DESIGN

Nagy. Merész. Gyönyörű.
Még ma induljon egy felfedezőútra a megújult, tágas, luxus szabadidőjárművel –az autó a beépített Google-technológiáknak köszönhetően most még több digitális élménnyel ajándékozza meg Önt.

BELSŐ TÉR

Élvezze a vezetést az intuitív technológia és a beépített Google támogatásával.

Élvezze a vezetést

Az intuitív technológia és a beépített Google támogatásával lelje örömét a vezetésben.

A kategória legjobb navigációja

Élvezze az autóba integrált Google Maps és Google Asszisztens lányelmi funkcióit: érintésmentes, hangvezérlés alapú működés, valós idejű forgalmi információk és az automatikus újratervezéssel ön könnyen célba ér.

Kényelem és összhang

A Google Play alkalmazásaihoz való hozzáférés és az opcionális csúcskategóriás Bowers & Wilkins hangrendszer rendkívüli harmóniát teremt Ön és az autója között.

Kényelem

Nagy a család? Az XC90 modell akár 7 üléssel is rendelhető XC90 modellje 5 külön álló üléssel, vagy 7 előre néző üléssel is rendelhető*.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓKEnyhítse a stresszt a nagy forgalomban


A holttér-felügyeleti rendszer (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Amennyiben fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy autója a megfelelő helyen legyen.

Észleli és korrigálja a kisodródást


Ha elkezd haladni a középvonal irányába, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. Az XC90 képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.*

Kerülje az ütközéseketAkár éjjel van, akár nappal, az intelligens biztonságtámogató technológia segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

360 fokos parkolási nézetNégy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalán lévő tárgyak. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is.

Tolasson magabiztosanAz automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció segíti a vezetőt, ha a kilátás korlátozott tolatás közben. A rendszer képes felismerni az autó mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is beavatkozik.***

Elékanyarodást megakadályozó rendszer


Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

TELJESÍTMÉNY, MŰSZAKI ADATOK

     
Energiahasznosítás és csökkentett károsanyag-kibocsátás.
Az XC90 modell 2 kivitelben elérhető: mild hibrid és plug-in hibrid változatban.

Mild hibrid autóink visszanyerik a fékezéskor keletkező energiát, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolják. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. Az XC90 mild hibridet úgy terveztük, hogy az autó nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így mind a városban, mind az autópályán megtett utazások harmonikusabbá válnak.  Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

Az XC90 Recharge (PHEV) modellt a legújabb generációs plug-in hibrid hajtáslánc hajtja. Nagy teljesítményt és hosszabb elektromos hatótávolságot biztosít, így kompromisszumok nélkül élvezheti a tisztán elektromos vezetés szabadságát.  Messzebbre juthat egyetlen feltöltéssel. Az XC90 Recharge tisztán elektromos üzemmódban, károsanyag-kibocsátás nélkül* akár 73 km-t is képes megtenni. Az XC90 Recharge egypedálos vezetéssel és összkerékhajtással egyenletes teljesítményt és dinamikus, erőteljes vezetési élményt nyújt.

  
 
* A számadatok adott tesztelési körülmények között kapott WLTP-adatokon alapulnak. A valós körülmények mellett elért tényleges hatótávolság, az üzemanyag- és energiafogyasztás a vezetési szokásoktól és egyéb külső tényezőktől függően változik. Az adatok előzetesek, a végleges járműtanúsítvány még függőben van.

Volvo szakértőink

Önt is rabul ejti ez a lenyűgöző modell?
Kérjen ajánlatot most, vagy ha előtte kipróbálná, jelentkezzen tesztvezetésre!

Gál Zsolt értékesítési tanácsadó
Vas György értékesítési vezető
Pfeifer Szabolcs értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor értékesítési tanácsadó

ELÉRHETŐ Volvo XC90 modelljeink

  Volvo

  XC90 2.0 [T8] Recharge Plus Bright Geartronic (7 személyes ) Business ajánlat cégek részére. Gyári rendelés

  Listaár: 33 840 000 Ft 28 087 000 Ft
  Megnézem
  Volvo

  XC90 2.0 [T8] Ultra Dark Geartronic (7 személyes ) Business ajánlat cégek részére. Gyári rendelés

  Listaár: 35 840 000 Ft 28 670 000 Ft
  Megnézem