Peugeot e-Partner

 

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

...és praktikum

Az igazán jó dizájn nem csak kellemes a szemnek, de funkcionális is. Akár csak az új Peugeot e-Partner, amely nem egyszerűen egy megbízható, csendes és ideális munkatárs, hanem megjelenésével is feltűnést kelt. Sosem volt még ilyen kellemes együtt dolgozni az új Partnerével.
 
 

BELSŐ TÉR

Kívül csábító, belül kényeztet

Ergonomikus és esztétikus: ez a két szó tökéletesen jellemzi az Ön Partnerét. Az elektromos Peugeot e-Partner csendben teszi a dolgát, egyszerre biztosítva minden feltételt ahhoz, hogy vállalkozása a lehető leghatékonyabban működjön és Ön vagy munkatársai maximális kényelemben utazzanak az új e-Partnerben.
    

10" érintőképernyő

Az autó közepén elhelyett érintőképernyőről elérheti az "Elekromos" menüt, ahol élőben tekintheti meg az energiaáramlást, a figyasztási statisztikákat és a töltés aktuális állapotát. Az Online navigációs csomag segítségével megtekintheti az autó hatótávolságán belül található töltőállomásokat, de akár be is programozhatja az utastér előkondicionálását is.

Rakodótér

Az új Peugeot e-Partner ugyanolyan kivitelekben érhető el, mint a hagyományos Partner. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy vállalkozása számára melyik az ideális változat.

  • Nagy raktér: 4,40 méteres, normál tengelytávú kivitel, akár három üléssel és 3,8 köbméteres raktérrel: igazi profi, amely a sokféle felhasználási móddal teszi könnyűvé a munkát.
  • Még nagyobb raktér: 4,75 méteres, hosszú tengelytávú modell, a maximalistáknak. Ebben a kivitelben akár 4,4 köbméteres raktér áll rendelkezésre, vagy pedig 5 ülés. Az Ön igényeire tervezve.
    Mindkét kivitel pusztán 1,9 méter magas, így a parkolóházak legtöbbjébe gond nélkül képes behajtani.

MŰSZAKI ADATOK

Milyen az Ön e-Partnere?

Mindkét Peugeot e-Partner 50 kWh kapacitású akkumulátorcsomaggal kerül gyártásra, amely 275 km WLTP-szerinti hatótávot jelent. Ez tökéletesen elég a mindennapok kihívásaihoz. A Peugeot-nál tudjuk, hogy minőséget kínálunk. Ezért 8 év, vagy 160 000 km garanciát vállalunk 70%-os akkumulátorkapacitásig. Az elektromos hajtás 136 lóereje és 260 Nm-es nyomatéka csöndesen de hatékonyan hozza lendületbe Önt és vállalkozását is.
100 kWh-ás töltővel mindössze fél óra alatt az akkumulátorkapacitás 80%-a érhető el, míg a 7,4 kWh-ás Wallbox segítségével mindössze 7 óra 30 perc alatt érhető el a teljes töltöttség. 

Az elektromosság előnyei

Felvillanyozó, ugyanakkor nyugodt vezetés, kimagasló akusztikai komfort, zéró káros anyag kibocsájtás, egyszerű használat és optimális hatótávolság, állami támogatás és zöld rendszám.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

PEUGEOT SZAKÉRTŐINK

Keresse értékesítőinket, akik bármilyen kérdés esetén állnak az Ön rendelkezésére,

és segítenek megtalálni az Önhöz illő Partnert!
 

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot e-partner modelljeink

Nincs találat.

*A hatótávolságot a szabványos EU mérési eljárás (WLTP) szerint határozták meg. Az egyéni vezetési stílus és más tényezők, mint például a sebesség, a külső hőmérséklet, a domborzat és az áramfogyasztó eszközök/egységek használata befolyásolják a valós hatótávolságot, és csökkenthetik azt. A töltés időtartamát számos tényező befolyásolja - például a környezet és az akkumulátor pillanatnyi hőmérséklete, a töltőberendezés fajtája, az akkumulátor és a jármű állapota.