Skoda Octavia Combi Modellismertető

 

Bármi is álljon az Ön életének középpontjában, az új Škoda Octavia Combiban mindenhez partnerre találhat. Lenyűgöző formatervezésének, tágas belső tereinek, modern rendszereinek és a SimplyClever okos megoldásainak köszönhetően megfelelő megjelenést, kényelmes utazást biztosít - legyen szó családi kirándulásról, üzleti útról vagy egy hosszabb nyaralásról.
 
Design

Az új Škoda Octavia Combi minden szempontból harmóniát sugároz magából. Az esztétika, biztonság és praktikum tökéletes egyvelegét nyújtja.
Az autót dinamikus vonalak, kiegyensúlyozott arányok és karakteres részletek jellemzik, elég, ha csak a hűtőrácsra vagy a nyíl alakú fényszórókra nézünk. Már az új Octavia is magán viseli a márka új stílusjegyét: a Škoda márkanevet ugyanis esztétikusan már a csomagtartó ajtaján viseli.
 Az autóba épített teljes LED Matrix fényszórók hosszabban belátható útszakaszt és biztonságosabb utazást tesznek lehetővé. A szélvédő kamerájának köszönhetően az Ön előtt haladó járműveket és a szembejövő forgalmat egyaránt érzékelik, miközben a távolsági fényszórók fényerejét is fokozatosan szabályozzák. Így biztosítva a lehető legjobb fényviszonyokat az új ŠkodaOctavia Combi vezetőjének, de anélkül, hogy a többi autóst elvakítanák. Ez az igazi win-win szituáció. Az első fényszórók intenzitását ugyancsak adaptív rendszer (AFS) irányítja, a ködlámpák kifogástalan fényét pedig a LED technológia garantálja.
 

BELSŐ TÉR

Az új Octavia belső terében minden részlet alaposan átgondolt, így Ön kényelmesen és biztonságos élvezheti nap, mint nap a vezetés élményét. Ezt ráadásul a belső hangulatvilágítással tovább is fokozhatja, a LED fényforrások - beleértve a lábtér világítását is - akár 30 vonzó árnyalatot kínálnak. A tökéletes biztonság érdekében pedig ki- és beszállás közben vörös fények villannak fel az ajtókon.

A kényelem jegyében a Škoda tervezői vadonatúj műszerfalat és újratervezett, kétküllős kormánykereket álmodtak meg a negyedik generációs Octaviának. A csúcsfelszereltségű változat multifunkcionális bőrkormánnyal érkezik, amiről a rádió, a mobiltelefon és a DSG váltó is rányítható, sőt, még a kormányfűtést is lehetővé teszi.

Az elektronikusan állítható, hátkímélő Ergo üléseket nem csak több, speciális módon állíthatjuk be, de még masszázsfunkciót is kínálnak, hogy Ön a hosszú utak során felfrissülhessen. Fűthetőek, és szellőztetést is kínálnak. Extrafelszereltségként pedig sportülések is rendelhetők az új Octaviához.

A hátul utazók kényelme is fontos szempont volt az új Octavia megtervezésénél. Az ülések könnyen állíthatók, a kartámasz két USB-C aljzatot rejt magában, amelyekkel mobiltelefonokat is tölthetünk, illetve a háromzónás Climatronic légkondicionáló is kérhető. A Škoda a hosszabb utak kényelmi szempontjait is figyelembe vette. Az úgynevezett alváscsomag a második üléssor szélső üléseibe épített, lehajtható fejtámaszokat, oldalsó fényvédő rolókat, SunSet árnyékolást, két LoungeSteplábtámaszt és egy elegáns táskába rejtett takarót foglal magába. Ezek után már nem lesz vita abból, ki üljön hátra? Vagy pont ezért lesz?

 

Csomagtér

A nagyszabású tervek tekintélyes csomagteret igényelnek, ami az új Octaviában meg is található, praktikus kivitelben, XXL méretben. Az új ŠkodaOctavia Combi csomagtartója 640 literes, amely 1.700 literesre bővíthető a hátsó ülések ledöntésével.

 

Biztonsági funkciók

Parkoló asszisztens

Adaptív tempomat

Gyalogosvédelem

Kanyar asszisztens

Holttér-figyelő rendszer

Sávtartó asszisztens

Közlekedési torlódás-asszisztens

Vészhelyzet-asszisztens

ŠKODA SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Keresse Škoda szakértőinket!

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető