peugeot expert

DESIGN

Modern vonalvezetés, harmonikus arányok, robusztus megjelenés.  Az Expert háromféle hosszúságban rendelhető (kompakt – 4606 mm, közepes – 4956 mm, hosszú – 5308 mm), amelyhez többféle felszereltségi verzió közül választhat, hogy új munkatársa tökéletesen illeszkedhessen szakmája egyedi igényeihez.

A mélygarázsok, parkolóházak miatt nem kell majd aggódnia, hiszen mindegyik változat 1,9 méter magasságú, így sehol sem fog fennakadni az autóval. 

BELSŐ TÉR

A Peugeot Expert kombinálja a kompakt külső méretet és a maximális rakteret, akár 6,6 m3 hasznos tér is állhat az Ön rendelkezésére, amelynek 1.275 kg a terhelhetősége.

A funkcionalitás mellett a Peugeot mérnökei az utazás kényelméről sem feledkeztek meg. A magasított ülés remek kilátást és egyfajta biztonságérzetet nyújt Önnek vezetés közben, a beszállást pedig a fellépők könnyítik meg. Dolgozna útközben? Ez is kényelmesen megoldható, az utastér könnyen igazi mozgó irodává alakítható, hiszen a középső könyöktámasz leengedésével egy rendkívül praktikus forgóasztal áll rendelkezésre.

TECHNOLÓGIA

Egy kishaszon-gépjármű vezetése sosem volt ennyire kényelmes, mint a Peugeot Expert esetében. Ehhez hozzájárul az új, 3,5" méretű színes kijelző, amely a vezetéshez szükséges információkat jeleníti meg Önnek.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Vezetéstámogató rendszerek

Kameraalapú vészfékező rendszer, távolságfigyelő funkció, távolságtartó tempomat, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, automata távolsági fényszóró, kameraalapú fáradtságfigyelő, Grip Control intelligens kipörgésgátló, közúti táblaleolvasó rendszer, keréknyomás-ellenőrző rendszer, tolatóradar és első parkoló radar, automatikusan működő elektromos kézifék.

MŰSZAKI ADATOK

Az új generációs moduláris padlólemezre épülő új PEUGEOT Expert elődeihez képest könnyebb és biztonságosabb modell, mely számos újdonságot kínál. Átgondolt modell, mely fogyasztás, kényelem, dinamikai tulajdonságok és biztonság terén is eleget tesz a legkülönbözőbb ügyfelek kívánalmainak.

Peugeot szakértőink

Az Ön tetszését is elnyerte az új Peugeot Expert? További információért, ajánlatkérésért keresse Peugeot szakértőinket!

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot expert modelljeink

EXPERT 2.0 BlueHDi L3 KÉSZLETRŐL AZONNAL!!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!
Peugeot

EXPERT 2.0 BlueHDi L3 KÉSZLETRŐL AZONNAL!!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!

Évjárat: 2024 Futott: 2 km
Listaár: 13 480 000 Ft + ÁFA 9 390 000 Ft + ÁFA
Megnézem

Nincs találat.