Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

BÉRAUTÓ SZOLGÁLTATÁS

 
Érdeklődjön! - TEL.: +36 20 498 8249  

Autója szervizelésre szorul, Önnek viszont szüksége van gépkocsira a javítási idő alatt is? Válassza bérautó szolgáltatásunkat, amellyel kényelmesen folytathatja útját közvetlenül azután, hogy autóját beadta a szakszervizbe!

Válasszon kis-, közép- vagy luxuskategóriás bérautóink közül és ne maradjon le semmiről javításra szoruló gépkocsija miatt!ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK:
 •  Az a személy bérelhet gépkocsit, akinek járműve a Duna Autó Zrt. szervizében javításon van.  A bérelt jármű a javítási idő végezetéig maradhat a bérlőnél. A járművet vezetni üzemeltetési engedély és bérleti szerződés birtokában lehet.  A bérlőnek a gépkocsi bérlés során a  szükséges adatait meg kell adnia  és érvényes jogosítvánnyal kell rendelkeznie.
   
 • Bérleti díj: A megadott díj 200 km/nap km futást tartalmaz. A többlet futás díja 21 Ft/km+ÁFA. A bérleti díj nem tartalmazza az üzemanyagköltségeket, az esetleges büntetések és pótdíjak összegét.
   
 • Biztosítás:  A bérleti díj tartalmazza a kötelező- és Casco biztosítást saját hibás kár vagy lopáskár esetére.
   
 • Minimális kölcsönzési idő: 1 nap
   
 • Egyéb szolgáltatások: a bérelt gépkocsi éves autópálya használati engedéllyel rendelkezik. A járművek rendszeresen szervizeltek, az évszaknak megfelelően felkészítettek és a biztonságos közlekedéshez szükséges téli- vagy nyári gumival vannak ellátva. A bérelt járművel külföldre csak a tulajdonos előzetes engedélye alapján lehet utazni.
   
 • Fizetés akár a szervizben lévő jármű javítási számlájával együtt is lehetséges. Fizethet bankkártyával vagy készpénzben is.
   
 • Tartós bérlés: Lehetőség van hosszabb távon történő bérlésre is, melyet a várható javítás idejének megfelelően egyedi árakkal próbálunk még kedvezőbbé tenni ügyfeleink részére.
   
 • A bérlő kötelezettségei: A bérlő a járművet nem javíthatja, baleset vagy meghibásodás esetén társaságunkat haladéktalanul értesíteni kell. A gépjárművel a Kresz szabályainak megfelelően köteles vezetni. A bérlő köteles a bérleti szerződés pontjait magára nézve kötelezőnek tekinteni.
   
 • Gépkocsi átvétele és visszaszolgáltatása:  A Duna Autó Zrt. telephelyén (1037 Budapest, Zay utca 24.) munkanapokon, nyitvatartási időben (7.30-16.00-ig). Érdeklődjön szerviztanácsadójánál/munkafelvevőjénél!

A szolgáltatással kapcsolatos egyéb kérdéseivel forduljon bizalommal Bérautó koordinátor kollégánkhoz! +36 20 498 8249

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!