ön számára.
  • Végigkísérem a vásárlási folyamat teljes körű ügyintézését a biztosításkötéstől a forgalomba helyezésig.
  • Szívesen állok rendelkezésére egészen az új autó átadásáig, és ha igény van rá, természetesen utána is.

Visszahívást kérek

NÉV
TELEFONSZÁM
E-MAIL
 

Ügyfeleink írták


Katona Phaedra - marketing szakközgazdász

"Profizmus empátiával párosulva, ez a siker receptje az autó eladásban. Nekem nagyon sokat segített már az első találkozásunk alkalmával, olyan érzésem volt mintha régóta ismernénk egymást. Kedvessége, szaktudása és pozitív kisugárzása pláne magasra emeli ebben a szakmában. Köszönöm neki a kitartó munkáját, remélem napokon belül rátalálunk az új családi autómra!"

profizmus kedvesség szaktudás


Selymesi Ágota

"Ez év ősszén "városi kis kocsit" kerestem. Legfontosabb paraméterek között a biztonság mellett fiatal és kisgyermekes anyukaként a kényelmes utazás biztosítása is szerepelt.
Ismerőseim közvetítésével kerültem el a Duna Autó Zrt. márkafüggetlen tanácsadójához. A vásárlás teljes folyamatában mindig korrektség, érthető válaszok és udvariasság jellemezte. A márkák helyszíni bemutatásakor fáradhatatlan volt. A vásárlási szempontjaink szerinti tartozékokra és kapcsolódó szolgáltatásokra is kiterjedt figyelme. Ki kell emelnem azt az empátiát, amelyet a "városi kis kocsi" tényleges tulajdonosai (baba, mama) iránt a vásárlás során, az átadásnál is tanúsított.
Őszinte szívvel ajánlom Őt az "Autóváros" leendő vásárlóinak."

korrekt érthető udvariasság


Irmes Katalin

"Új autó vásárlása céljából látogattam el a Duna Autó Zrt.-hez. Kedves és nagyon segítőkész fogadtatás várt. Mivel kissé bizonytalan voltam a választást illetően; Simon Péter műszaki igazgató úr ajánlására,kerestem meg márkafüggetlen tanácsadójukat, hogy adjon javaslatot, milyen típusú autót válasszak magamnak. Ő nagymértékű szakmai jártasságot bizonyítva mutatta be az általa javasolt autókat. A teljes ügyintézési folyamatban végig segítségemre volt és az ügyeimet úgy intézte, mintha saját magának vásárolna autót.
Kedvessége és hozzállása példaértékű, ezért mindenkinek azt ajánlom, forduljanak hozzá bizalommal."

szakmai jártasság segítőkészség kedvesség példa értékűhozzáállás


Révész Tamás

"Az olyan vásárló, aki határozatlan, hogy melyik márkát is válassza, csak azt tudja, hogy milyen prioritásai vannak (deréktámasz, biztonság, automata váltó, csomagtér, stb), sétálva Magával a szalonok és autók között, meglepődve tapasztalja, hogy milyen hamar kiderül, hogy mit is keresett. Köszönöm a kedvességét, a szakértelmét, a tanácsait, amellyel döntéshez segített."

szakértelem kedvesség


Miskey Zsolt - Ügyvezető (Miskey Marketing Kft .)

"Köszönöm a hatékony és lelkiismeretes segítséget! Így sokkal könnyebb volt kiválasztani az igényeknek megfelelő modellt, ráadásul a finanszírozással kapcsolatban is kaptam ajánlatokat, ami tovább gyorsította az ügyintézést.
Megtaláltam a megfelelő autót!"

hatékony lelkiismeretes gyors ügyintézés


Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!