Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën Jumper modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Dolgozzon a legjobb körülmények között a Citroën Jumperral!

A fáradhatatlan munkatárs, aki egyben vállalata zászlóvivője is lesz – ez a Citroën Jumper. Remek tulajdonságaival Önt is képes lesz meggyőzni, de eláruljuk, mi miért ajánljuk:

 • Teljes körű kishaszon-gépjármű kínálat, így változattól függően a hasznos raktérfogat akár 17 m3 is lehet.
 • Citroën-ügyfelek bizalmához méltó minőség, amelyet a több mint 4 millió tesztkilométer támaszt alá.
 • A 2,03 m magas hátsó ajtók 1,42 m-es hasznos szélességet kínálnak, ami kategóriája legjobbja.
 • A hatalmas oldalsó tolóajtók szélessége elérheti az 1,25 m-t.
 • A pneumatikus hátsó felfüggesztésnek köszönhetően 7 cm-rel csökkent a rakodóküszöb magassága, így a pakolás sokkal kényelmesebb.
 • A HDC (Hill Descent Control - lejtmenetvezérlő) optimálisan szabályozza a sebességet, minden körülmények között.
 • Új tolatókamera rakodásfigyelő funkcióval.
Citroën Jumper

DESIGN

A Jumper 5 variációban, különböző felépítményezéssel érhető el ma a piacon: zárt furgonként, alváz-kabin, plató-kabin, plató-duplakabin, illetve alváz-duplakabin változatban. Minden csak az Ön igényein múlik.

A kategória legjobb furgonjaira jellemző hasznos hosszúság a Jumper esetében is maximálisan kihasználható, emellett oldalsó tolóajtói akár 1,25 m-re is nyithatók. A kényelmes rakodást szem előtt tartva a hátsó ajtókat 2,03 m magasra tervezték, és változattól függően, opcióként rendelhető, hogy 260°-ban nyíljanak. Ami pedig kívülről elárulja, hogy a Jumper generációváltáson esett át, az a LED-es nappali lámpákkal szerelt új fényszórók, amelyek a hűtőrácsba illeszkednek, és opcióként rendelhetők meg autójához.

BELSŐ TÉR

Citroën Jumper

Bármilyen változatát is válassza a Jumpernak, abban biztos lehet, hogy a nagyobb rakományok szállításával sem lesz soha semmi gondja. A Citroën e modelljének rakodási kapacitása ugyanis 8-ról akár 17 m3-re is bővíthető, kategóriájában pedig a legnagyobb rakodási szélességgel rendelkezik, hiszen a kerékdobok között 1,42 m, az oldalfalak között pedig 1,87 m áll az Ön rendelkezésére. Ráadásul a raktér új üvegeket és kárpitokat is kapott.

Nem csak a rakodási lehetőségek miatt praktikus választás a Jumper, hanem kényelmi szempontból is. Ezt tartották szem előtt akkor is, amikor áttervezték a megnövelt utasteret. Milyen főbb érvek szólnak így a Jumper mellett?

 • állítható rugózású vezetőülés
 • könyöktámasszal és állítható deréktámasszal ellátott első ülések
 • műszerfalra helyezett sebességváltó
 • állítható magasságú, üléspadba épített íróasztalka
 • könnyen hozzáférhető, 12 V-os csatlakozó
 • 13 praktikus rakodóhely, köztük egy hűthető és zárható kesztyűtartó
 • bőrborítású kormány
Citroën Jumper
Citroën Jumper

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Akárcsak a többi Citroën modell, úgy a Jumper is számos biztonsági funkciót kapott, amelyek mind az Ön szolgálatában állnak. És hogy melyek a legfontosabbak?

Akárcsak a többi Citroën modell, úgy a Jumper is számos biztonsági funkciót kapott, amelyek mind az Ön szolgálatában állnak. És hogy melyek a legfontosabbak?

 
 • intelligens kipörgésgátló, lejtmenetvezérlővel (HDC)*
 • visszagurulás-gátló
 • Load Adaptive Control, amely az ESP működését a gépjármű össztömegéhez igazítja
 • sebességszabályozó és –korlátozó rendszer*, programozható értékekkel
 • AFIL, vagyis a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés*
 • gumiabroncsnyomás-érzékelő rendszer*
*változattól függően szériafelszereltség
 

MŰSZAKI ADATOK

A Citroën mérnökeinek rendkívüli tapasztalatai vannak a dízelmotorok fejlesztésében. A legújabb generációs, 2.2 BlueHDi motorokat úgy tervezték meg, hogy a Jumper megbízhatóan szolgáljon a mindennapok során, miközben kisebb fogyasztása a profi felhasználók pénztárcáját is megkíméli.

A BlueHDi erőforrásokat Stop-Start rendszerrel szerelték fel a fogyasztás csökkentése érdekében. Ez lényegében azt jelenti, hogy a motor is leáll, amikor Ön megáll Jumperjával, mondjuk egy piros lámpánál, így 100 km-enként akár 0,5 l üzemanyagot is megspórolhat városi közlekedése során.

A Citroën folyamatosan műszaki fejlesztéseket végez, aminek köszönhetően a Jumper újgenerációs, 2.2 BlueHDi S&S motorja az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:

 • különböző teljesítményszintek: 120-165 közötti lóerő és 310-370 Nm közötti nyomaték,
 • megerősített oldalsó és hátsó ajtók,
 • hatékonyabb, tartósabb és csendesebb fékrendszer,
 • újratervezett légbeömlő egység a szélvédőn,
 • új lengéscsillapító-bakok a menetkényelem érdekében.
A Citroën folyamatosan műszaki fejlesztéseket végez, aminek köszönhetően a Jumper újgenerációs, 2.2 BlueHDi S&S motorja az alábbi előnyöket nyújtja Önnek:
2+2 év nyugalom az akciós Citroën Jumperre*

2+2 év nyugalom az akciós Citroën Jumperre*

Fontos, hogy kishaszon-gépjárműve mindig hadra fogható legyen, hiszen igazi munkatárs a mindennapokban. Egy-egy nem várt meghibásodás akár több napnyi kiesést is okozhat, aminek a negatív gazdasági hatásaiba még belegondolni is rossz… Főleg, ha mindez a gyártói garancia lejártát követően történik. A CarGarantie Citroën Jumperre vonatkozó, kiterjesztett kisteherautó garanciájával azonban erre is van megoldás, Ön nyugodtan dolgozhat az utakon.

Milyen előnyei vannak a CarGarantie-nak?
 • Jumperja értéke nő, hiszen a garancialevél igazolja autója rendszeres szervizelését.
 • A garancia időszaka alatt a garancialevél is átruházható tulajdonosváltás esetén.
 • Nincs előlegfizetési kötelezettség garanciális esetben.
 • Európa-szintű érvényesség.
 
 
 
* Minden 2020. 08. 12. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 300 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik.  A CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia a felár nélkül választható 2+2 év / 200 000 km Economy garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Motor, Váltó Turbó garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek keresse fel a www.citroen.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

A felár nélkül választható CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. A CarGarantie Promóciós Economy garancia a felár ellenében választható 2+2 év / 300.000 km Motor, Váltó, Turbó garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. Egyedi flottamegrendelésekre és flotta2 kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekről érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

A felár ellenében elérhető CarGarantie Promóciós Economy Upgrade garancia a CarGarantie Promóciós Economy garanciával megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 300 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes. Részletekért keresse fel a www.citroen.hu oldalt vagy érdeklődjön márkakereskedésünkben.

TECHNOLÓGIA

A Jumper tervezésekor a Citroën mérnökei a vezetési ergonómiát és a felhasználóbarát telekommunikációs lehetőségeket helyezték előtérbe, és a szegmensben szinte egyedülálló vezetést segítő felszerelésekkel látták el az autót, hogy Ön kényelmesen, magabiztosan és teljes biztonságban utazhasson. A mai dolgos hétköznapok alapfeltétele, hogy folyamatosan kapcsolatban legyen a külvilággal – ezt a Jumper is garantálja Önnek. Már a legegyszerűbb audiocsomagnak is része a Connecting Box, amely Bluetooth kihangosító szettet és egy USB-csatlakozót is magában foglal. Mindez az Ön keze ügyében vagy szeme előtt van, akárcsak az 5’’-os, színes érintőképernyő, amelyet a Jumper elsőként kínál kategóriájában. A képernyőről könnyedén vezérelgeti a navigációs rendszert és a tolatókamerát is. Utóbbi, a Jumper méreteinek kihangsúlyozása miatt, három fokozatban figyelmezteti Önt, különböző színekkel:

 • Piros vonal: Ne lépje át tolatáskor!
 • Narancsszínű vonal: A tolatáshoz rendelkezésre álló terület, nyitott hátsó ajtókkal, amelynek figyelembe vételével pontosan kiszámíthatja az ajtók kinyitásához szükséges helyet.
 • Zöld vonal: A biztonságos és kényelmes tolatáshoz rendelkezésre álló hely.
Citroën Jumper

Ugye, hogy Önt is meggyőzte a Citroën Jumper?

További kérdéseivel forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!


Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető, Business Center értékesítő

Pfendler Bernadett

szalonvezető, Business Center értékesítő
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!