Az új Nissan Juke Hybrid amely forradalmasítja a vezetési élményt

Hagyja, hogy az új Nissan Juke Hybrid modell inspiráló részletei Önt is magával ragadják. Tervezésekor az egyediség és a merészség állt a középpontban, így születhetett meg a V formájú hűtőrács, a különleges trapézalakú hátsó rész és a sportos forma, melyektől az autó összetéveszthetetlen!

DESIGN

Hi-Tech Y-fényszóró
Trapéz alakú hátsó lökhárító
19"-os könnyűfém keréktárcsák

BELSŐ TÉR

Magával ragadó,kreatív, stílusos belső tér. A NIssan Juke dinamikus belső kialakítása olyan, mintha azt a vezető köré tervezték volna. 

Alakítsa Juke-ját stílusához az N-Design csomaggal!

Szeretné, ha Nissan Juke Hybrid modellje kitűnne a tömegből? Akkor az N-Design felszereltség Önnek készült. Vezessen olyan autót, amely nem jön szembe a forgalomban!

Okos és rugalmas tárolás

A Nissan Juke-ot pont olyanra tervezték mint amilyenre vágyik! Az autó kialakítása során tökéletesen ötvözték a praktikumot és a játékosságot, így megnyerő külseje mellett, Ön bármikor könnyedén pakolhatja be és ki csomagjait, legyen szó akár bőröndökről vagy csak a hétvégi bevásárlásról.

60:40 arányban dönthető ülések

Egymástól függetlenül és könnyen mozgatható hátsó ülésekkel tovább növelhető az új Nissan Juke Hybrid csomagtere. Ezzel is biztosítva a nagyobb csomagok kényelmes szállítását, még akkor is ha utasa van.

Csomagtér rendszerezés

Biztosítsa a maximális kihasználtságot legkülönbözőbb csomagjai számára az igények szerint alakítható csomagtérrel.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

ProPILOT Asszisztens

Tegye biztonságossá utazását a ProPILOT asszisztens segítségével, amely többek között figyeli a távolságot az Ön előtt haladó autótól és a sáv közepén tartja az autót.

Intelligens vészfékező rendszer

Ha a rendszer gyalogost vagy autót érzékel Ön előtt, segít elkerülni a balesetet vagy csökkenteni annak súlyosságát.

Nissan Intelligent Mobility

Kapcsolódjon a világhoz a Nissan segítségével és vezessen magabiztosan! A Nissan Intelligent Mobility a vezetés egy teljesen új módját ismerteti meg Önnel. A technológiának köszönhetően az új Nissan JUKE vezetése még nagyobb magabiztosságot ad, ráadásul még többféle módon maradhat kapcsolatban a környező világgal. Ez a vezetés jövője, mely most mindenki számára elérhetővé válik.

TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS

A Távolsági fényszóró asszisztens segít, hogy a fényerő ne zavarja a szembejövő, illetve az Ön előtt haladó jármű vezetőjét. Automatikusan tompítja a fényerőt, amikor járművet észlel maga előtt, majd visszakapcsolja a távolsági fényszórókat, amikor szüksége van rájuk.

INTELLIGENS RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉS FIGYELMEZTETÉS

Az Intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés funkció figyeli a maximum két gépkocsi távolságban elöl haladó forgalmat, s lassításra figyelmezteti, ha úgy érzékeli Ön nem tartja be a biztonságos követési távolságot.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A Holttérfigyelő funkcióval felszerelt Nissan Juke figyelmezteti, ha egy jármű jelenik meg autója holtterében. Amennyiben Ön nem reagál a figyelmeztetésre, a Holttérfigyelő beavatkozási funkciója enyhe fékerőt alkalmaz, és visszatéríti saját sávjába.

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOM FIGYELMEZTETÉS

Tolatás közben figyeli a Juke-ja körüli környezetet és figyelmezteti, ha járművek közelítenek bármelyik irányból, megelőzve ezzel az ütközést.

TECHNOLÓGIA

Egy izgalmas és elektromos élmény
A következő generációs technológia már úton van. Ismerje meg a Nissan Juke Hibridet - mely erős, hatékony és vezetése örömteli. Iratkozzon fel, és értesüljön elsőként a rendelések megnyitásáról!

Fejlett és hatékony motorok és sebességváltók

A Nissan Juke újraértelmezi a teljesítmény fogalmát a könnyű, de erőteljes turbófeltöltős benzinmotorral. A továbbfejlesztett súrlódás-csökkentés és az elektronikus vezérlésű turbófeltöltő biztosítja a gyors reakciót, miközben az ECO mód kiemelkedő hatékonyságról gondoskodik. Vezetési stílusának megfelelően válassza a hatfokozatú manuális sebességváltót vagy a fejlett, új, hétfokozatú, dupla tengelykapcsolós DCT automata sebességváltót.

Dinamikus teljesítmény

DIG-T - Benzinmotor

117 LE - Teljesítmény

200 NM - Maximális nyomaték

6-fokozatú manuális sebességváltó

Illeszkedik vezetési stílusához. A Nissan 6-fokozatú manuális sebességváltó jellemzői a direkt kapcsolási érzet és a gyors reakció, amelyek minden utazást örömtelivé tesznek.

7-fokozatú dupla tengelykapcsolós automata sebességváltó

Azonnal reagál. Az Új Nissan Juke 7-fokozatú dupla tengelykapcsolós (DCT) sebességváltója a hagyományos automata sebességváltóhoz hasonlóan viselkedik.

ECO / Sport mód

Válassza az ECO módot a továbbfejlesztett üzemanyag-hatékonyság érdekében, a Standard módot az üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény közötti legjobb egyensúlyért vagy a Sport módot, ha a dinamikus vezetési stílust preferálja.

Sebességváltás a kormánykeréken

A Juke 7-fokozatú DCT sebességváltója lehetővé teszi a váltást anélkül, hogy levenné kezét a kormányról - csak használja a kormánykerékre szerelt sebességváltó füleket.

Nissan szakértőink

ÖNT IS MEGGYŐZTE AZ ÚJ NISSAN JUKE HYBRID? NE HABOZZON, KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

Kovács Gábor szalonvezető
Dudás Ádám értékesítő