Elektromos autók

Várja felkészülten az állami támogatás részleteit!
 

TEKINTSE MEG AZ ORSZÁG LEGSZÉLESEBB ELEKTROMOSAUTÓ KÍNÁLATÁT!

Mintegy 90 milliárd forintnyi támogatási programot hirdetett meg a hazai elektromobilitás fejlesztésekre a kormány. A töltőhálózatok kiépítése mellett, 60 milliárd forintos keretösszeggel pályázhatnak majd járművásárlásra a vállalkozások az uniós finanszírozású projekt részeként.

Kik pályázhatnak a támogatásra?

  • Magyarországon székhellyel vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel, magyar adószámmal rendelkező gazdasági társaságok és egyéni vállalkozások, a flottaszolgáltató vállalkozások kivételével összesen 40 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak majd elektromos jármű beszerzéséhez.

  • A flottaszolgáltató vállalkozások összesen 20 milliárd forintra pályázhatnak, a projekt megnevezésében esetükben a kedvezményes kölcsön szerepel, a vissza nem térítendő támogatás azonban nem, így flottabeszerzés esetén valószínűleg kamattámogatott hitelről lehet majd szó.
     

Iratkozzon fel és maradjon naprakész! A pályázat további részleteiről is tájékoztatást nyújtunk, amint hivatalos információk jelennek meg róla.

Modellek listája