• BÉRAUTÓ SZOLGÁLTATÁS

Autója szervizelésre szorul, Önnek viszont szüksége van gépkocsira a javítási idő alatt is?

Válassza bérautó szolgáltatásunkat, amellyel kényelmesen folytathatja útját közvetlenül azután, hogy autóját beadta a szakszervizbe!

Válasszon kis-, közép- vagy luxuskategóriás bérautóink közül és ne maradjon le semmiről javításra szoruló gépkocsija miatt!

 

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:

  • Az a személy bérelhet gépkocsit, akinek járműve a Duna Autó Zrt. szervizében javításon van.  A bérelt jármű a javítási idő végezetéig maradhat a bérlőnél. A járművet vezetni üzemeltetési engedély és bérleti szerződés birtokában lehet.  A bérlőnek a gépkocsi bérlés során a  szükséges adatait meg kell adnia  és érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie.
  •  Bérleti díj: A megadott díj 200 km/nap km futást tartalmaz. A többlet futás díja 21 Ft/km+ÁFA. A bérleti díj nem tartalmazza az üzemanyagköltségeket, az esetleges büntetések és pótdíjak összegét.
  • Biztosítás:  A bérleti díj tartalmazza a kötelező- és Casco biztosítást saját hibás kár vagy lopáskár esetére.
  • Minimális kölcsönzési idő: 1 nap
  • Egyéb szolgáltatások: A járművek rendszeresen szervizeltek, az évszaknak megfelelően felkészítettek és a biztonságos közlekedéshez szükséges téli- vagy nyári gumival vannak ellátva. A bérelt járművel külföldre csak a tulajdonos előzetes engedélye alapján lehet utazni. A bérelt gépkocsi éves pest vármegyei autópálya használati engedéllyel rendelkezik
  • Fizetés: akár a szervizben lévő jármű javítási számlájával együtt is lehetséges. Fizethet bankkártyával vagy készpénzben is.
  • Tartós bérlés: Lehetőség van hosszabb távon történő bérlésre is, melyet a várható javítás idejének megfelelően egyedi árakkal próbálunk még kedvezőbbé tenni ügyfeleink részére.
  • A bérlő kötelezettségei: A bérlő a járművet nem javíthatja, baleset vagy meghibásodás esetén társaságunkat haladéktalanul értesíteni kell. A gépjárművel a Kresz szabályainak megfelelően köteles vezetni. A bérlő köteles a bérleti szerződés pontjait magára nézve kötelezőnek tekinteni.
  • Gépkocsi átvétele és visszaszolgáltatása:  A Duna Autó Zrt. telephelyén (1037 Budapest, Zay utca 24.) munkanapokon, nyitvatartási időben (7.30-15.30-ig). Érdeklődjön szerviztanácsadójánál/munkafelvevőjénél!

A szolgáltatással kapcsolatos egyéb kérdéseivel forduljon bizalommal Bérautó koordinátor kollégánkhoz! +36 20 498 8249

Bérautó szakértőnk

Pataki Dénes bérautó koordinátor
Spring
Dacia

Spring

Évjárat: 2023
13 500 Ft + ÁFA/nap
Megnézem
500
Fiat

500

Évjárat: 2023
13 500 Ft + ÁFA/nap
Megnézem
Swift
Suzuki

Swift

Évjárat: 2023
13 500 Ft + ÁFA/nap
Megnézem
Tipo
Fiat

Tipo

15 000 Ft + ÁFA/nap
Megnézem
Tipo
Fiat

Tipo

15 000 Ft + ÁFA/nap
Megnézem
Clio
Renault

Clio

15 000 Ft + ÁFA/nap
Megnézem
ZS
MG

ZS

16 000 Ft + ÁFA/nap
Megnézem
ZS
MG

ZS

Évjárat: 2023
16 000 Ft + ÁFA/nap
Megnézem
Jumper L3H2
Citroën

Jumper L3H2

Évjárat: 2023
16 500 Ft + ÁFA/nap
Megnézem
Ceed
Kia

Ceed

18 000 Ft + ÁFA/nap
Megnézem

Nincs találat.