Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Skoda Kodiaq modellismertető

Nagycsaládos ikon már 6 812 540 Ft - tól*


ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A VADONATÚJ ŠKODA KODIAQ

ŠKODA új Kodiaq HAMAROSAN!

 
 
 
 
 

Tekintélyes, 4,70 méteres hosszúságával, akár hétüléses utasterével és kategóriája legnagyobb csomagterével a ŠKODA KODIAQ a cseh autógyártó első nagyméretű SUV modellje. A legújabb ŠKODA 2017 elején, a márka összes jellegzetes erényét felvonultatva érkezik, karakteres formavilággal, kiemelkedő térkínálattal, praktikus intelligenciával és innovatív technikákkal, amelyek egy része csupán a felsőbb járműkategóriákban található meg.
 

Dizájn

A ŠKODA KODIAQ igazi sokoldalú tehetség. Az új SUV modell a mindennapos munkára éppoly kiválóan alkalmas, mint a családi és szabadidős programokra - és ott is gond nélkül halad tovább, ahol már rég véget ért az aszfaltút. A dizájn, amellyel a márka jellegzetes formai nyelvezete immár a SUV szegmensben is megérkezett, jól tükrözi e sokoldalú karaktert.

 

Technológia

A ŠKODA fejlett vezetői segédrendszerek széles palettájával küldi piacra nagy SUV modelljét, amelyek közül jó néhány mindeddig csupán a felsőbb járműkategóriákból lehetett ismerős. Ilyen például az Area view kamerarendszer, a vontatási asszisztens, a holttér-figyelő rendszer vagy a sávtartó asszisztens.

 

Akár 7 üléssel

Az opcionálisan rendelhető harmadik üléssor és a versenytársak körében legtágasabb csomagtér is ideális útitárssá avatja új SUV modellünket, a hétköznapok minden kihívásával szemben.

 

Tágasság

720 és 2065 liter (lehajtott hátsó üléstámlával) közötti térfogattal a ŠKODA KODIAQ kategóriája legnagyobb csomagterével szolgál. Elektromos mozgatású csomagtérajtóval is rendelhető, amely további opcióként lábmozdulattal és az utastérben található gombbal is nyitható illetve zárható.

Konnektivitás


Fejlett infotainment- és connectivity-megoldásaival a ŠKODA újdonsága kiváló példája annak, hogyan kínálhat egy nagyméretű SUV-modell mindenkor színvonalas internethozzáférést.
A ŠKODA Connect két szolgáltatási kategóriát foglal magában: az Infotainment Online valós időben szolgál további információkkal és navigációs adatokkal, míg a Care Connect különböző távirányítási és segédfunkciókat tartalmaz.

 

Az Infotainment Online olyan internetes közlekedési információs szolgáltatást nyújt, amely valós időben jelzi a kiválasztott útvonal forgalomterhelését. A Google Earth (a Columbus rendszer esetén áll rendelkezésre) a Google térkép topográfiai nézetében jeleníti meg a választott útvonalat, a Google Street View pedig az úti cél utcanézetét mutatja. Az infotainment-csomagot a térképfrissítés, az üzemanyagárak, a parkolási információk, az online hírek és időjárásjelentés, valamint a személyes különleges pontok (My Points of Interest) kínálata teszi teljessé.

A Care Connect szolgáltatások között a balesetet követő segélyhívás a legfontosabb: az úgynevezett Emergency Call (eCall) a központi segélyhívó centrumba érkezik, amennyiben valamelyik vezető- illetve utasvisszatartó rendszer kioldódik. E funkció már alapkivitelben a Care Connect szolgáltatások része, amit a könnyebb balesetek utáni értesítési funkció, illetve a műszaki segélyhívás egészíthet ki. Ugyancsak a Care Connect szolgáltatások eleme a Proactive Service, amely aktiválását követően az esedékes karbantartás előtt minden szükséges adatot kellő időben továbbít a szervizbe. A harmadik Care Connect szolgáltatás az úgynevezett Remote Access.


A ŠKODA KODIAQ Párizsban mutatkozott be elsőként a nagyközönségnek.

 
 
 
 


MÉRETEK


KÜLSŐ MÉRETEK


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Práger Tamás - értékesítési tanácsadó

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Szatmári Zoltán - értékesítési tanácsadó

Szatmári Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!