Skoda Kodiaq

 

Tágas és modern, tökélyre fejlesztett kényelem. 3 üléssorral és rengeteg tárolóhellyel nagy családnak is bőséges helyet kínál.

Design

A Kodiaq elejét a második generációs LED-mátrix fényszórók uralják, egyedi fénykarakterisztikát hozva létre. A robosztus, aerodinamikailag optimalizált felületű karosszéria formás idomai hangsúlyozzák a Kodiaq erőteljes megjelenését. 

Belső tér

Az opcionális harmadik üléssor praktikussá teszi a modellt, akár hét személynek is helyet kínál. A második üléssor külső ülésein Isofix-rögzítések állnak rendelkezésre, és opcionálisan az első utasülésen is felszerelhetők. A csomagtartó alapkivitelben, öt üléses konfigurációban 910 literes térfogata a hátsó ülések ledöntésével 2105 literre növelhető. Ezzel a Kodiaq csomagtere az egyik legnagyobb a kategóriájában.

Az automata váltónak a kormányoszlopra való áthelyezéseével a középkonzol több helyet kínál. A személyreszabható 10"-os digitális műszerfal és head-up display részletesebb információkat nyújt. A panoráma napfénytető üvege sötétített a minimálisra csökkentett hőhatás és kellemesen világos beltér érdekében. 

Technológia

A Kodiaq hatékony és sokoldalú motorokkal szerelt, benzines, diesel és hibrid hajtásláncokkal is elérhető már. Intelligens összkerékhajtásával könnyedén megbirkózik burkolatlan utakkal vagy akár kavicsos tereppel. Az opcionális adaptív lengéscsillapítás-szabályzás új generációjához vezetési profilválasztás is rendelhető (DCC Plus). Ezáltal a jármű igazodik az Ön személyes preferenciájához a kínált módokkal: Normal, Sport és Comfort. Legyen szó kényelemről vagy menetdinamikáról, a Kodiaq minden igényt kielégít. A progresszív kormányzás még könnyedebbé teszi a hatalmas, robosztus karosszéria irányítását.

Biztonság

A Kodiaq a legújabb vezetőtámogató rendszerekkel van felszerelve, amnelyek nemcsak Önt és utasait védik, hanem a többi közlekedőt is. Baleset esetén az utasokat robosztus karosszéria oltalmazza, nagy méretű gyűrődési zónákkal és akár 9 légzsákkal. A Kodiaq rendelkezik a "Segélyhívás" automatikus vészhívó funkcióval, amely ingyenesen áll az Ön rendelkezésére a jármű élettartama alatt. Baleset alkalmával automatikusan kezdeményez hívást, olyan adatokat továbbítva, mint a baleset helyszíne, az utasok létszáma és mértéke, hogy a mentőszolgálat a lehető leggyorsabban érjen ki a helyszínre. A rendszer manuálisan is aktiválható.

Škoda szakértőink

Felkeltette érdeklődését Škoda modellünk? Forduljon bizalommal értékesítőinkhez. Kérjen ajánlatot még ma! 

 

 

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Skoda Kodiaq modelljeink

  Outlet Ár
  Skoda

  KODIAQ 2.0 TDI SCR Selection DSG Tesztautó rengeteg extrával!

  Listaár: 19 557 755 Ft 15 990 000 Ft
  Megnézem
  Skoda

  KODIAQ 2.0 TDI SCR Selection DSG 7 személyes Új Kodiaq készletről azonnal elvihető!

  Listaár: 19 578 963 Ft 16 390 000 Ft
  Megnézem

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.