A JÖVŐ MOBILITÁSI MEGOLDÁSA

A 100%-ban elektromos új és innovatív Dacia Spring modell, soha nem látott jövedelmezőséget kínál a szakemberek és flották számára. Térjen át az elektromos mobilitásra cégével, a márka hagyományaihoz hű kedvező vételárral és a járműflottájának biztosított lehető legjobb feltételekkel.

BUSINESS VERZIÓ

FENNTARTHATÓ MUNKATÁRS Megemelt hasmagasságával, markáns kerékjárati íveivel és SUV-stílusú hosszanti tetődíszléceivel az új Spring Business készen áll az intenzív városi használatára. Kívül karcolásgátló fóliák kerültek az első és hátsó lökhárítókra, emellett a tükrök és az ajtókilincsek kidolgozása is kevésbé érzékeny a sérülésekre. A könnyen cserélhető FlexWheel® keréktárcsa rendszer biztosítja, hogy az autó mindig a legjobban nézzen ki. Az utastérben az ajtó- és csomagtartó küszöbvédők, a bőrhatású kárpitozás és a védőszőnyegek tartós védelmet nyújtanak. Az okostelefon-tükrözésnek köszönhetően a vezető megtalálja kedvenc Android Auto™ vagy Apple CarPlay™ alkalmazásait a beépített 7”-os multimédia kijelzőn*, de akár az autómegosztó szolgáltató üzemeltetési környezetét is. Ez az érintőképernyő egyúttal a jármű vezérlőközpontjává válik, használatával a tolatókamera*, a gyári navigáció* és a Bluetooth® médialejátszó funkciók is rendelkezésre állnak. A 100%-ban elektromos Új Dacia Spring minden tekintetben a következő szintre emeli a céges flottát!

CARGO VERZIÓ

A KIS HASZONJÁRMŰVEK ÚJ GENERÁCIÓJA Lenyűgözően praktikus, hiszen az első utasülések mögött az egész hátsó rész az üzleti tevékenységet illetve az áruszállítást hivatott szolgálni. A játék neve a hatékonyság: műanyag védőpadló, négy rögzítőgyűrű és egy hálós válaszfal az utasok biztonsága érdekében. A Spring Cargo rakodási hossza 1172 mm, csomagtere 1000 l-es és hasznos teherbírása 358 kg. Elég ahhoz, hogy bármivel megbirkózzon! A 100%-ban elektromos Új Spring vállalkozásoknak készülő Cargo változata egy masszív kishaszonjármű képét mutatja. Kívül pedig kevésbé sérülékeny fekete ajtókilincsek és visszapillantó tükrök találhatók a esztétikum tartós fenntartása érdekében. Robusztus kishaszonjármű egy modern városi kisautó megjelenésével! Alapfelszereltsége még a Bluetooth® kihangosítós rádió, a manuális légkondicionáló rendszer vagy az USB-csatlakozók (az egyikhez egy tartozékként kapható telefontartót is rögzíthet, amellyel telefonját biztonságban tudhatja a műszerfalon és egyben fel is töltheti).

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

MŰSZAKI ADATOK

Hatótáv

Utazzon a városban akár egy teljes hétig a kompakt (27,4 kWh-s) akkumulátor teljes feltöltésének köszönhetően. Az új elektromos Dacia Spring Business és Cargo verziói a vegyes* WLTP-ciklus szerint akár 230 km-es hatótávolságra, a városi WLTP-ciklus szerint pedig 305 km megtételére képes.

Feltöltés

Töltse fel autóját míg pihenőt tart az utazás közben, vagy otthon a hálózati aljzathoz csatlakoztatva. Időszűkében van? Egy villámtöltő-állomáson az akkumulátort 80%-os szintre feltöltheti kevesebb mint 1 óra alatt az opcionálisan elérhető egyenáramú (DC) töltőnek köszönhetően.

My Dacia

Egyszerűsítse életét a My Dacia mobilalkalmazással és vezessen gondtalnul minden nap! Ellenőrizze le az akkumulátor töltöttségi szintjét, állítsa be előre az utastér hőmérsékletét, a töltést pedig könnyedén be- és kikapcsolhatja okostelefonjáról.

DACIA SZAKÉRTŐINK

Ha önt is meggyőzte az új 100%-ban elektromos kishaszongépjármű, kérjen ajánlatot kollégáinktól most!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Dacia Spring Cargo modelljeink

Dacia

SPRING CARGO tgk. CÉGES-ÁLLAMI TÁMOGATÁS igényelhető!

7 228 300 Ft + ÁFA
Megnézem