KIA PICANTO DESIGN

Elragadó külső megjelenés

Apró külsejével, vidám természetével és merész stílusával az új Kia Picanto imádja begyűjteni az elismerő pillantásokat, akármerre jár. A stílusos vonalvezetéstől az egyedi orrészen át, a modern, LED nappali fényekkel és helyzetjelzőkkel ellátott bi-projektoros fényszórókig, minden egyes részlet mély nyomot hagy mindenkiben, akár a városban, akár azon kívül találkozik vele.
 

Találja meg a saját stílusát!

A Picanto önmagában is vidám jelenség, az egyedi csomagokkal pedig ezt még tovább fokozhatja Választhatja a kívül-belül feltűnő, klasszikus, vagy a sportosan prémium GT Line kivitelezést.
 

BELSŐ TÉR

Elegáns belső tér

Fedezze fel a tágas belső teret, amelynek középpontjában a kifinomult szatén krómozású műszerfal áll, amelyet fiatalos, színes betétek dobnak fel.
 

Kategóriaelső csomagtér kialakítás

Az új Kia Picanto rugalmas és sokoldalú 255 literes csomagterében könnyedén szállíthat normál méretű csomagokon kívül nagyobb elemeket is. A 60:40 arányban osztott dönthető hátsó üléseknek köszönhetően nagyobb csomagokat is magával vihet az útra.

Rejtett értékek

A vadonatúj Kia Picanto megkönnyíti az életét. Amennyiben az autókulcs Önnél van, az autó slusszkulcs nélkül is nyílik, záródik, és egy gombnyomásra indul. Mindemellett a megvilágított piperetükör minden találkozó előtt hasznos segédeszköz lehet, míg a reggeli kávéját az összecsukható pohártartóban tudhatja biztonságban.

Kényelem minden tekintetben

Lehet, hogy kicsinek tűnik kívülről, belül mégis rengeteg helyet rejt a vadonatúj Kia Picanto. Kategóriája egyik legtágasabb autója, amely megfelelő körülményeket kínál és a benne lévő extráknak köszönhetően úgy érzi majd magát, mintha otthon lenne.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Holttéri ütközéselkerülő asszisztens

Figyelmeztet és fékez a holttér miatti veszély esetén
 

Sávkövető rendszer és sávtartó asszisztens

Bztonságosabbá és egyszerűbbé teszi a forgalmi dugóban való közlekedést.

Parkolási segéd

Segít biztonságosan és magabiztosan parkolni

Passzív biztonság

Biztonságosra és kényelmesre lett tervezve.

Aktív biztonság

Készen arra, hogy védje Önt bárhol, bármikor.

MŰSZAKI ADATOK

Motorkínálat

Adjon egy kis energiát az új Kia Picanto-nak a legjobb teljesítményt nyújtó motorokkal. Ha minél kisebb ökológiai lábnyomot szeretne hagyni, válassza az 67 DPI motort.
 

Mozgékonyság és irányíthatóság

A Kia Picanto-t olyan rendszerrel látták el, amely segít csökkenteni az alulkormányzottságot, és a kiemelten nagy szilárdságú acélnak köszönhetően (AHSS) pedig az út sokkal élvezhetőbb lesz, mert a zajok és rezgések mérséklődtek.
 

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérdezne? Keresse Kia szakértőinket! 

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó