A SZÜLETETT STÍLUSIKON

Az eredeti Nissan JUKE egyedülálló stílussal törte meg a mindennapok szürkeségét. Most pedig az új Nissan JUKE készen áll arra, hogy ismét újradefiniálja, amit a kompakt SUV-okról gondolunk.

DESIGN

Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formatervezési részletek, 19 colos könnyűfém keréktárcsák és a jellegzetes lebegő tető. Szembetűnő és olyan elegáns aerodinamikát teremt, melynek révén szinte suhan a levegőben az üzemanyag-hatékonyság és a csendes utazás érdekében. Fejezze ki önmagát az új Nissan Juke egyedi stílusával, mely magabiztosan emelkedik ki az utak szürkeségéből.

A LEGMERÉSZEBB COUPÉ

Egyértelmű, hogy a Nissan JUKE az egyik legegyedibb és legszembetűnőbb autó az utakon, ami nagyszerű alkalmat ad valami igazán különleges megalkotására. Meghatározó formavilága a kalandorok és az úttörők garantált kedvence!

JELLEGZETES LED FÉNYSZÓRÓK

Mindent meghódít! Az orr-rész kialakítása is emlékeztet a kategóriateremtő elődre, így első ránézésre biztosan eldönthető, ha az új Nissan JUKE-ot látjuk. A LED fényszórók fénye közelebb áll a természetes napfényhez - ezzel javítva a látási viszonyokat a járművezető számára.

A STÍLUS NYOMÁBAN

Az új Nissan JUKE hátsó LED fényszórói a jellegzetes előd Boomerang fénymintázatát örökítik tovább. Ezek a LED lámpák éppoly biztonságosak, mint amennyire stílusosak. A hátsó légterelő pedig nemcsak a vizuális élményhez ad hozzá, hanem javítja az új Nissan JUKE aerodinamikáját is.

BELSŐ TÉR

Az Ön személyes tere Az új Nissan Juke forradalmian új formatervezése a kiváló összpontosítást segítő, pilótafülkéhez hasonló belső teret teremt. A sikló szárny formatervezésnek és a lebegő műszerfalnak is köszönhetően az új Nissan Juke az izgalmas teljesítmény középpontjába helyezi Önt. A fejlett technológia vezérlője ösztönösen kezelhető módon, az Ön keze ügyében helyezkedik el. Vezetés közben 360 fokos zenei élményben lehet része a fejtámlába épített hangszóróknak köszönhetően. A sportülések pedig körülölelik és helyén tartják az vezetőt és utasát. Emellett a beltér tágas, levegős és biztonságos kilátást biztosít.

BOSE® PERSONAL® PLUS

Merüljön el a zenében, az UltraNearField fejtámla vezetőoldali és utasoldali fejtámlahangszórói forradalmasítják a hangzást, 360 fokos hangélményt és igazán tiszta hangzást biztosítva.

VENDÉGSZERETŐ BELSŐ

Amikor esik a hőmérséklet, kapcsolja be az ülésfűtést a teljes kényelem érdekében. A fűthető külső visszapillantó tükröknek, a fűthető szélvédőnek és az esőérzékelővel működtethető ablaktörlő lapátoknak köszönhetően pedig a látási viszonyok jelentősen javulnak a legzordabb körülmények között.

MINDEN A KEZE ÜGYÉBEN

Technológia, amely csak az Ön parancsára vár. Az új Nissan Juke tűéles 8 colos érintőképernyője a kommunikációs csomópont, mely tájékoztatja Önt, és melynek révén kapcsolatban maradhat a világgal.

IZGALMAKRA ÖSSZPONTOSÍTVA

A 7 colos Advanced Drive-Assist kijelzőnek köszönhetően minden szükséges információt, beleértve a fedélzeti számítógépet, a navigációs iránymutatásokat, az audiót és még sok minden mást egy tűéles, könnyen olvasható kijelzőn, tökéletesen elhelyezve láthat annak érdekében, hogy minél rövidebb legyen az az időtartam, amikor a vezető leveszi a szemét az útról.

MŰSZAKI ADATOK

A jövő már itt van! A ProPILOT rendszer (automata sebességváltó esetén) segíti Önt, és az új Nissan Juke modelljét a beállított követési távolságban tartania, a forgalom ritmusához igazodva. Az autót képes akár álló helyzetre is lefékezni, majd ismét felgyorsítani, amikor a sor elindul. Országúton a ProPILOT segít a sáv közepén tartani az autót az egyenes szakaszokon, és akár enyhe kanyarokban is.

FEJLETT BIZTONSÁGI ÉS VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK

Ön is ember. Jó, ha néha számíthat egy kis segítségre. A közlekedési táblák leolvasásától a holttérben lévő járművek észleléséig, vagy akár az útjába kerülő gyalogosok és kerékpárosok felismerésével, az új Nissan Juke vigyáz Önre.

PARKOLJON ÚGY, MINT A PROFIK

Többé nincs olyan parkolóhely, amellyel ne boldogulna. Az Intelligens 360 fokos Parkolókamera egy olyan kamerarendszer, amely 360°-os felülnézeti rálátást nyújt autójára és annak közvetlen környezetére, így segíti Önt, a magabiztos parkolásban.

INTELLIGENS FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER

Úgy érzi itt az ideje szünetet tartani? Az intelligens fáradtságérzékelő rendszer elemzi a vezetési stílusát és ha úgy érzékeli hogy kezd fáradttá vállni és szünetre lenne szüksége, látható és hallható jelzéssel figyelmezteti Önt a megállásra. 

KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE

A rendszer felismeri a közúti jelzéseket, majd folyamatosan tájékoztatja Önt az adott útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokról.

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A Távolsági fényszóró asszisztens segít abban, hogy a fényerő ne zavarja az Ön előtt haladó, illetve a szembejövő jármű vezetőjét. A rendszer automatikusan tompítja a fényerőt, amikor járművet észlel maga előtt, majd visszakapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor szüksége van rájuk.

A DINAMIKUS VEZETÉSI TECHNOLÓGIÁK KEZELIK AZ ÚTEGYENETLENSÉGEKET ÉS KANYAROKAT

A DINAMIKUS VEZETÉSI TECHNOLÓGIÁK KEZELIK AZ ÚTEGYENETLENSÉGEKET ÉS KANYAROKAT

LEGYEN ÚRRÁ A NAPI INGÁZÁSI FESZÜLTSÉGEKEN Az autó kiemelkedő teljesítménye lehetővé teszi, hogy Ön gyorsan be tudjon sorolni, miközben a precíz kormányozhatóság révén autóját pont oda irányítja, ahova akarja. A modern Intelligens nyomvonal felügyelet a háttérben dolgozik, hogy segítsen a tökéletes kanyarvezetésben. A fejlett számítógépes formatervezés eredménye az a merev alváz, amely tökéletes alapot biztosít a sportos felfüggesztésnek.

KAPCSOLAT

Fofyamatos kapcsolatban a világgal. Az Új Nissan Juke modell a legmodernebb technológiai megoldásokat alkalmazza a beépített NissanConnect navigációs rendszerével. A NissanConnect alkalmazással bármikor hozzáférhet olyan szolgáltatásokhoz, mint a Google Home™ vagy az Apple CarPlay™, annak érdekében, hogy mindig tájékozott és naprakész legyen, és a szórakozást se kelljen nélkülöznie. Az intelligens integrációnak köszönhetően Ön autójában ülve is szinkronban maradhat a környező világgal.

GOND NÉLKÜLI KAPCSOLÓDÁS

Képzelje el, amikor beül az új Nissan JUKE-jába, és megszólal a kedvenc zenéje, a navigáció már be is van állítva, és az üzenetei ott várnak Önre. Ez a modern módja annak, hogy kapcsolatban maradjunk. Az Apple CarPlay* vagy az Android Auto* összekapcsolja az Ön okostelefonját az autóval ? a könnyebb és biztonságosabb utazás érdekében.

NISSANCONNECT SERVICES

Okostelefon, még okosabb autóval. A NissanConnect hihetetlen hatalmat ad az Ön kezébe egy könnyen használható alkalmazással. A komoly dolgoktól ? mint például komoly baleset esetén az automatikus segélyhívás, a kényelmesekig, mint az új Nissan JUKE távolról történő bezárása. Elfelejtette, hol parkolt le? Távolról megszólaltathatja a kürtöt és villogtathatja a fényszórókat. Vagy egyszerűen csak használja az Autókereső funkciót. Sőt, még a Google Assistant*** útján is csatlakozhat új Nissan JUKE-jához!

FEDEZZE FEL AZ ÚJ NISSAN JUKE MODELLT!

MUNKATÁRSAINK

Kovács Gábor szalonvezető
Dudás Ádám értékesítő

ELÉRHETŐ Nissan Juke modelljeink

  Nissan

  JUKE 1.0 DIG-T N-Connecta

  Listaár: 11 710 000 Ft 9 710 000 Ft
  Megnézem
  Nissan

  JUKE 1.6 HEV N-Connecta (Automata)

  Listaár: 12 990 000 Ft 10 530 000 Ft
  Megnézem