Már rendelhető a vadonatúj Kia Picanto

 

Kitűnik a tömegből.
Egy autó, ami szabadjára ereszti a képzelet.


Merész, új dizájnjával az új Picanto új horizontok felé nyit kaput. Sportos formavilágával biztosan nem marad észrevétlen.
Üljön be és tegye minden útját felejthetetlenné!

DESIGN

Kiemelkedő vezetési élmény
A legújabb stílusos LED nappali menetfényekkel
Vezetőközpontú tervezés a tökéletes élményért
BELSŐ TÉR

Egy belső tér, amely olyan jól néz ki, mint amennyire kényelmes is.

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérdezne? Keresse Kia szakértőinket! 

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó

Jogi nyilatkozat
Az oldalon szereplő képek és videók csak illusztrációk. A végleges termék eltérhet az itt látható képektől és videóktól.

* A finanszírozási ajánlat Picanto modellekre vonatkozik. A THM mértéke a választott modell és annak felszereltsége függvényében változik 6,99% - 9,90% között. A meghirdetett THM értéke tájékoztató jellegű. Kia Finanszírozás minden esetben forint alapú, fix kamatozású. Fix kamatozás esetén a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, mely feltételek változása esetén annak mértéke is módosulhat. A THM megadott értékei nem tükrözik a finanszírozás kamatkockázatát. A Lízingbe vevőnek az általa kiválasztott biztosítóval, a gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie akként, hogy a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint lízingbeadó és tulajdonos. A gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő kötelező megszerzése következtében a lízingbe vevőt terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése alól KIA Finanszírozás esetén a lízingbe vevő mentesül. A finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a KIA márkakereskedőknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. Az ajánlat visszavonásig érvényes.