A MODERN ÉS ROBUSZTUS VÁROSI CROSSOVER

Gyönyörű ívek, egyenes és karakteres vonalakkal várja Önt, az új Dacia Stepway. Y-alakú fényjegy és megemelt hasmagasság és ez még nem minden. A megújult külsejével is az az autó egy igazi crossover. Foglaljon helyet a tágas, sokoldalúan kialakított belső térben, ahol a kalandokat 100%-os kényelemben élheti át.

BELSŐ

Kényelem és sokoldalúság. A mindennapjait az Új Sandero Stepway modern, a vezetést megkönnyítő felszereltségével teszi igazi élménnyé: automata Dacia Kártya, tárolóhellyel felszerelt középső könyöktámasz, elektromos parkolófék. Győződjön meg róla Ön is! Itt az ideje egy nyaralásnak? A megemelt hasmagasságnak köszönhetően többféle útnak is nekivághat. Teli csomagtérrel kell utaznia? A lehajtható hátsó üléstámlának köszönhetően még nagyobb, variálható csomagtér, illetve moduláris, többféle felhasználású tetőrudak állnak a rendelkezésére.

NAGY TÁROLÓHELYEK

Az Új Sandero Stepway számos okos tárolóhellyel ellátott középső könyöktámaszával könnyedén rendszerezheti a mindennapjait.

MEDIA DISPLAY

Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa.

VARIÁLHATÓ CSOMAGTÉR

Teli csomagtérrel kell utaznia? A ledönthető hátsó üléssor még nagyobb teret biztosít.

PRAKTIKUS ÁTGONDOLT BELSŐ TÉR

Panoráma műszerfal, középső konzol könyöktámasszal és tárolóhellyel, 8''-os érintőképernyő, amelyen az információkat úgy tekintheti meg, hogy közben le se kell vennie a szemét az útról... Utazzon a lehető legjobb körülmények között!

TECHNOLÓGIA

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREK ÉS BIZTONSÁG. Akár városban, akár vidéken vezet, az Új Sandero Stepway volánja mögött teljes nyugalom várja, a modern, teljes biztonságot nyújtó felszereltségnek köszönhetően.

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
Holttérfigyelő rendszer
Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Elektromos parkolófék
E-call (automatikus vészhívás)

GAZDASÁGOS MOTORVÁLASZTÉK

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével. LPG: okos választás az Új Dacia Sandero számára! Az Új Sandero is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-gázzal is működő, kettős üzemű motorjaival. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

DACIA SZAKÉRTŐINK

Válassza Ön is ezt a kiváló városi crossovert, most LPG motorral! További információkért keresse bátran értékesítő kollégáinkat!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető