Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot 3008 PHEV modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A Peugeot 3008 vonzó külsejével, erőteljes megjelenésével formabontó. Az orr-részt a krómberakásos hűtőmaszk határozza meg, amelyet közrefognak a finom és átható tekintetet kölcsönző halogénlámpák, vagy választhatja a ragadozó tekintetükkel magukkal ragadó full LED-es fényszórókat is, sakktáblaszerű krómdíszítéses hűtőmaszkkal. A lendületes és dinamikus vonalakat a kerékív feletti krómbetét hangsúlyozza, amely a rozsdamentes acélból készült tetőív-díszcsíkban folytatódik. A széles védőelemek, a megemelt hasmagasság, a nagyméretű kerekek és a tetősíkra simuló, hosszanti tetősínek robusztus megjelenést kölcsönöznek az autónak.

3008 PHEV

Hybrid felirat

A PEUGEOT 3008 SUV-on diszkrét ?HYBRID?, illetve ?HYBRID4? felirat utal a plug-in hibrid technológiára. A modern hatást fokozza az ultramodern stílusú csomagtérajtó fekete díszsávja, amely magába foglalja az éjjel-nappal világító, piros opál színű, három karmot formázó fénydiódás lámpákat.

3008 PHEV

Elektromos üzemmód jelzés

Az elektromos üzemmódban való közlekedést a szélvédő felső részén automatikusan bekapcsolódó, kék színű, kívülről is látható LED jelzi, ami megkönnyíti a zöld üzemmód egyértelmű azonosítását olyan helyeken, ahová csak elektromos üzemmódban lehet behajtani.

BELSŐ TÉR

A látvány az utastérben folytatódik: a Peugeot 3008 szabadidő-autóba beszállva egy izgalmas világba érkezünk. Ebben az autóban minden részletet a fokozott kényelem jegyében terveztek meg. A legfontosabb kényelmi funkciókat, a rádiót, a klímaberendezést, a navigációt, a jármű beállításait, a telefont és a mobilalkalmazásokat egyes változatokban elegáns, krómozott billenőkapcsolókkal kezelhetjük, amelyek kialakítását a repülőgépek ihlették. Adja át magát az utazás élményének, és élvezze a hatalmas panorámatetőn át beáradó fényt.

3008 PHEV

i-Cockpit?

A PEUGEOT 3008 Plug-in Hybrid verziójának i-Cockpit? rendszere izgalmas és magától értetődő élményt nyújt. Az új funkciókkal bővített érintőképernyő további élményeket nyújt.

3008 PHEV

Exkluzív Alcantara? ülések

A PEUGEOT 3008 SUV HYBRID és HYBRID4 változatok ülései exkluzív Gréval-szürke Alcantara? kárpittal vannak bevonva.

3008 PHEV

Digitális kijelző

A rendkívül high-tech környezetben a magasra helyezett, konfigurálható és testre szabható, 12,3 colos digitális műszeregységen szemmagasságban jelennek meg a vezetéshez szükséges információk. Minden pillanatban tájékoztatja:

 • Az üzemmódról: Elektromos, Sport, Hybrid, 4WD.
 • Az aktuális elektromos hatótávról.
 • A benzinnel megtehető távolságról.
 • Az energiafelhasználás mértékéről, ami lehet: CHARGE, ECO vagy POWER.
3008 PHEV

Érintőképernyő

A 8"-os kapacitív érintőképernyőn keresztül programozhatja a töltést, továbbá a következő vezetésre vonatkozó információkat oszt meg Önnel a PEUGEOT 3008 SUV HYBRID:

 • Energia áramlás, ami a hibrid rendszer működését mutatja be.
 • Benzin és áram fogyasztási statisztika.
 • Az elektromos töltőpontok elhelyezkedése és az elektromos módban megtehető távolság.
 • Az e-Save funkció bekapcsolása.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

> Automatikus vészfékező és ütközésre figyelmeztető: Az automatikus vészfékező és ütközésre figyelmeztető rendszer felismeri az úton a mozgó vagy álló járműveket valamint a gyalogosokat, és a vezető beavatkozása nélkül segít elkerülni vagy csökkenteni az ütközés súlyosságát.

> Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer: A rendszer kamera segítségével figyeli a felfestéseket, és ha az autó elhagyná a sávját, akkor hangjelzéssel figyelmeztet vagy szükség esetén a szervokormány finom kormánymozdulatokkal segíti, hogy a sávban maradjon.

> Pihenőidő figyelmeztetés: Az autó mozgása alapján figyeli a sofőr aktivitását és különböző vizuális és egyre hangosabb audió jelekkel figyelmezteti vezetőt a pihenőidő szükségességére.

> Távolsági fényszóró asszisztens: A rendszer automatikusan vált a távolsági és a tompított fényszóró között a forgalom és a fényviszonyok alapján.

> Táblafelismerő rendszer: Ez a technológia felismeri a sebességkorlátozó táblákat és megjeleníti a műszeregységben. Emellett a navigációs rendszer információit is megjeleníti a nagyobb biztonság érdekében.

> Adaptív távolságtartó tempomat stop funkcióval: Radar segítségével felismeri az előttünk haladó autókat és automatikusan tartja az előre beállított távolságot fékezéssel vagy gyorsítással. Szükség esetén teljesen állóra tudja fékezni az autót (automatikus sebességváltó esetén).

MŰSZAKI ADATOK

Motor

A még intenzívebb vezetési élmény érdekében a PEUGEOT 3008 SUV HYBRID4 (4x4) és HYBRID változatban is rendelkezésre áll. Ez az alábbi motorok társítását jelenti:

 • Egy 200 LE/147 kW-os PureTech benzinmotor (HYBRID4), ill. egy 180 LE/132 kW-os PureTech benzinmotor (HYBRID),
 • és két 110 LE/80 kW-os villanymotor (HYBRID4), ill. egy villanymotor (HYBRID).
3008 PHEV
3008 PHEV

Lítium-ion akkumulátor (240-400V)

A nagyfeszültségű akkumulátor a második sor ülései alatt kapott helyet, így nem foglal helyet a csomagtérből. A 13,2 kWh kapacitású akkumulátor tisztán elektromos üzemmódban mért hatótávolsága a HYBRID4 változatnál a WLTP szabvány szerint 59 km (NEDC szerint 69 km). Az "e-SAVE" funkció lehetővé teszi, hogy a vezető elektromos energiát tartalékoljon és menet közben bármikor felhasználhasson. A tartalékenergiával 10 km, 20 km vagy a teljes feltöltésnek megfelelő elektromos hatótáv biztosítható.

Új E-EAT8 automata sebességváltó

Az új 8 fokozatú e-EAT8 (Electric Efficient Automatic Transmission) automata sebességváltót kifejezetten a hibrid változatokhoz fejlesztették. A maximális nyomaték 360 Nm, ennek is köszönhető az élvezetes vezetés.

3008 PHEV

TÖLTÉS

3008 PHEV

Otthon töltés hálózatról

A gépjárműhöz szériában kínált fedélzeti töltővel a teljes töltöttségi szint elérésének maximális ideje:

 • 7 óra hagyományos aljzatról (8 A, 220 V)
 • 4 óra Green?up?típusú erősített csatlakozóról (14 A, 220 V)
3008 PHEV

Otthoni gyorstöltés

Az opcionálisan elérhető 7.4 kW-os fedélzeti töltő és háztartásában telepített Wallbox esetén akár 1 óra 45 perc alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort.

3008 PHEV

Nyilvános töltőoszlopról

Folyamatosan bővülő hazai és nemzetkőzi töltőállomás hálózat várja, ahol részben vagy teljesen feltölthető az akkumulátor.

A felszereltségi szintekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

Önt is lenyűgözte? Kérjen ajánlatot most!


Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Székesi Zoltán - értékesítési tanácsadó

Székesi Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!