DESIGN

A szabad ég alatt! Az eltolható és billenthető panoráma napfénytetővel eltűnik a határ a természet és az utastér között, így autójában ülve sem kell lemondania a friss levegőről és a szabad ég látványáról. Az elérhető színekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!
    

BELSŐ TÉR

Luxus bőr nélkül

Arra törekszünk, hogy személyes, fenntartható és biztonságos módon biztosíthassuk a mozgás szabadságát. Különleges bőrmentes gyapjúkárpitunk a természetes anyagokkal közeli kapcsolatot képviseli.

Összpontosítás

A head-up kijelzővel anélkül ellenőrizheti a sebességét, követheti a navigációs utasításokat, vagy fogadhatja telefonhívásait, hogy levenné a szemét az úttestről.

Tisztább levegő az utastérben

A világon elsőként a Volvo-nál bevezetett levegőminőség-ellenőrző rendszerünk csúcsminőségű légtisztítója a garantálja, hogy tisztább levegőt lélegezzünk be az autónkban ülve.

Az eszközök vezeték nélküli töltése

Rend és letisztult beltér. Az okostelefonoknak kialakított hely rendezett és vezeték nélküli gyorstöltést kínál a kompatibilis eszközök számára vezetés közben, így nincs szükség kábelekre.

Élvezze a vezetést

Az intuitív technológia és a beépített Google támogatásával a Volvo Cars app praktikus, távoli elérést biztosító alkalmazásával a saját igényeire szabhatja autóját.

A kategória legjobb navigációja

Beépített Google! A teljes mértékben a Volvo gépjárműbe integrált Google Maps és a Google Assistant érintésmentesen, hangvezérlés segítségével, a valós idejű forgalmi információkkal és az automatikus újratervezéssel járul hozzá a tökéletes vezetési élményhez. Az XC60 már képes a vezeték nélküli frissítések fogadására. 2021-től kezdődően Ön egy olyan jármű vezetési élményét élvezheti, amely mindig egyre tökletesebb és folyamatosan naprakész lesz.

Érintésmentes támogatás Google Assistant-tal

Kommunikáljon a Google-vel! Csak mondja ki hangosan: "Hey Google!" hogy útmutatást kapjon, szórakozzon, és kapcsolatot tartson barátaival, családjával és munkatársaival – Ennyire egyszerű, rááadásul le se kell vennie a kezét a kormányról vagy a tekintetét az útról! (*A Google Assistant nem érhető el minden nyelven. Részletes információt a Google support oldalán talál.)

Bowers & Wilkins

Maradjon kapcsolatban a digitális világgal. A Volvo az első olyan autóipari vállalat, amely teljes mértékben az autókhoz alakított infotainment rendszert alkalmazza. A zene és média szolgáltatások a Google Play Áruházon keresztül érhetők el.. A csúcsminőségű Bowers & Wilkins hangszórókból áradó zene olyan tökéletesen tiszta, hogy bárhol is ül, lélegzetelállító hangélményben lesz része.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

 

Vezessen stresszmentesen
Holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei a megfelelő helyen legyenek.

Kerülje az ütközéseket
Lehet éjjel vagy nappal, intelligens biztonságtámogató technológiánk segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.*

Tolasson magabiztosan
Lehet éjjel vagy nappal, intelligens biztonságtámogató technológiánk segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.*
 
Elékanyarodást megakadályozó rendszer
Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

Észleli és korrigálja a kisodródást
Ha elkezd áthaladni a középvonalon, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.***

360 fokos parkolási nézet
Négy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalánál lévő objektumok. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is.
 


* A rendszer bizonyos sebességek mellett, illetve bizonyos feltételek teljesülése esetén képes felismerni a járművel azonos irányban haladó más járműveket, valamint a gyalogosokat és kerékpárosokat. Az érzékelőrendszerek a megvilágított tárgyaktól függenek, és szükséges hozzájuk, hogy sötétben a jármű első és hátsó lámpája működjön. A biztonságos vezetés minden esetben a gépjárművezető felelőssége.

** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer bizonyos helyzetekben korlátozott funkcionalitással bír. Az automatikus fékvezérlés csak kis sebességnél működőképes.

*** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A kormányzás támogatása 60 és 140 km/h közötti sebességnél aktív.

MŰSZAKI ADATOK

A mild hibrid modellek üzemanyagot takarítanak meg és csökkentik a károsanyag-kibocsátást azáltal, hogy a fékezésből energiát nyernek vissza, és a 48 voltos akkumulátorban tárolják azt.

Kifinomult vezetés

A mild hibrid hajtáslánc lassításkor visszanyeri a mozgási energiát, és ezzel üzemanyagot takarít meg. Az elindulás pillanatától kezdve élvezheti a tökéletes vezetési élményt, a kifinomult gyorsulást és a kényelmes start/stop technológia optimalizált hatékonyságát.

Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás

A kombinált nagyfeszültségű generátor és indítómotor aktívan támogatja a motort és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, miközben pihentető és kontrollált vezetést biztosít

Volvo szakértőink

Önt is lenyűgözte az új intelligens XC60? Kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól!

Gál Zsolt értékesítési tanácsadó
Vas György értékesítési vezető
Pfeifer Szabolcs értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor értékesítési tanácsadó