A 100%-IG ELEKTROMOS SZÁLLÍTÁS

Válassza a 100%-ban elektromos meghajtású Master E-TECH Electric furgont, amely most 120 km-es valós hatótávolsággal bír! A kimondottan külvárosi és városi szállításokhoz tervezett modell kifejező dizájnja és praktikus kialakítása kiváló hatékonyságot biztosít az Ön és vállalkozása számára.

KÖNNYEN FELTÖLTHETŐ
120 KM VALÓS HATÓTÁV
0 KIBOCSÁTÁS, 0 ZAJ
6 VERZIÓ ÉS 8-22 M³ HASZNOS TÉRFOGAT

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

A vadonatúj Renault Master E-TECH Electric számos változatban és verzióban elérhető. 3 féle hossz, 2 féle magasság, 2 féle karosszéria és számos opció biztosítja azt, hogy Ön megtalálja a tökéletes munkatársat. Stílusos és praktikus kialakítása megkönnyíti a mindennapi furikázást, és az új modell, most biztosítja a lehetőséget, hogy mindezt környezettudatosan tegye meg!

BELSŐ

Vezessen nyugodtan a Master E-TECH Electric modellel, bármilyen körülmény is álljon az útjába! Az új modell belső tere nem csak praktikus, hanem tökéletes összhangot is nyújt sofőrje számára. Egyedi kialakításának és megoldásainak köszönhetően számos tárolórekesz áll a rendelkezésre.

RENAULT MASTER E-TECH 100% ELECTRIC – RÉSZLETEK

.

Rögzítés

Az új Master E-TECH Electric modellel, biztos lehet benne, hogy minden szállítást teljes nyugalommal végezhet el. Az akár 12 rögzítőgyűrű és a csúszásgátló padlózat segítségével, könnyedén rögzítheti rakományát.

Hátsó ajtók

Az akár 270°-ban is nyitható hátsó ajtók bármely logisztikai platformmal kompatibilisak. Az ajtó könnyedén nyitott pozícióban marad, köszönhetően a beépített mágnesnek.

Rakodási kapacitás

A Master E-TECH Electric L3 egyterű furgon verziója akár 3,7 m (vagy 4 EUR-raklap) hasznos hosszúságot és akár 13 m³ hasznos térfogatot biztosít. A tágas raktér kialakítású padlókabin verzió esetén ez akár 20 m³ is lehet.

Automata váltó

A még nagyobb kényelem érdekében a MASTER E-TECH Electric-et lendületes, mégis csendes automata váltóval szereltük fel.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

UTASVÉDELEM

Ön és utasai biztonságáról az oldalsó és első légzsákok, az erőhatárolóval és előfeszítővel ellátott biztonsági övek gondoskodnak. A vadonatúj  MASTER E-TECH Electric a piac legkiválóbb és legmodernebb biztonsági funkciókat kínálja.

ESC DINAMIKUS MENETSTABILIZÁTOR

Biztonságban és nyugalomban minden helyzetben! A MASTER E-TECH Electric szériafelszereltsége az új generációs dinamikus menetstabilizátor. Ez három technológiát ötvöz: emelkedőn elindulást segítő rendszer, kipörgésgátló (ASR) és alulkormányzottság-ellenőrző.

EMELKEDŐN ELINDULÁST SEGÍTŐ RENDSZER

Induljon  könnyedén a meredekebb emelkedőkön is a MASTER E-TECH Electric modellel. Most, az autóban található emelkedőn elindulást segítő rendszer, szériafelszereltségként kapható!

MŰSZAKI ADATOK

57 KW-OS ELEKTROMOS MOTOR


A 100%-ban Renault-fejlesztésű MASTER E-TECH Electric 57 kW-os motor hasonlít a ZOE R75 motorjára. A szerkezetet a franciaországi Renault cléoni üzemben gyártják, ahol a Csoport jelentős hozzáadott értékkel rendelkező motorjai és sebességváltói is készülnek.

Lehetővé téve a mindennapos elektromos mobilitást az új MASTER  E-TECH Electric számos technológiai újítással lett ellátva. Zéró emisszió, zéró zajkibocsátás de 100% hatékonyság, és 100% öröm, ez ami jellemzi az új modellt! Ezenfelül az automata, fokozatmentes áttételű sebességváltónak köszönhetően a MASTER E-TECH Electric dinamikus, egyenletes gyorsulással halad - teljes kényelmet biztosítva az utasainak!

TECHNOLÓGIA

Dobja fel a fuvarokat és navigáljon egyszerűen és könnyedén az R-LINK Evolution multimédia segítségével. A rendszer szinkronizálása rendkívül egyszerű! Amikor beszáll a  Master E-TECH Electric-be, az R-LINK Evolution automatikusan frissíti a telefonkönyvet. A teljes biztonság érdekében, telefonáljon a beszédfelismerő funkcióval vezetés közben. Önnek elég, csak kimondania a hívott fél nevét, és a beszélgetés máris indulhat! Most a hosszú munkanapok és szállítások során sem kell aggódnia, autójával az utastérben vagy akár távolról is kapcsolatban maradhat. 

R-LINK EVOLUTION

Telefonáljon teljes biztonságban és könnyedén az R-LINK Evolution segítségével! Mikor az autó álló helyzetben van, Ön az érintőképernyőn könnyen tárcsázhat új számot vagy kikeresheti a felhívni kívánt személyt.

MY RENAULT ALKALMAZÁS

Legyen mindig naprakész és utazzon teljes nyugalomban! Töltse le a My Renault alkalmazást, és mindig naprakész lehet a karbantartási információkkal és szerződéseit is egy helyen kezelheti.

OKOSTELEFON TÜKRÖZÉS

A MASTER E-TECH Electric képernyőjén keresztül használhatja többek között a Waze alkalmazást, köszönhetően az okostelefon tükrözésnek. Így, Ön kényelmesebben és biztonságosabban vezethet!

ÚGY ÉRZI MEGTALÁLTA A MEGFELELŐ MUNKATÁRSAT A MINDENNAPOKHOZ?

Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető