Citroën Jumper

Dolgozzon a legjobb körülmények között a Citroën Jumperral! A fáradhatatlan munkatárs, aki egyben vállalata zászlóvivője is lesz – ez a Citroën Jumper. Remek tulajdonságaival Önt is képes lesz meggyőzni, de eláruljuk, mi miért ajánljuk: Teljes körű kishaszon-gépjármű kínálat, így változattól függően a hasznos raktérfogat akár 17 m3 is lehet. Citroën-ügyfelek bizalmához méltó minőség, amelyet a több mint 4 millió tesztkilométer támaszt alá. A 2,03 m magas hátsó ajtók 1,42 m-es hasznos szélességet kínálnak, ami kategóriája legjobbja. A hatalmas oldalsó tolóajtók szélessége elérheti az 1,25 m-t. A pneumatikus hátsó felfüggesztésnek köszönhetően 7 cm-rel csökkent a rakodóküszöb magassága, így a pakolás sokkal kényelmesebb. A HDC (Hill Descent Control - lejtmenetvezérlő) optimálisan szabályozza a sebességet, minden körülmények között. Új tolatókamera rakodásfigyelő funkcióval.

DESIGN

A Jumper 5 variációban érhető el ma a piacon: zárt furgonként, alváz-kabin, plató-kabin, plató-duplakabin, illetve alváz-duplakabin változatban. Minden csak az Ön igényein múlik. A kategória legjobb furgonjaira jellemző hasznos hosszúság a Jumper esetében is maximálisan kihasználható. Emellett oldalsó tolóajtói akár 1,25 m-re is nyithatók.

BELSŐ TÉR

Milyen főbb érvek szólnak így a Jumper mellett? Állítható rugózású vezetőülés könyöktámasszal és állítható deréktámasszal ellátott első ülések műszerfalra helyezett sebességváltó állítható magasságú, üléspadba épített íróasztalka könnyen hozzáférhető, 12 V-os csatlakozó 13 praktikus rakodóhely, köztük egy hűthető és zárható kesztyűtartó bőrborítású kormány

KÖNNYED RAKODÁS

Bármilyen változatát is válassza a Jumpernak, abban biztos lehet, hogy a nagyobb rakományok szállításával sem lesz soha semmi gondja. A Citroën e modelljének rakodási kapacitása ugyanis 8-ról akár 17 m3-re is bővíthető, kategóriájában pedig a legnagyobb rakodási szélességgel rendelkezik.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

intelligens kipörgésgátló, lejtmenetvezérlővel (HDC)* visszagurulás-gátló Load Adaptive Control, amely az ESP működését a gépjármű össztömegéhez igazítja sebességszabályozó és –korlátozó rendszer*, programozható értékekkel AFIL, vagyis a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés* gumiabroncsnyomás-érzékelő rendszer* *változattól függően szériafelszereltség

TECHNOLÓGIA

A Citroën mérnökei a vezetési ergonómiát és a felhasználóbarát telekommunikációs lehetőségeket helyezték előtérbe, és a szegmensben szinte egyedülálló vezetést segítő felszerelésekkel látták el az autót, hogy Ön kényelmesen, magabiztosan és teljes biztonságban utazhasson. A mai dolgos hétköznapok alapfeltétele, hogy folyamatosan kapcsolatban legyen a külvilággal.

Citroën szakértőink

Ugye, hogy Önt is meggyőzte a Citroën Jumper? További kérdéseivel forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

ELÉRHETŐ Citroën Jumper MODELLJEINK

JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L3H2 (2 személyes ) KÉSZLETRŐL AZONNAL!!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!
Citroën

JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L3H2 (2 személyes ) KÉSZLETRŐL AZONNAL!!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!

Évjárat: 2024 Futott: 2 km
Listaár: 13 820 000 Ft + ÁFA 9 440 000 Ft + ÁFA
Megnézem
Outlet Ár JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4H3 Erősebb 165 lóerős motorral!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!
Citroën

JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4H3 Erősebb 165 lóerős motorral!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!

Évjárat: 2023 Futott: 2 km
Listaár: 15 215 000 Ft + ÁFA 10 099 000 Ft + ÁFA
Megnézem
Outlet Ár JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4H2 KAVOSZ lízingre is!
Citroën

JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4H2 KAVOSZ lízingre is!

Évjárat: 2023 Futott: 2 km
Listaár: 14 445 000 Ft + ÁFA 9 590 000 Ft + ÁFA
Megnézem

Nincs találat.