!Óriási kedvezmény készletes autóinkra!

Design

Üljön be az új generációs ASX vezetőülésébe, és hagyja, hogy mosolyt csaljon az arcára. A kompakt SUV kialakítás megkönnyíti a manőverezést a városban, miközben az autó öt személynek kínál kényelmes utazást

Határozott megjelenés

Határozott megjelenés, amellyel az ASX mindig a középpontba kerül. Az ASX kialakítása a sportosságot és a határozottságot testesíti meg, miközben a védelem és teljesítmény érzetét kelti.

DYNAMIC SHIELD

Az új ASX a Mitsubishi Motors jellegzetes ‘Dynamic Shield’ orrkialakításával készült, ami egyszerre sugall robusztusságot és dinamizmust, miközben látványos környezetet biztosít az ikonikus háromgyémántos emblémának.

Stílusos hátsórész

A sportosságot és sokoldalúságot sugalló formavilág hátul is érvényesül. A hátsó világítást egyedi stílusú LED-ek biztosítják, akárcsak elöl. A hátsó rész dizájnját a csomagtérajtót díszítő, új tervezésű ASX-embléma és Mitsubishi felirat teszi teljessé.

Látni és látszani

Minden ASX modellben alapfelszereltség a jellegzetes formájú LED fényszóró és a LED hátsó lámpa. Ezek nemcsak energia-hatékonyak, hanem a biztonságos és kényelmes utazás érdekében kiváló megvilágítást és láthatóságot is biztosítanak. Minden nap, minden évszakban.

Belső tér

Az ASX üléseit úgy terveztük, hogy a lehető legjobb megtámasztást biztosítsák. A luxusérzet megteremtéséhez bőrkárpit is rendelhető, és lehetősége van állítható deréktámasszal rendelkező, elektromosan állítható vezetőülést is választani.

A 10 hüvelykes, színes Digital Driver Display teljesen személyre szabható, a vezető számára fontos információkat jeleníti meg. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében a navigációs rendszer útmutatásai is megjeleníthetők a kijelzőn.

Az SDA-n keresztül vezérelhető a Multi-Sense rendszer is, amivel a kormányzás, a meghajtás karakterisztikája, valamint a belső hangulatvilágítás az egyedi igényeknek megfelelően állítható be.

A tágas belső elegendő helyet és kényelmet biztosít minden utas számára és nem mellesleg kiválóan pakolható a sok tároló rekesz, hogy minden kéznél legyen, ami szükséges lehet egy hosszú utazás során.

Teljes kontroll

A kimagasló stílus és az intelligens funkciók tökéletesen kiegészítik egymást az ASX belső terében. Minden kezelőszervet úgy helyeztünk el, hogy a lehető leginkább megkönnyítsük az Ön dolgát.

Biztonsági funkciók

Fejlett biztonsági funkciók Kompakt méret, nagy biztonság. Az ASX a legújabb biztonsági és kényelmi rendszerekkel rendelkezik, mint például a félautomata MI-PILOT vezetéstámogató rendszer.

ADAPTÍV TEMPOMAT (ACC) STOP & GO FUNKCIÓVAL

Az adaptív tempomaton beállított sebességet úgy módosítja a rendszer, hogy megtartsa az elöl lévő járműtől a követési távolságot. Ha az elöl lévő jármű teljesen megáll, a rendszer megállítja az ASX-et, és ha az elöl lévő jármű elindult, követi azt.

SÁV TARTÓ AUTOMATIKA (LCA)

Az LCA folyamatosan figyeli a sávfelfestéseket, és szükség esetén a kormánykerék működtetésével segíti a járművet a sáv közepén tartani. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a vezetőnek ne kellene figyelnie az utat, vagy hogy elengedhetné a kormányt. Ha a rendszer nem érzékeli, hogy a vezető fogná a kormányt, figyelmeztetéssel jelzi ezt.

TOLATÓKAMERA

A kényelmesebb és biztonságosabb parkolás elősegítése érdekében a csomagtérajtón lévő kamera képe az SDA képernyőjén jeleníthető meg.

PARKOLÁSSEGÍTŐ RADAR

Az alapfelszereltség része az elöl és hátul egyaránt 4 érzékelőt tartalmazó radarrendszer, amivel a parkolás egyszerűbbé és biztonságosabbá válik.

Műszaki adatok

Az új generációs ASX számos fejlett és elektromosított hajtásmódja megfelel az európai városi SUV-vezetők sokszínű igényeinek, akár a csekély károsanyag-kibocsátást, akár az alacsony üzemanyag-fogyasztást, akár az élvezetes teljesítményt tartják fontosnak. A turbófeltöltős 1,3 literes benzinmotorral szerelt lágy hibrid hajtáslánc kis elektromotorral rendelkezik, amely segíti az erőteljes gyorsításokat és a forgalomban történő araszolást. Így simább indítást, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást biztosít. A lágy hibrid modellhez hatsebességes manuális sebességváltó vagy hétsebességes duplakuplungos automata sebességváltó választható.

 

Önt is meggyőzte a legújabb Mitsubishi modellünk? Kérjen ajánlatot még ma!

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Mitsubishi szakértőnk

Fehér Attila értékesítési vezető
ASX 1.6 MIVEC Invite 2WD Magyarországi!
Mitsubishi

ASX 1.6 MIVEC Invite 2WD Magyarországi!

Évjárat: 2019/10 Futott: 96 637 km
5 890 000 Ft
Megnézem
ASX 1.3 DI-T MHEV Intense
Mitsubishi

ASX 1.3 DI-T MHEV Intense

Évjárat: 2023/09 Futott: 6 km
Listaár: 10 589 000 Ft 9 499 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.