Bemutatjuk a vadonatúj KONA modellt!


A futurisztikus és újszerű, dinamikusabb megjelenésű modell, igényes és tágasabb belső terével otthonosan mozog a városi utcákon és az országutakon egyaránt.

DESIGN

 

A kecsesen megformált, vadonatúj KONA futurisztikus formatervét az elektromos járművek jellemzőiből kiindulva alakítottuk ki: így kapott letisztult karakteres orrészt és lendületes, áramvonalas idomokat. Azonban a vadonatúj KONA futurisztikus megjelenése ellenére ízig-vérig szabadidőjármű, azok minden előnyével. Dinamikus formavilágát merészen megformált kerékív-toldatok teszik még hangsúlyosabbá; ezekben kaptak helyet az első és hátsó lámpatestek is.

Még merészebb és még nagyobb

A vadonatúj KONA továbbfejlődött a még hatékonyabb térkihasználtság érdekében: hosszabb és szélesebb lett, az ikonikus karakter feláldozása nélkül.

Seamless Horizon világítás

A Seamless Horizon világítás csak még hangsúlyosabbá teszi a jellegzetes és letisztult orrkialakítást. Az elegáns fényív, amely a motorházfedél teljes szélességében húzódik, még markánsabb kiállást kölcsönöz az új Hyundainak.

Parametrikus pixelek

A vadonatúj KONA hűtőmaszkja, könnyűfém keréktárcsái és Seamless Horizon fényei ismerősek lehetnek a Hyundai népszerű elektromos modellcsaládjából, hiszen számos karakteres stíluselemet alkalmaz.

Parametrikus dizájn részletek

A légterelőtől az övvonalig húzódó selyemfényű krómozott elemhez olyan parametrikus és merész felületek kapcsolódnak vizuálisan, mint az oldalfal átlós, éles törésvonala, amely egy körbefonó kontúrt teremt az egész járműnek.

Jellegzetes farkialakítás

A Seamless Horizon világítás nem csak elöl, hanem a karakteres hátsó traktuson is megjelenik (az elektromos változat esetében pixeles kialakítással.) A harmadik féklámpa egységesen illeszkedik bele a légterelő selyemfényű króm díszítésébe.

BELSŐ TÉR

A Hyundai KONA egy teljesen új mércét állít fel a városi szabadidőjárművek szegmensében, az intelligens, ultramodern technológia lenyűgöző kínálatával. Hagyja, hogy lenyűgözze az ötletes kényelmi és legmodernebb kapcsolódási funkciók, melyek kiegészülnek a fejlett vezetőtámogató rendszerekkel.

Legújabb szoftverek és vezeték nélküli frissítés

A KONA az első Hyundai modell, amely megkapta az új online fedélzeti navigációs vezetői környezetet, amelyhez kapcsolódóan a jármű minden rendszerszoftverje vezeték nélküli kapcsolaton keresztül frissíthető.

Dupla 12,3 colos integrált kijelző

A moduláris és kecses műszerfalon két integrált kijelző található: a 12,3 colos digitális műszeregység, és a 12,3 colos infotainment érintőképernyő, melyek ultramodern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek.

Tágasabb és jobban variálható csomagtartó

Alaphelyzetben akár 466 liter áll rendelkezésére: ez 30%-kal több, mint az előző generációs KONA esetében. A 40:20:40 arányban osztva dönthető hátsó ülés jóvoltából rugalmasan helyezheti el a terebélyes csomagokat.

Biztonsági funkciók

360 fokos parkoló kamera

Szűk a hely ahova szeretne beparkolni? Esetleg nem biztos abban, hogy elfér a másik autótól? Az új KONA 360 fokos parkoló kamera rendszere biztonságossá és egyszerűvé a szűk helyen való manőverezést.

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer 2.0

A rendszer figyelmeztet a megálló vagy lassító járművekre, gyalogosokra illetve kerékpárosokra és amennyiben Ön nem reagál megfelelő időben, önálló vészfékezésbe kezd. Továbbá támogatást biztosít, ha Ön a kereszteződésen egyenesen áthalad vagy abban kanyarodik.

Autópálya asszisztens (HDA 1.5)

A HDA 1.5 autópálya asszisztens funkció segít tartani a beállított sebességet, illetve az előttünk haladó jármű mögötti követési távolságot, továbbá a sáv középvonalában tartja az autót, akár ívmenetben is.

TECHNOLÓGIA

Hyundai digitális kulcs

Csak könnyedén és szépen. A vadonatúj KONA nyitásához elegendő csak a vezető- vagy utasoldali ajtó kilincséhez közelítenie okotelefonját, a Hyundai digitális kulcsnak köszönhetően máris nyílik.

Távirányításos, automatikus beparkoló rendszer 2

A vadonatúj KONA képes teljesen önállóan párhuzamosan vagy ferdén beparkolni, illetve parkolóhelyre betolatni, vagy onnan előre kiállni. Ehhez Önnek még csak az autóban sem kell ülnie.

Projektoros head-up kijelző

A head-up kijelző biztonságossá tesz minden utat: virtuális információkat - például navigációs irányokat vagy figyelmeztetéseket - vetít közvetlenül az Ön szeme elé

Hyundai szakértőink

Önt is lenyűgözte a vadonatúj Hyundai KONA?
További információkért keresse kollégáinkat!

 

Forgács Róbert értékesítési tanácsadó
Kobzi Gergely értékesítési tanácsadó
Fehér Attila értékesítési vezető